atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

gunta 20.02.09
receptes elementaras ,bet efektigas apcepam miltos un ola ,varam marinadi ,kuras sastava udens ,etikis ,bet ne esence ,sipols ,sals ,cukurs ,melnais pipars ,tas vis pec brivas izveles , pa daudz nebus vienigais sipols ; visu varam ;kamer sipoli miksti , ar karsto marinadi parlejam gurkisus ,marinadei gurkisi janosedz pilniba , atdzesejam un lobam ieksa .
lodzins 20.02.09
Kāds varētu ieteikt kādu ladu receptīti kā uztaisīt gurķiša zivtiņu>?
bums 11.01.09
Usmas līnis ir ļoti smeķīgs ja to vispirms sagriež kā desu 2 cm biezos gabalos /iznāk tādas ripas .pēc tam no ripām izņem iekša nepārgriežot vēderu .Sāls pipari apviļā rīvmaizē un cep lielākā daudzumā eļļas .Tīeši tāpat arī cepu karpu .Iesaku izmēģināt baigi smeķīgi
bums 11.01.09
mazos asarīšus arī nevajag smādēt .Notīra apviļā rīvmaizē un uz karstas pannas cep ./es cepu bez galvām/ja vēl drusciņ sakraukšķina var ēst kā sēmuškas .Super
bums 11.01.09
Ja cepu lasi foreli tad tikai lai būtu no ārpuses balta iekšai jābūt sārtai ,tieši kā labam bifšteksam ar asini,
sāls un garšvielas jāpravī tikai tieši pirms cepšanas tad iznāk sulīgs un smeķīgs.Zivs gabaliem arī jābūt līdzīgiem steika lielumam 2-3 cm bieziem
bums 11.01.09
Ja gribi riktīgu /Uha/nevis zivju zupīti ķīsim jābūt noteikti
aigarsa2 11.01.09
Sadaliet vēdzeli filejā bez ādas un asakām, sagrieziet gabaliņos un viegli apcepiet kopā ar sīki sagrieztu sīpolu. Zivij pielejiet nedaudz ūdens, pievienojiet tomātu biezeni, piparus, sāli un sautējiet 20 - 30 minūtes. Pielieciet krējumu, lauru lapu un sautējiet 5 minūtes. Pasniedziet ar kartupeļu biezeni. Noformējiet ar zaļumiem.
GatisRie 10.01.09
Eļlu!! kad taisīšu šo recepti uzņemšu foto un ielikšu albūmā.
aigarsa2 10.01.09
visu pārlej ar eļļu vai ūdeni?
aigaigars 10.01.09
es jau domaaju kapec man ausis sarkanas kaadu laicinju :)
GatisRie 10.01.09
Arī, bet šī recepte tiešām ir ļoti superīga Ināra Koha ( ja zini tādu) Ari līzīgu recpeti Copes Lietās pirms pāris gadiem ievietoja un raksija, ka šī ir viena no labākajām receptēm.
ainars5555 10.01.09
Diezvai lapsām tiks tie prieki, vārnas būs visu norijušas. Šodien atlika tikai aizgriezties, kā kāda vārna jau vazājās ap maniem asariem.
gabis 10.01.09
"Supermens Aigars" :D:D
Paaris kg ķīšu neatstaaju..,bet ir dzirdēts,ka ķīsis ir vislabākā zivs,priekš zivju zupas!
GatisRie 10.01.09
Gabi nu es jau to nedomāju, kā mūsu supermens Aigars. Bet nu tomēr ja tu uz ledus atstāj pāris KG ķīsus nu kam tas vajadzīgs? Domaajš cilvēks tomēr māk visu izmantot lietderīgi.
gabis 10.01.09
Shodienas ķīšus es atstāju lapsaam,kaa auksto zakusku:)Cerams,ka liela skaade taa nebuus ķiišu populācijai..
GatisRie 10.01.09
Ja kas šāds ēdiens glaunākajos restorānos premero, Vincents skaitās īstākā delikatese. Un tapēc veči ja ķērās tie Ķīsi uztaisam Sievām/Dargajam vai kam citam ļoti ideālu mielastu. Un šī ir ar aukstā veidā ļoti laba zakuska pie kāda gradīgā. Klāt protams vel siltā veidā ver likt Kartupelim, Griķim,Rīsiem un citiem pamata ēdieniem. Un var likt klāt vel ko baudāmu. Bet nu saņematies un neatstājat tās zivis uz ezera ledus.
GatisRie 10.01.09
Uz ezeriem pavērās ļoti bēdīgs skats, lai vai kura zivs, bet tā ir dzīva būtne un noķert to un nomest to uz ezera pat neatdodot kaķiem ir ļoti liela izšķērdība. Tad nu daudziem liekās ļoti liela sērga tāda zivs kā Ķīsis, šeit nu būs recepte kā manuprāt viss labāk pagatavot ķīsi. Gribētu teikt, ka šī ir mana viena no mīļākajām receptēm, Vecaistēvs šādi taisīja un lika uz galdu SUPER. Tad nu, lūk. - ķīsi Notīra, iztīra nogriež tiem galvas. Lielākiem ķīšiem nogriež arī muguras spuru. Tad nu ņemam vairākus sīpolus tos nomizojam un sagriežam ripiņās. Tālāk vāramajā katlā liek sīpolus un ķīšus Kārtās un paber ar sāli vai savām vēlamajām garšvielām Santa Marija zivju garšvielas ļoti labi iederas. Atceramies, ka pēdējai kārtai jābūt ar Sīpoliem. Tālāk Ieliekam laura lapas un pārlejam ar eļļu lai pilnībā viss nosegtos. Sautē 1stundu un 30minutes + - . Var pasniegt siltu vai aukstu pilnībā vienalga, jo garšo abos variantos. Tiešām veči iesaku šo recepti.. Sanāk tiešām super.
Šeit lūk būs !
Hm , cik ilgi ? Kad kārtīgi izcepjās, kad kārtīgi brūns paliek ! Zivi cepj uz kārtīgas uguns , gan uz pannas , gan cepeškrasnī , es lieku max. 200 C ....
edijs22 02.08.08
Roli,cik ilgi un cik graatos cep?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs