piemeram rarenium shimis ebayaa diez ko leetaks nesanaak kaa latvijaa.. tikai 10ls starpiiba.. ;)
stella ebay.com leetākā jauna ir 550dolāri..
Es ar no ebay pasutiju okuma trio 40 pa 49Ls..
Ideala spole!!čoms dabuja šimani twinpower 3000 (vai ari 2500)un atskiriba nekada liela tikpat viegli tinas, nav pagaidam nobrukusi, vai citas problemas.... Vismaz ja man nepateiktu šo spoļu cenu tad teiktu ka abas ir vienadas cenas limeņa..
Bet vai kāds no šeit čatotājiem lieto stellas? Interesanti būtu dzirdēt atsauksmes. Vai ir liela atšķirība no 50 - 70 Ls spolēm un kāda? Ir vērts atdot tos 400Ls, vai tas tikai plezīra pēc?
P.S. Runāt var, pavilkt nevar!
daugaviet, izlasi rakstīto un tad sāc komentēt! OK?
Ko var runāt par stellām,ja nevari pavilkt!Tas Zogam.
Labs i, pietiks man te ar demagoģiju nodarboties,labāk par copi :D:D:D
P.S. par apčamdīšanu sajaucu,biju domājis stellu
Nu lūk, piemērs...es okumu trio vairāk par Ls 35 nemaksātu
Paņēmu pirmo no jebaja 75$ ar pastu...Ja pameklētu un bik iespringtu,dabūtu lētāk! Priekš manis tā ir starpība un pirms pirkt var arī LV apčamdīt...(neesmu gan pārliecināts :D)
pats lietoju okuma trio un varu pateikt vienozīmigi kaifs pa 50 ls ideāla spole
Nu,domāju zem 550 var piemeklēt

Kam nepatīk, lai nelasa ;)
Par tām dārgajām, nu es nez, piemēram, Stella 4000 FE saki, ka ir pieejama par 479 dolāriem? ;)
Bik iekarsu un nebija man miera :D Paskatījos dārgā gala šimaņus un ne tikai.. kas iekš USA $ , tas pie mums Ls.. Veca patiesība! + dārgākām mantām free shipping.
antonsb :D da jebkurā! eBay de uk com au fr utt
Ziniet, atšķiras!
kur ir teikts ka katris nevar izteikt savas domas? bet ja nu tomēr var tas noderēt???
Māris, tā nav ikdiena! Ja šobrīd gribēsi atrast konkrēto spoli zināmā cenu limitā, 100% neatradīsi! Bet gada garumā, starpsezonā v,nu ilgākā laika posmā kaut kam virsū uzskrien! Par konkrēto gadījumu...ieraudzīju,man viena tāda jau bija,zināju kas un kā... pasēdēju izsolē un grābu ciet! Jau minēju,ka nevaru vairs atrast sev vēlamo spoli zināmā cenu amplitūdā! Taču nesaku,ka to neieraudzīšu pēc mēneša...
Labi,ko te diskutēt, citiem nepatīk....
Protams, pa to nav runa, ka jāmainās te ar pieredzi ;)
Nu jā, man te visi komentāri sanākuši saraustīti un izmētāti! Piem. minētās spoles LV tirgū vispār nav, minēju aptuveni, kaut kad arī biju teicis,ka copēju ļoti intensīvi, t.i spoles darbojas pamatīgā slodzē....
UTT UTJP...
Tālab jau te tāds forums ir ,lai varētu apmainīties ar pieredzi!