atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

MT9 14.02.20

Lai šodien pirms nakts maiņas nesēdētu mājās, vakar vakarā iešāvās prātā doma aizšaut uz ezeru, paelpot svaigu gaisu. Neskatoties uz to, ka cēlos jau 05:50, jūtos enerģijas pilns un ar pacilātu garastāvokli - šāda atpūta man krietni labāk iet pie sirds par sēdēšanu uz dīvāna, skatoties filmas :) Tātad, pirmām kārtām gribu izteikt rājienu dienestam, kurš prognozē (min) laika apstākļus. Vakar vakarā skatījos Meteo.lv un nemanīju, ka šodien Jūrmalas apkārtnē būs bieza migla, taču viena lieta prognoze, otra - reālā situācija. Rīta pusē pāris reizes uznāca balta siena, kas ne tikai man nepatika, bet, kā parasti, arī Babītes zivīm. Brīnumainā kārtā šajā miglā viena pusakla līdaka tomēr tika piemānīta, kas mani patiesi pārsteidza, jo līdz šim Babītes ezerā stipras miglas laikā nebiju sajutis ne piesitiena. Cerams tagad lāsts būs noņemts... :) Turpinājumā migla izklīda, taču zivs aktivitāte pārāk neuzlabojās - vēl tika piemānīta viena zaļsvārce, kura kāri ielocīja iekšā 90-gramīgo "ruksi". Tātad, no agra rīta līdz plkst. 13:30 tiku pie 2 zivtelēm (59 un 70 cm). Viena vēl paskrēja līdzi līdz laivai, sasveicinājās un pateica atā :)

P.S. Pirmkārt gribu pateikties foruma lietotājam Kengurs24 (Andim), kurš vakar atsaucās uz manu palīdzības saucienu un šodien nogādāja mani uz ezeru-atpakaļ. Otrkārt, paldies ekipāžai, kura pirms manis ar motorīti un airiem izlauza ledu līdz ezeram. Es pa viņu iemīto taciņu kā indiānis ar kanoe, izmantojot 1 airu, aizlavierēju līdz ezeram :) Pats šos vairākus simtus metrus neizlauztu :)
Gaigals27 13.02.20
Jozis23 [13.02.20]: Šorīt līdz kādiem 10.00 ezerā bija sirealistisks skats, nostājoties klajumā pa vidu nevarēja redzēt nevienu laivu. Biju viens pa visu ezeru. Vot tas bija kaut kas.
Un kā ar lomiem?
klte 13.02.20
Tikai izskatījās :)
Jozis23 13.02.20
Šorīt līdz kādiem 10.00 ezerā bija sirealistisks skats, nostājoties klajumā pa vidu nevarēja redzēt nevienu laivu. Biju viens pa visu ezeru. Vot tas bija kaut kas.
MT9 13.02.20
Viesiem paldies, atsaucīgie cilvēki atrasti :)
MT9 13.02.20
Ienāca prātā doma rīt pirms nakts maiņas aizšaut uz copi. Būšu bez auto, tādēļ, ja kāds rīt arī ir ieplānojis apciemot šo ezeru un gatavs paķert līdzi vēl vienu kaislīgu makšķernieku no Ziepniekkalna, es tikai priecāšos :)

P.S. Metru negarantēju, aktīvu copi arī :)))))
P.S.S. Laiva no manis :)
MT9 13.02.20
Man ar patīk šie ķer&lowered piekritēji man vairāk viņu paliks

ge-sportists, 13.februāris 2020, 11:30

Ķērāju? Ko tu ar šiem dari? :)
Man ar patīk šie ķer&lowered piekritēji man vairāk viņu paliks
MT9 13.02.20
Kur nu vēl labāk - ķer&atlaiž, labi bildē un vēl interesanti apraksta copes procesu.Tā tik turpināt,Oskar!

Friks, 13.februāris 2020, 08:15

Paldies! Kā tev pagāja atlikusī copes diena? Vēl kāda pieteicās? ;)
Friks 13.02.20
Kur nu vēl labāk - ķer&atlaiž, labi bildē un vēl interesanti apraksta copes procesu.Tā tik turpināt,Oskar!
Dairis333 13.02.20
MT9 [12.02.20]: Brīvdienas klāt, dodamies uz copi :) No rīta saulīte un rāms laiciņš, pēcpusdienā pārsvarā mākoņains un brīžiem kārtīgs pūtiens. Rezultātā cope atgādināja vasaru, jo ķērās rīta cēlienā un, neskatoties uz ūdens temperatūru 2-3 grādu robežās, visas līdakas bez dēlēm. Tātad laivā tika iemānītas 3 zaļsvārces (61; 62; 72 cm) un riktīgi labs krokodils atstāja mani ar garu degunu :)
Kā vienmēr, atskaite pa skaisto!!!
Kengurs24 12.02.20
MT9 [12.02.20]: Brīvdienas klāt, dodamies uz copi :) No rīta saulīte un rāms laiciņš, pēcpusdienā pārsvarā mākoņains un brīžiem kārtīgs pūtiens. Rezultātā cope atgādināja vasaru, jo ķērās rīta cēlienā un, neskatoties uz ūdens temperatūru 2-3 grādu robežās, visas līdakas bez dēlēm. Tātad laivā tika iemānītas 3 zaļsvārces (61; 62; 72 cm) un riktīgi labs krokodils atstāja mani ar garu degunu :)

Rīta stundai zelts mutē!Man šogad visas lielākās zivis jau lidz 8,30 bij laivā! :))
MT9 12.02.20

Brīvdienas klāt, dodamies uz copi :) No rīta saulīte un rāms laiciņš, pēcpusdienā pārsvarā mākoņains un brīžiem kārtīgs pūtiens. Rezultātā cope atgādināja vasaru, jo ķērās rīta cēlienā un, neskatoties uz ūdens temperatūru 2-3 grādu robežās, visas līdakas bez dēlēm. Tātad laivā tika iemānītas 3 zaļsvārces (61; 62; 72 cm) un riktīgi labs krokodils atstāja mani ar garu degunu :)
NeoZb 10.02.20
kkas [10.02.20]: Noris [15:55]: Slow23 [8.feb]: Kas Babītē notiek ? Doma rīt aizlaistZivis ir, ja trāpi šīm uz galvas.
(bildē mazākajaj 55cm)

barss, 8.februāris 2020, 18:17

Interesanti, cik pannas ar ikriem notiesāji, jeb viss uz miseni?
P.S. Protams viss jau likuma robežās! :(Sākās. Izdzēsies no šejienes lūdzu!
Tu vēl neesi pakāries? Briti tak izstājās no ES, bet tu tak apgalvoji, ka tas ir muļķības. Kurš tagad ir muļķa lomā?
:DDDD
Kipris 10.02.20
Cik to reizes var atkārtot? Babe ir savienota ar jūru. Zivis staigā šurpu turpu! Un lielākā daļa paliek Buļļupes un Daugavas tīklos!
barss 10.02.20
Noris [10.02.20]: Slow23 [8.feb]: Kas Babītē notiek ? Doma rīt aizlaistZivis ir, ja trāpi šīm uz galvas.
(bildē mazākajaj 55cm)

P.S. Protams viss jau likuma robežās! :(
Nemaz tik daudz nebija, nepilna panna, umņik!
Irseeejs 10.02.20
Noris [10.02.20]: Slow23 [8.feb]: Kas Babītē notiek ? Doma rīt aizlaistZivis ir, ja trāpi šīm uz galvas.
(bildē mazākajaj 55cm)

Vot dēļ tādiem lohiem, kā tu, Noris, te daudzi copnaņi savas atskaites vairs neliek! Mudaks tu esi! :)
kkas 10.02.20
(bildē mazākajaj 55cm)

Sākās. Izdzēsies no šejienes lūdzu!
Noris 10.02.20
Slow23 [8.feb]: Kas Babītē notiek ? Doma rīt aizlaistZivis ir, ja trāpi šīm uz galvas.
(bildē mazākajaj 55cm)

mgic 10.02.20
Sveiki. Rīt ir vēlēšanās ezeru apciemot, bet esmu palicis bez transporta. Varbūt kāds var mani paķert (Pļavnieki). Gaidu ziņas PM.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs