Vakar bijām trijatā. Čoma sievai 64cm. Čoms uz BB pa nullēm. Man uz poppera 4 asari un uz rigge 10cm un 20cm līdaka :) es jau jutu ka sen jāpāriet uz Lielupi, bet ja piedāvā braukt, tad tik jāmauc xD
KristapsS [31.aug]: Jautājums- gumijām, piem., Kubira, Babītē labāk uzlikt pāris gramus svina,vai tomēr izmantot bez? Bez svina sanāk tāda lēna animācija,liekas,ka aste īsti nestrādā.Cig gr.kubira? Man sistēma +2g svins iet oa dziļu, jo faktiski Babīte visur sekls vai zāle. Kubira pats pa sevi ir lēns māneklis, tas dod savu bonusu kkur gar zālēm sagaidīt.
Jā, tā būs lokācija, ko es domāju. Faktiski dzīvību manu vien skubu raga rajonā vai baznīcas, ja sekot kartes ilustrācijai.
Krodzinieks, 31.augusts 2025, 20:43
Davis-Di [31.aug]: Davis-Di [60m]: Davis-Di [18:09]: Ezerā šodien zivis maigi izsakoties gausas, rokas sasmērējām, bet stabili sliktākā šosezon.Dīvaini to teikt, bet prieks dzirdēt, ka neesmu viens ar nekādiem rezultātiem. :D 3dien-4dien izskatas perfekts laiks, 4dien arī augsts gaisa spiediens. Vai man vienam šķiet, ka slavenie sarkanie jumti, tie ir tik ļoti nokapāti, ka tur vairs nav ko meklēt?Jā, tā būs lokācija, ko es domāju. Faktiski dzīvību manu vien skubu raga rajonā vai baznīcas, ja sekot kartes ilustrācijai.
Krodzinieks, 31.augusts 2025, 19:18
Sarkanajos jumtos sūdīgi ar veģetāciju, ja mēs runājam par vienu un to pašu vietu :DBet tur taču pilns ar lēpenēm un citām zālēm? Tie jumti, kas ziemeļu krastā. Vai es nesaprotu veģetācijas ietekmi uz zivi. Egle gan tur nav daudz, varbūt tāpēc patreiz novēroju lielās vietā, kur pilns ar egli starp puduriem?
Krodzinieks, 31.augusts 2025, 20:15
Te gan lielākoties krievu valodā, bet der palasīties, sarkanie jumti, sūkņu stacija utt. ne vienmēr ir viena izpratne, jo principā vēsturiski ir bijušas divas kopienas, kas sava starpā runā, bet maz un ir vietām pretēji nosaukumi.
https://www.facebook.com/groups/363419524079954/posts/2006641326424424/?__cft__[0]=AZVOMB9n3RprrMjouswtd0CKgoP6cpLeKF88ygqkB0VLs4G0B-t7b1cjHyru4AZQeg7XCrYG3B3FyDa0ZUUG2CmdYgpJVPjVkFIlAxickDj0ygqYvX2ryVOzw0tZi-AvpJbL4e3GkUzUIqiGZesBUlelLX5k4n_efM8CCEtKLw95KQ&__tn__=%2CO%2CP-R
Davis-Di [60m]: Davis-Di [18:09]: Ezerā šodien zivis maigi izsakoties gausas, rokas sasmērējām, bet stabili sliktākā šosezon.Dīvaini to teikt, bet prieks dzirdēt, ka neesmu viens ar nekādiem rezultātiem. :D 3dien-4dien izskatas perfekts laiks, 4dien arī augsts gaisa spiediens. Vai man vienam šķiet, ka slavenie sarkanie jumti, tie ir tik ļoti nokapāti, ka tur vairs nav ko meklēt?
Sarkanajos jumtos sūdīgi ar veģetāciju, ja mēs runājam par vienu un to pašu vietu :DBet tur taču pilns ar lēpenēm un citām zālēm? Tie jumti, kas ziemeļu krastā. Vai es nesaprotu veģetācijas ietekmi uz zivi. Egle gan tur nav daudz, varbūt tāpēc patreiz novēroju lielās vietā, kur pilns ar egli starp puduriem?
Krodzinieks, 31.augusts 2025, 20:15
Davis-Di [31.aug]: Davis-Di [18:09]: Ezerā šodien zivis maigi izsakoties gausas, rokas sasmērējām, bet stabili sliktākā šosezon.Dīvaini to teikt, bet prieks dzirdēt, ka neesmu viens ar nekādiem rezultātiem. :D 3dien-4dien izskatas perfekts laiks, 4dien arī augsts gaisa spiediens. Vai man vienam šķiet, ka slavenie sarkanie jumti, tie ir tik ļoti nokapāti, ka tur vairs nav ko meklēt?Bet tur taču pilns ar lēpenēm un citām zālēm? Tie jumti, kas ziemeļu krastā. Vai es nesaprotu veģetācijas ietekmi uz zivi. Egle gan tur nav daudz, varbūt tāpēc patreiz novēroju lielās vietā, kur pilns ar egli starp puduriem?
Sarkanajos jumtos sūdīgi ar veģetāciju, ja mēs runājam par vienu un to pašu vietu :D
Davis-Di [18:09]: Ezerā šodien zivis maigi izsakoties gausas, rokas sasmērējām, bet stabili sliktākā šosezon.Dīvaini to teikt, bet prieks dzirdēt, ka neesmu viens ar nekādiem rezultātiem. :D 3dien-4dien izskatas perfekts laiks, 4dien arī augsts gaisa spiediens. Vai man vienam šķiet, ka slavenie sarkanie jumti, tie ir tik ļoti nokapāti, ka tur vairs nav ko meklēt?
Davis-Di [31.aug]: Ezerā šodien zivis maigi izsakoties gausas, rokas sasmērējām, bet stabili sliktākā šosezon.Dīvaini to teikt, bet prieks dzirdēt, ka neesmu viens ar nekādiem rezultātiem. :D 3dien-4dien izskatas perfekts laiks, 4dien arī augsts gaisa spiediens. Vai man vienam šķiet, ka slavenie sarkanie jumti, tie ir tik ļoti nokapāti, ka tur vairs nav ko meklēt?
Gulbji īsti zivis neēd. Izskatās, ka kāds sūdabrālis nabagam iemetis pa galvu ar peto.
Vetra, 31.augusts 2025, 10:18
Oskar, vai Tev bij st. Stroix līdz 17.5gr?
JK7, 31.augusts 2025, 12:54
Vetra [31.aug]: Gulbji īsti zivis neēd. Izskatās, ka kāds sūdabrālis nabagam iemetis pa galvu ar peto.Domāju, ka peldošais vobleris un gulbis nejauši uzpeldējis virsū.Davis-Di paskaidroja,ka grimstošais.Iespējams,ka gulbis šķērsoja auklu un aizķērās,kas zin.Kaut gan,dzirdot kā vakar sarijušies bļaustījās laivās,viss kas ir iespējams.
Davis-Di [30.aug]: Drīzāk kāds aizķēra un velkot sakabe atsprāga.Tad,iespējams, FC pavada atsējās,vai metāla pavada pārtrūka cilpiņā pušu.Sakabe bija ciet,plika,bez kāda pavadas gabala.Viens trijnieks acī,otrs spārna locītavā.
Peto grimst un visdrīzākais būtu sen kā nogrimis dūņās līdz tam, kad gulbis ar knābi tiktu klāt.
Tāpēc rezerves mānekļus nevajadzētu mētāt pa laivu,lai nepārkrīt pāri bortam.
KristapsS, 30.augusts 2025, 23:24