
48 stundas
Arvids8 [14.02.23]: Neceliet degunus gaisā,izdevīgs piedāvājums ! Par tādu naudu knapi materiālu var nopirkt...Aparāts ilgtermiņā nenolietojams!!!Ne jau viss ir cenā..
Willy [14.02.23]: Gangsteris [18:07]: cento [15:33]: Pārdod paštaisītu kūpinātavu, no biezsienu caurules.Nu, ir jau gan maza. Ar Tavu nevar salīdzināt, jo cits princips.. Es tagad savu koceni pārbūvēju, man metāla nepatīk, bet tas subjektīvi.
Var kurināt kūpinātavas apakšā, būs karstā kūpināšana, var kurināt krāsniņu, būs aukstā kūpināšana .Neņem ļaunā draudziņ, bet tavs piedāvājums ir pilnīgs sū.. Un kurinot tajā mazajā krāsniņā toč nav zvanīts, ka būs aukstā kūpināšana..Krāsniņa nemaz nav maza!tieši aukstajam kūpiņam neko lielu nevajag...drīzāk kūpinātava ir maza,bet tas kāda kam vajadzìba!
Es kūpkasti būvētu lielāku no koka!bērnībā laukos tāda bij...
Abas ir labas!500L kalpo jau 8gadus...
cento [14.02.23]: Piekrītu, ka nav man te viss ideāli uztaisīts, bet nu - izejvielas - biezsienu caurule un krāsniņa ir gana labi , trubu- jā, to vajag citu , garāku ....Tā ir Godmaņa buržuika.. Cik ilgi kūpināji aukstajā režīmā?
Tieši auksti kūpinata gaļa bija ļoti laba....
Gangsteris [14.02.23]: cento [15:33]: Pārdod paštaisītu kūpinātavu, no biezsienu caurules.
Var kurināt kūpinātavas apakšā, būs karstā kūpināšana, var kurināt krāsniņu, būs aukstā kūpināšana .Neņem ļaunā draudziņ, bet tavs piedāvājums ir pilnīgs sū.. Un kurinot tajā mazajā krāsniņā toč nav zvanīts, ka būs aukstā kūpināšana..
cento [14.02.23]: Pārdod paštaisītu kūpinātavu, no biezsienu caurules.Neņem ļaunā draudziņ, bet tavs piedāvājums ir pilnīgs sū.. Un kurinot tajā mazajā krāsniņā toč nav zvanīts, ka būs aukstā kūpināšana..
Var kurināt kūpinātavas apakšā, būs karstā kūpināšana, var kurināt krāsniņu, būs aukstā kūpināšana .
Esmu savas pirmas kupinatavas meklejumos, ka saka budzeta variantu, neplanoju lielas porcijas kupinat, paris breksuki, asari varbut kada vistas pakala, nekas vairak.
Ko jus varetu ieteikt? Skatos uz ko gabaritos loti nelielu, velams ne uz mangala/grila liekamo.
edvinsdainis, 9.jūnijs 2022, 13:31
Brex [18.06.22]: [quote=675703]Varbūt kāds var padalīties kā pareizi būtu kūpināt asarus? Ir doma šovasar pamēģināt, bet lielas skaidrības nav.Man asaru nav!bet ganjau ka labi!;)žani esmu kūpinājis.arī ar sausu malku!
Mundo- tikai nekādā gadījumā asari nevar pārkūpināt- garšos kā milti.
Vēl- par tām melnajām un skābajām Abas kūpinātavās, tagad, ja nekūpinu vecajā kūpinātavā, bet Abas- turu nedaudz vaļā durtiņas, lai tas dūms vairāk nāk ārā un tur nekuļas pa iekšu. Sanāk labāk. Mēģināju bez mizas- rezultāts neko labāks. Malka sauss alksnis, 2-3-4 gadi nostāvējis šķūnī. Willy, kādas Tavas domas??
Varbūt kāds var padalīties kā pareizi būtu kūpināt asarus? Ir doma šovasar pamēģināt, bet lielas skaidrības nav. Vairāk interesē tieši pats zivju sagatavošanas process - vai labāk ir iekšas un žaunas tīrīt arā jeb likt pa taisno kāds nācis no upes? Vēl jautajums vai kūpināt var tikai svaigas zivis jeb arī var sasaldēt (pakrāt apjomu pa vairākām copes reizēm), tad atsaldēt un kūpināt?
Un garšvielas likt pirms pašas kūpināšanas vai pāris h, lai savelkas? Paldies jau iepriekš!
Mundo, 8.jūnijs 2022, 23:18