atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

derexx 17.12.10
Ar 0,18 auklinu jau baigi spoles ručku nepagriezisi.
jeeska 17.12.10
Vienmēr jau pastāv arī aukla aiz kuras var izvilkt, bet ja tā ir sūdīga, tad.......pats vainīgs:-)
maituputns 17.12.10
nu galvenais lai atbildīgā brīdī, kad lielā zive galā, zobrati nesaraujas :)
derexx 17.12.10
I nemaz neruna es salmo veikala nopirku kkadu rainbow pa 2,80 Ls un uz pluda pilnigi normala spole ar vinu esmu izvilcis 2kg linus 0,5 kg sapalus un vel vis ko tik pirms copes jaiekustina bremze jo ta gan medz iekerties , bet ta nekada vaina mani apmierina. un nav žēl, bet vai es ar vinu ietu spiningot drosi ka neee...
jeeska 17.12.10
derexx
Starp citu arī "tirgus spoles " mēdz būt ļoti labas. Viena tāda man iet jau trešo sezonu....lietota gan gruntenei, gan spiningam. Un makšķerēju es bieži. Maksāja +\-20Ls.
derexx 17.12.10
Kas kuram ir labs citam patik ka ta tinas , citam patik savadak , Ir jazin ko tu gribi no tas spoles ja iemetisi pludu un kersi karusinjas vai raudinjas tur neko nevajag krutu pietiek ar tam saucamajam tirgus spolem , bet arii pie nosacijuma ja nemetisi udenii ,un saudzigi izturēsie, ja gribi ķert foreles , vai citus lašveidigos vari aizmirst pa tadu spoli vajag kvalitativu padoma cik ir metieni jaizdara turklat isi , un viss jadara atri.
Bet pa 10 Ls nekadu labo spoli Tu nenopirksi tas nu ir fakts.
vlDream 17.12.10
kas ir labs tas ar maksā ......... vai arī makša tikai firmas zīmi
derexx 17.12.10
Lēta gal Daiwu nenem baigas luftes vinam , drizak shimanoo vai kautavi to pasu salmo superme x5 ta bij mana pirma kaucik sakariga spole un nepievila 2 sezonas aktivi lauzu , protams salauzu.
Zivnieks 17.12.10
vldream
spēks nav gultņu skaitā, bet to kvalitātē...
paņem paša lētākā gala shimano vai Daiwu ar pāris gultņiem un bēdu nezināsi :)))
vlDream 17.12.10
omega spinnigam spole ar 4 gultņiem 2 vasaras nokalpo un viss ... ciest nevaru kad ir smaga spole un plasmasa kur žilka ar laiku ieēdās((((((((
aakkis 17.12.10
ar 11 gultņiem pa 10 ls ebay Labs gultnis tur viens sanāktu,gultnis par santīmiem-nav gultnis!
Zivnieks 17.12.10
vlDream
es kaut ko l'dizīgu tikai lielo izmēru paņēmu no ebay priekš jūras kāta....teikšu tā - jūrai ok, jo nav žēl sačakarēt, bet priekš spiningošanas es tādu neizmantotu :)))
vlDream 17.12.10
tas gan ka spole smaga((((((
derexx 17.12.10
Jo vairāk gultņu jo smagāka spole ko dod nekvalatīvs gultnis absaluti neko...
vairak kam sarūsēt, nobirt un sacakareties :D
domāju ka pilnīgi velti izniekota nauda.
vlDream 17.12.10
domāju jo vairāk gutņu jo vieglāk zivi valdīt
vlDream 17.12.10
cerams rapalai būs kruta spole

JanKa_K 17.12.10
11 Gultņi !! WOW un ko tas dod ? :D :D :D
vlDream 17.12.10
nezinu cik šī ir kruta bet ar 11 gultņiem pa 10 ls ebay

vlDream 17.12.10
nu bļin nevaru mēnesi sagaidīt no ebay jau to spoli nezinu cik kruta viņa ir pa 15 $ un brīva sūtīšana.......
maituputns 14.12.10
toč būs jāiečeko...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs