Gan jau kādam uzliks štrāfu!Ta viņš zinās! :DDD
...naktīs tur cilvēku vairāk kā dienā!
sosalele [02.05.20]: Šodien jau vairākkārt esmu redzējis, bildes , ka cilvēki brauc no spuņupes un no Dalderiem ezerā, un fotogrāfējas ar līdakām. Esmu mazliet neizpratnē, vai likumi ir mainijušies?
Lielākajai daļai vienalga.esmu runājis ar vienas bāzes saimnieku par tēmu kas saucās"privātais ezera inspektors",kurš uz ūdens būtu biežāk nekā x gadā, attiecīgi katras brīvdienas vai arī pa nedēļu.viņš itkā būtu ar mieru tādu pameklēt,bet, par brīvu neviens neko nedarīs tas ir skaidrs.esot apzinajis arī pārējās ezera bāzes,bet atsaucību uz šādu pakalpojumu nav saņēmis.tad tā arī paliek,ka tikai uz copmanu pašu rīcību viss notiek ezerā.
Šodien jau vairākkārt esmu redzējis, bildes , ka cilvēki brauc no spuņupes un no Dalderiem ezerā, un fotogrāfējas ar līdakām. Esmu mazliet neizpratnē, vai likumi ir mainijušies?
Ja Babītes ezerā pa vidu un aiz bojām lieguma pusē kur atrasties ir aizliegts. Sodu liek kaut tikai desmit metrus esi aizpelējis aiz viņām. Tie kas copē vai vizinās spuņupes kanālā iebildumi nav kaut ar iekšdedzes motoru.
krievsss [02.05.20]: Babītes ezer ir dabas nacionālā parka teritorijā un tur ir aizliegs pārvietoties ar laivu. No jūnija lūdzu braucam pa norādītajām ejām uz vidū un makšķerējam. Tagat ja tur atradīsies būs jāmaksā sods, gan par to ka tu tur atrodies gan par zivīm noķērām un ar manas konfiskāciju.
Laikam tevi nepareizi sapratu! Tad tu vakar redzēji Babītes ezerā laivas, un par tām draudēji ziņot valsts vides dienestam?!
Babītes ezer ir dabas nacionālā parka teritorijā un tur ir aizliegs pārvietoties ar laivu. No jūnija lūdzu braucam pa norādītajām ejām uz vidū un makšķerējam. Tagat ja tur atradīsies būs jāmaksā sods, gan par to ka tu tur atrodies gan par zivīm noķērām un ar manas konfiskāciju.
krievs,laikam ne to stāsti!Dālderos jābrauc pa bojām cauri niedrēm uz vidu un tur vari zvejot līdz bojā m no Suņņupes puses.Man stāv laiva Dālderos,tā ka tā rajona likumus es zinu.Zvejot var tikai pa tīro ūdeni,kur nav putnu.
skubrags, 1.maijs 2020, 21:47
Pašlaik ezerā copēt nevar. Kur nu vēl zvejot ;)
krievs,laikam ne to stāsti!Dālderos jābrauc pa bojām cauri niedrēm uz vidu un tur vari zvejot līdz bojā m no Suņņupes puses.Man stāv laiva Dālderos,tā ka tā rajona likumus es zinu.Zvejot var tikai pa tīro ūdeni,kur nav putnu.
Es dzīvoju pie ezera un man tur laiva stāv visu laiku, tā kā viss kārtībā neuztraucies
krievsss [01.05.20]: Artx2 tev nepaveicās es no bāzes nebraucu, būs vien mana bilde ja karina sev laivā priekšā.
Bet no kurienes tad tu, krievsss, laid iekšā to laivu, ko a? Noteikumos teikts, ka laivu drīgst ielaist ezerā tikai no laivu bāzēm! Tu tak nepārkāp noteikumus, vai ne? Pretējā gadījumā tiks zvanīts vides dienestam un tad tu varēsi taisnoties un pinkšķēt, ka dzīve grūta utt!:)))
Kādreiz ka makšķerēji aizliegtā vietā ņēma visu nost arī laivu nezinu kā tagat ir. Ceru ka nekas nav mainījies.
Artx2 tev nepaveicās es no bāzes nebraucu, būs vien mana bilde ja karina sev laivā priekšā.
Lūgums laivu bāzēm neattiecas tikai uz šodienu, bet gan uz visu sezonu!
Tak sauc lietas īstajos vārdos - kādas vēl laivu bāzes - ir viena vienīga bāze, no kuras šobrīd vispār iespējams iebraukt ezerā - un tā ir Vecupenieki.
Lūgums visiem Babītes laivu bāžu īpašniekiem!
Brīdināt savus klientus, ja ezerā parādās krievsss! :)
Nē es gribēju pateikt to ka lai pēcāk nebūtu kā škuķiem japiņa ka viņi to nezināja. Un jāpiemin vēl visādas krīzes. Kā nav ko ēst un tamlīdzīgi. Vienkārši pa brīdināju.
6. Dabas lieguma zonā noteikti trīs sezonas liegumi:
6.1. centrālais sezonas liegums:
6.1.1. centrālā sezonas lieguma dienvidu daļa no 1.marta līdz 30.jūnijam;
6.1.2. centrālā sezonas lieguma ziemeļu daļa no 1.marta līdz 31.maijam;
6.2. Spuņņupes sezonas liegums no 1.marta līdz 30.jūnijam;
6.3. Gātes sezonas liegums no 1.marta līdz 31.jūlijam.
krievsss [01.05.20]: Lūdzu bāzes īpašniekam informēt savu klijenus kas izīrē laivas, ka tālāk par izvietotām bojām ir aizliegs peldēt ar laivu. Un kādi sods tiks piemērots ja netiks ievērots likums. Nākamajā reizē ziņošu vides dienastasm un nodošu visas bildes kuri pārkāpj likumus un brauc aiz bojām pat līdz ezerā vidum. Ceru uz sapratni no makšķerniekiem un bāzes īpašnieka.
A, kāpēc tikai nākošreiz? Ko tu ar šo savu ,, sāpi,, gribēji te pateikt? Vai arī domā , la tagad visi sabijās un tā vairs nedarīs? :DDDD
Lūdzu bāzes īpašniekam informēt savu klijenus kas izīrē laivas, ka tālāk par izvietotām bojām ir aizliegs peldēt ar laivu. Un kādi sods tiks piemērots ja netiks ievērots likums. Nākamajā reizē ziņošu vides dienastasm un nodošu visas bildes kuri pārkāpj likumus un brauc aiz bojām pat līdz ezerā vidum. Ceru uz sapratni no makšķerniekiem un bāzes īpašnieka.