dolomits
23.04.18
Varbūt klāt bija ceriņa skaidas?
jurciks66
23.04.18
Imux85
23.04.18
Arvids8
26.08.17
zobrats
26.08.17
Arvids8
25.08.17
chillis
25.08.17
cops67, cik garš tik plats :)
Manuprāt garais tunelis vairāk paredzēts dūmu dzesēšanai nevis kaitīgo vielu atdalīšanai?
Jo vēsāki dūmi, jo lielākai jābūt to caurplūdei lai uzturētu vajadzīgo temperatūru...
AndrisABC, 24.augusts 2017, 12:07
Esi kādreiz pēc kāda gada kūpināšanas pameģinājis iztīrīt dūmvadu, tad redzēsi kas tur ir sakrājies un kā tu domā kur tas viss paliek.
cops67, 25.augusts 2017, 15:36
cops67
25.08.17
cops67, cik garš tik plats :)
Manuprāt garais tunelis vairāk paredzēts dūmu dzesēšanai nevis kaitīgo vielu atdalīšanai?
Jo vēsāki dūmi, jo lielākai jābūt to caurplūdei lai uzturētu vajadzīgo temperatūru...
AndrisABC, 24.augusts 2017, 12:07
chillis
24.08.17
Ko sakat par tādu? Tikai lūdzu godīgi un patiesi...
http://silts.lv/K%C5%ABpin%C4%81tavas/id/233
banans, 23.augusts 2017, 14:40
Nu ja godīgi, tad es uzskatu ka tā ir cepeškrāsns, nevis kūpinātava, jo ja dūmi no skaidām nāk pa taisno uz produkta tad tas nav tas labākais, tomēr ir vajadzīgs tunelis kur nosēžās vismaz daļa no kaitīgām vielām, bet tās ir tikai manas domas, es pats sev uztaisīju kūpinātavu ar tuneli 4 metri.
cops67, 23.augusts 2017, 15:47
Arvids8
24.08.17
AndrisABC
24.08.17
EdgarsB
24.08.17
Sveiciens! Kāds varbūt var ieteikt, kur sadabūt mucu kūpinātavas izveidošanai? Visur piedāvā cinkotas, krāsotas, kas tā kā neder šim mērķim. Piemēram:
https://www.ss.com/msg/lv/production-work/production-work-orders/storage-packaging-accounting/vessels-for-liquids-keeping/bkgxig.html
BTW..., 24.augusts 2017, 09:43
BTW...
24.08.17
cops67
23.08.17
Ko sakat par tādu? Tikai lūdzu godīgi un patiesi...
http://silts.lv/K%C5%ABpin%C4%81tavas/id/233
banans, 23.augusts 2017, 14:40
banans
23.08.17
martinsgrinb
15.07.17
Fishmens
15.07.17
Lūdzu padomu:
1. Vai atšķras ar ko kūpina baltalksnis vai melnalksnis?
2. Kūpinot gaļu temperatūras amplitūda no 80 C - 110 C ?
3. Kādēļ gaļas speķis sanāca tāds kā "miltains" (kad kūpināju iepriekš tā nebija)?
4. Kā garšos ja izmantos tikai ābeli?
Paldies!
80-110 gr ir daudz par daudz gaļai, manuprāt. Es kūpinu max 60-70, un sanāk dikti garda un sulīga. Pie lielākiem grādiem tauciņš iztek un gaļa paliek sausāka.
91ernis, 14.jūlijs 2017, 08:28
Headhunter
14.07.17