atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laika apstākļi

Janciigais 11.01.12
Ir, ir :) tomēr ja radi dos ziņu, ka netālu no Madonas uz privātā ezeriņa tiek virsū, tad būs vien radi jāapciemo :)
sienaazis 11.01.12
Jancīgais, ja ģimene un radi tev ir dārgi, tad labāk pacieties.
Janciigais 11.01.12
Zinošie laika vērotāji, sakiet kur būs tuvākā vieta no Siguldas, uz kurieni 6dien +/- droši varētu doties uz ledu? :)
urmaas 11.01.12
skutans 10.01.12
tādas prognozes priecē ,tad jau laikam sievas brālis dabūs iemēiģināt sniega mocīti igauņu ārēs:)
aakkis 10.01.12
Tie norvēģi jau sola vareni, Jaunnedēļ pat Kurzemē varēs kādu strīpaini no ledus pamānīt!
skutans 10.01.12
tas atkarībā kurā pasaules daļā atrodies, kurzemniekus neapskaužu , tiem jāgaida ilgāk uz ledu. bet būs nekur neliksies :)
aakkis 10.01.12
Es ceru ir 19.01.2012.ne vēlāk.
skutans 10.01.12
gan jau aakki 1jā februārī sēdēsim uz ledus :), man doma pamazām to kasti sākt drusku iekustināt :)
aakkis 10.01.12
Pilnmēness jau nav pateicīgs copei,asarim jau īpaši.Nezin jau kur viņi salīduši.viņiem jau ar viss sajucis,ja citi lasa "gailnes"!DŠodien plusu pat manā pusē nebija.Tie solītāji jau tomēr sola,ka ar sestdien sākot mīnusi būs līdz mēneša beigām.tad jau redzēs.Bet kasti vēl nekustināšu!!DD
eduks 10.01.12
Gunča, ko Tu gribi - vakar fāze nomainījās... Gan jau kimlakam drīz galva pārstās sāpēt...
spulgits 10.01.12
''Sāk šķist, ka tas, kurš regulē gadalaikus, tomēr ir sieviete - gribu ziemu! Nē, tomēr rudeni! A varbūt pavasari?''
guncha56 10.01.12
Laiciņš šodien superīgs,spīd saule vēja nekāda un mīnusiņš,sniega arī pietiek bet pats galvenais ka zivis (kimlaks) negrib ņemt.Vakar 2 pa280gr un šodien arī 2 bet mazlietiņ mazāki,tas pa pusdienlaiku.Veči mēģināja uz motili arī kūū.
imyz 10.01.12
Šorīt kolēģis teica, ka esot gailenes mežā salasījis :) takšo, ja ledus nav - var aizbraukt sēnēs :D
marti 10.01.12
šorīt rīgā redzēju melno mājas strazdu...
nez tas ir ok?
eduks 10.01.12
NG-NG
Skatieties PM
NG-NG 10.01.12
eduks - Vosals! Tu negribi padalīties pieredzē ar visiem ???? Vai vismaz parādīt ezeru, kur var kādu ašuku virs 100 gr noķert :), brīvdienās noteikti brauksim kaut kur ledu filmēt, gribētos to gabalu ar tolku nobraukt ....
eduks 10.01.12
Tiešām, gribētos jau īstu ziemu visā Latvijā, a to forumos jau kautkā lasīt booooring. Gribās emocionālas, azartiskas, iedvesmas pilnas atskaites par "pirmajām reizēm" no ledus. Paldies Dievam esmu vismaz drusciņ "apmierinājies" atklājot ledus sezonu, un ūdens māte bija dāsna pret mani gādājot devīgus caurumus, savādāk uzvilkts biju jau nu do pridela. To arī novēlu pārejiem, pēc iespējas ātrāk rast "apmierinājumu" ;)))!
Izskatās, ka svētdienas asari būs beidzot noēsti un drīzumā varēs doties atkal šamos lūkoties :)...
epox59 10.01.12
spiningists 09.01.12
To aakis
Beidz dezu laist ar tiem "-". Vakar Krāslava un pat tālāk uz austrumiem - no rīta un līdz pat vakaram - -0,5 - -1.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs