Sākumā provēju džigot, bet apakšā tomēr dūņas un māneklis nav redzams. Ūdens arī tāds ne visai dzidrs. Uzsēju DS un uzliku pagaišu gumiju.
makasimka777 [26.03.20]: Jautājums. Varbūt, kāds zina kas tie par sarkaniem "pludiņiem/boijām" kas ir uz varkaļu un babītes ezera robežas. Reāli izskatās pēc tīkliem :/Tas norāda melno zonu Babītes ezeram. Tajā ne tikai aizliegts copēt no laivas, bet aizliegts pat atrasties, izņemot ledus sezonu!
Jautājums. Varbūt, kāds zina kas tie par sarkaniem "pludiņiem/boijām" kas ir uz varkaļu un babītes ezera robežas. Reāli izskatās pēc tīkliem :/
makasimka777, 26.marts 2020, 18:42
makasimka777 [26.03.20]: Jautājums. Varbūt, kāds zina kas tie par sarkaniem "pludiņiem/boijām" kas ir uz varkaļu un babītes ezera robežas. Reāli izskatās pēc tīkliem :/Tās bojas tur atrodas jau entos gadus. Tie nav tīkli, bet gan ūdenskrātuves sadalījums zonās.
Ja katram makšķerniekam būtu pienākums ielaist kaut 20 mazuļus katru gadu, tad dzīve visiem būtu daudz labāka.
sosalele, 26.marts 2020, 10:02
apelsins [26.03.20]: Es 50 gb ielaidiishu gan, bet laikam Lielupee, lai Docentam netiek!!Lielupe nav mana copes vieta, droši. :))) Tikai nesaskaņojot ar VVD kļūsi par likumpārkāpēju.
sosalele [26.03.20]: Ja katram makšķerniekam būtu pienākums ielaist kaut 20 mazuļus katru gadu, tad dzīve visiem būtu daudz labāka.Kā mana ome teica: būtu tantei riteņi, būtu autobuss.
apelsins [25.03.20]: Nu, vīri, smuko atskaišu licēji, saņemās. Ezeram būt!Divas nianses: Kurš saskaņos ar VVD par ielaišanu un pēc bior datiem , līdz ,, labam izmēram,, nodzīvo vien 10% populācijas.
Skatos manacope aplikācijā un tur babītes ezers viss ir atzīmēts, kā lieguma zona. Vai liegums attiecas arī makšķerējot ar pludu / feederi ?
xctaps, 6.marts 2020, 08:23