Tad jau speciem pie reizes jautājums tāds. Kā yoytubos rāda Norvēģijas copē, parastais variants pamataukla kāda 0,5 pītā ar kādu 0,8-1 mm monofilo pavadiņu. Saprotams, ka 1 mm uz spoles daudz neuztīs, bet kāpēc galā liek pavadiņu resnāku kā pamataukla? Kāpēc neatstāj to pašu pīto ar testu kādi 40 kg, kas manuprāt ir vairāk kā pietiekoši?
Fisherz [19:33]: Kāds varētu pateikt, kas pa atšķirību starp ,,Daiwa legalis lt 2500d un Daiwa legalis lt 2500-xh?Vienai skatījos itkā viens spoles aptiniens lielāks nekā otrai
Fisherz, 23.jūnijs 2018, 19:35
XH ir ātrais pārnesums 6.2:1 un seklā kasete , D dziļā kasete un 5.3:1.
Fisherz [19:33]: Kāds varētu pateikt, kas pa atšķirību starp ,,Daiwa legalis lt 2500d un Daiwa legalis lt 2500-xh?Vienai skatījos itkā viens spoles aptiniens lielāks nekā otrai
Fisherz, 23.jūnijs 2018, 19:35
Ietin vairāk auklas ar vienu apgriezienu, kā arī drusku seklāka kasete. Manuprāt, citu atšķirību nav.
Kungi, padalieties ar info, kur varētu multu aiznest uz apkopi/remontu? Bet tā, lai nebūtu mēnesi rindā jāgaida. Nedēļu, max 2 varu pagaidīt. E-boat man jau ieteica, rīt zvanīšu, bet tur parasti bija rindas...
Man tieši uz Aspen Stake AS772MH 10-35 ir Daiwa Legalis (ieprieksejais modelis nevis LT) un aukla sunline pe 1.2 4dzīslu. Izmantoju smagajam dzigam un dropšotam.
Jurcik, 12.jūnijs 2018, 22:38
Neesmu Daiwas fans, nejēdzu viņu ciparus, kāds drags tev "smagajam" džigam ?
Man tieši uz Aspen Stake AS772MH 10-35 ir Daiwa Legalis (ieprieksejais modelis nevis LT) un aukla sunline pe 1.2 4dzīslu. Izmantoju smagajam dzigam un dropšotam.