MT9 [25.09.20]: Kengurs24 [19m]: Kā Tu komentē Vitaļika rezultātu?8 mēri!Baigais specss!??Tev pat cepams asaris nav!!!:(Viņš ir zāļu monstrs :D Asaris viņam tikai 1, man veseli 3 :))) Joks :)
Nu jā...joki,joki!:))Cik fb lasu atskaites,kapā viņš gandrīz vienmēr!dažreiz liekas pat neticami!
Abavnieks [25.09.20]: Kā pašam šķiet, kādēļ Tev ievērojami sliktāki rezultāti šogad?
Es tieši līdaku sezonu plānoju atklāt svētdien Babē. :D
Jo krietni vairāk laika veltu lielajiem mānekļiem. Pagājušajā sezonā iegādājos asaru kātiņu un vasarā dikti daudz laika veltīju tam. Praktiski katrā copē tas sagūstīja 1 mēra līdaku un daudz asarīšu.
MT9 [25.09.20]: Ar Dāvi (Davis-Di) šodien apciemojām ezeru. Neskatoties uz saulaino laiku, uzsvars tika likts uz lielajiem mānekļiem, bet rezultāts arī šoreiz izpalika. Viens metrs Dāvim atnāca līdz laivai, bet ēst nevēlējās, man atnāca atrādīties līdacēns ap 70 cm un Dāvim bija viena nerealizēta cope. Daļu laika veltīju arī rotiņa mētāšanai, jo gribējās sieviņai ar sīci kādu smukāku strīpaini nomedīt, bet nekā - vismaz lielo līdaku vietās tie neganījās, noķerti 3 sīki asarīši un zīmulītis. Lielās mammas vēl gaidīšanas režīmā, bet mazāka izmēra zaļsvārces, spriežot pēc Skaistkalnes Vitālija atskaites, šodien zālēs bija aktīvas. Esot noķēris, 18 gab., no kurām 8 mēra :)
Kā Tu komentē Vitaļika rezultātu?8 mēri!Baigais specss!??Tev pat cepams asaris nav!!!:(
Abavnieks [25.09.20]: MT9 [17:38]: Ar Dāvi (Davis-Di) šodien apciemojām ezeru. Neskatoties uz saulaino laiku, uzsvars tika likts uz lielajiem mānekļiem, bet rezultāts arī šoreiz izpalika. Viens metrs Dāvim atnāca līdz laivai, bet ēst nevēlējās, man atnāca atrādīties līdacēns ap 70 cm un Dāvim bija viena nerealizēta cope. Daļu laika veltīju arī rotiņa mētāšanai, jo gribējās sieviņai ar sīci kādu smukāku strīpaini nomedīt, bet nekā - vismaz lielo līdaku vietās tie neganījās, noķerti 3 sīki asarīši un zīmulītis. Lielās mammas vēl gaidīšanas režīmā, bet mazāka izmēra zaļsvārces, spriežot pēc Skaistkalnes Vitālija atskaites, šodien zālēs bija aktīvas. Esot noķēris, 18 gab., no kurām 8 mēra :)Neiepriecini...
Kā pašam šķiet, kādēļ Tev ievērojami sliktāki rezultāti šogad?
Es domāju arī jaunedēļ iebraukt kādu dienu. Laiku sola atbilstošu.
MT9 [25.09.20]: Ar Dāvi (Davis-Di) šodien apciemojām ezeru. Neskatoties uz saulaino laiku, uzsvars tika likts uz lielajiem mānekļiem, bet rezultāts arī šoreiz izpalika. Viens metrs Dāvim atnāca līdz laivai, bet ēst nevēlējās, man atnāca atrādīties līdacēns ap 70 cm un Dāvim bija viena nerealizēta cope. Daļu laika veltīju arī rotiņa mētāšanai, jo gribējās sieviņai ar sīci kādu smukāku strīpaini nomedīt, bet nekā - vismaz lielo līdaku vietās tie neganījās, noķerti 3 sīki asarīši un zīmulītis. Lielās mammas vēl gaidīšanas režīmā, bet mazāka izmēra zaļsvārces, spriežot pēc Skaistkalnes Vitālija atskaites, šodien zālēs bija aktīvas. Esot noķēris, 18 gab., no kurām 8 mēra :)
Neiepriecini...
Kā pašam šķiet, kādēļ Tev ievērojami sliktāki rezultāti šogad?
Ar Dāvi (Davis-Di) šodien apciemojām ezeru. Neskatoties uz saulaino laiku, uzsvars tika likts uz lielajiem mānekļiem, bet rezultāts arī šoreiz izpalika. Viens metrs Dāvim atnāca līdz laivai, bet ēst nevēlējās, man atnāca atrādīties līdacēns ap 70 cm un Dāvim bija viena nerealizēta cope. Daļu laika veltīju arī rotiņa mētāšanai, jo gribējās sieviņai ar sīci kādu smukāku strīpaini nomedīt, bet nekā - vismaz lielo līdaku vietās tie neganījās, noķerti 3 sīki asarīši un zīmulītis. Lielās mammas vēl gaidīšanas režīmā, bet mazāka izmēra zaļsvārces, spriežot pēc Skaistkalnes Vitālija atskaites, šodien zālēs bija aktīvas. Esot noķēris, 18 gab., no kurām 8 mēra :)
Bija sacensības. Uz kkādiem 30 cilvēkiem ap 8 līdakām. Divas ap 2+ kg, pārējās knapmēri. Praktiski visas no rīta turpat Spuņņupē pa malām noķertas. Ezerā vakuums.
Šodien no Spuņciema braucot nekā. Vieni zīmuļi un mazi asari. Līmenis vēl krities. Kaut kādas sacensības notika, pilns ar cilvēkiem ka mašīnu nebija kur nolikt
Nez ko admins rullē, izskatās vairāk ka pīpo ko smagu. Bet luteriņš izrādās mīksts stukačiņš piedevām, uzreiz aiztesa pasūdzēties, pats gan var rakstīt jēlības par preža vilkšanu uz galvas, bet ka uzraksta taisnību par pašu, tā jož sūdzēties kā bābietis :-)
Jā , DavisDi arī uz galvas gultā esot uzvelk prezervatīvu, visādam gadījumam. :DDDD
7up, 23.septembris 2020, 16:51
Admins rullē! :)
Es gaidu no tevis pamatojumu: kas atceļ MN I sadaļu? Un nejaukt ar zvejas tiesībām un zvejas tiesību izmantošanas kārtību, jo tās tiek izmantotas saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem!
Bet kā vienmēr ar asprātībām vari mētāties, bet neko pamatot nevari!
Artx [23.09.20]: Davis-Di [1:18]: Te par lielo vēju un babīti! (Krievu valodā)Un??? Ko no šī varam secināt!?pilnīgi neko! Tādā laikā
stipri vīri metrus ir vilkuši!
Kengurs24, 23.septembris 2020, 16:36
Jācer, ka ne privātā ūdenstilpnē :))))
Jā , DavisDi arī uz galvas gultā esot uzvelk prezervatīvu, visādam gadījumam. :DDDD