atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

VilnisL 28.03.20
Sākumā provēju džigot, bet apakšā tomēr dūņas un māneklis nav redzams. Ūdens arī tāds ne visai dzidrs. Uzsēju DS un uzliku pagaišu gumiju.
MT9 28.03.20
Uhh, smuks gan, teftelis! :)
VilnisL 28.03.20

Šorīt Babītes ezera kanālā aiz Vīkuļiem. DS un gumija Bearking Tanta 49mm, krāsa M. Asaris 640g.
makasimka777 [26.03.20]: Jautājums. Varbūt, kāds zina kas tie par sarkaniem "pludiņiem/boijām" kas ir uz varkaļu un babītes ezera robežas. Reāli izskatās pēc tīkliem :/
Tas norāda melno zonu Babītes ezeram. Tajā ne tikai aizliegts copēt no laivas, bet aizliegts pat atrasties, izņemot ledus sezonu!
Ok. Vnk pirmo reizi tur biju un ieraudzīju. Paldies par info :)
MT9 26.03.20
Jautājums. Varbūt, kāds zina kas tie par sarkaniem "pludiņiem/boijām" kas ir uz varkaļu un babītes ezera robežas. Reāli izskatās pēc tīkliem :/

makasimka777, 26.marts 2020, 18:42

Gan jau līnija, kur sākas tā saucamais "melnais caurums" - dabas lieguma teritorija, kurā nav atļauts copēt no laivas.
Muudzis 26.03.20
makasimka777 [26.03.20]: Jautājums. Varbūt, kāds zina kas tie par sarkaniem "pludiņiem/boijām" kas ir uz varkaļu un babītes ezera robežas. Reāli izskatās pēc tīkliem :/
Tās bojas tur atrodas jau entos gadus. Tie nav tīkli, bet gan ūdenskrātuves sadalījums zonās.
Jautājums. Varbūt, kāds zina kas tie par sarkaniem "pludiņiem/boijām" kas ir uz varkaļu un babītes ezera robežas. Reāli izskatās pēc tīkliem :/
einardins 26.03.20
Ja katram makšķerniekam būtu pienākums ielaist kaut 20 mazuļus katru gadu, tad dzīve visiem būtu daudz labāka.

sosalele, 26.marts 2020, 10:02

atļaušos iebilstvisiem nē,bet zivju audzētājiem gan būtu jūmams algu kāpums
MT9 26.03.20
Nav jēga laist, jo Babīte pilna ar līdakām, tikai tās ignorē manus mānekļus :D
Zorge07 26.03.20
apelsins [26.03.20]: Es 50 gb ielaidiishu gan, bet laikam Lielupee, lai Docentam netiek!!
Lielupe nav mana copes vieta, droši. :))) Tikai nesaskaņojot ar VVD kļūsi par likumpārkāpēju.
apelsins 26.03.20
Es 50 gb ielaidiishu gan, bet laikam Lielupee, lai Docentam netiek!!
Zorge07 26.03.20
sosalele [26.03.20]: Ja katram makšķerniekam būtu pienākums ielaist kaut 20 mazuļus katru gadu, tad dzīve visiem būtu daudz labāka.
Kā mana ome teica: būtu tantei riteņi, būtu autobuss.
:DDDD
sosalele 26.03.20
Ja katram makšķerniekam būtu pienākums ielaist kaut 20 mazuļus katru gadu, tad dzīve visiem būtu daudz labāka.
Zorge07 26.03.20
apelsins [25.03.20]: Nu, vīri, smuko atskaišu licēji, saņemās. Ezeram būt!
Divas nianses: Kurš saskaņos ar VVD par ielaišanu un pēc bior datiem , līdz ,, labam izmēram,, nodzīvo vien 10% populācijas.
Un tagad paskatamies uz ezera kvadratūru un izrēķinam uz cik hektāriem būs pa līdakai.
:DDDDD
apelsins 25.03.20
Tiiklu liceeji atkal pidari toch pie vainas..
apelsins 25.03.20
Nu, vīri, smuko atskaišu licēji, saņemās. Ezeram būt!
BrunoL 25.03.20
Tos jau uz pannas!
apelsins 25.03.20
Zives dīķos ir pieejami apm 100 gr līdaku mazuļi. 0.60 eur par gb. Tel +37127877573
MT9 un citi Matadori, pērkat kamēr vēl ir. Esot virs 300 gb
cupix 06.03.20
Skatos manacope aplikācijā un tur babītes ezers viss ir atzīmēts, kā lieguma zona. Vai liegums attiecas arī makšķerējot ar pludu / feederi ?

xctaps, 6.marts 2020, 08:23

Skatos CSDD noteikumos rakstīts , ka ziemā aizliegts braukt ar ziemai ne piemērotām riepām. Vai man ir atļauts braukt ar vasaras ja aiz loga nav sniega?

Labi , ja bez sarkasma. Pašā ezerā nedrīkst.
Spūņciema kanālā un grāvjos apkārt ezeram drīkst .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs