Man trūkst vārdu ka šādi indivīdi brīvi var likt šādus video un palikt nesodīti un galvenais ka viņu prāt viss ir pareizi , godīgi un ar to var lepoties!
davai zeni drusku jautraku skatu uz dzivi.izstastisu patiesu un baisu stastu no dzives.par cemmeresanu. tas bija apmeram pagajusa gadsimta 80.gada.mazliet par personaziem.nu bija man viens radins.tagad kadu laiku jau aizsaule.loti garsoja vinam zivis.vins maceja noest jebkada veida sagatavotu jebkuru(ari loti asakainu) zivi ta,ka pāri palika tikai tiras asakas un acu baltumi. varetu sutit uz zivju esanas cempionatu. nu meginaja ari makskeret.nu tik neveiksmigu makskernieku es neesmu vairak redzejis.lai uz cik perspektivu vietu viņš nedotos ar vislabakajiem makskerniekiem - rezultats viens.apala 0.visiem. ari man ka radagabalam ir nacies but ar vinu cope. vienkarsi fantastiska necope. tas ievadam. vienu dienu taja laika viņa delens kopa ar skolas biedriem gajusi gar Juglas ezeru.ezera ieteceja upite.tagad drosi vien palicis tikai gravitis. pāri upitei tiltins.uz tiltina vesels bars cemmeretaju. gan veci,gan puikas.puiselim interesanti. vecakie un protams viedakie comi ieradija ka tas jadara. nu puika atnak no skolas majas ar zivju kuliti.??? nu puika izstasta.tevam iepatikas. tu atnes man to cemmeri apskatit.lai kāds viņš bija sunains makskernieks,amatnieks viņš bija zelta rokas.drosi vien viņš cemmerus uztaisija,ka varetu uz izstadi vest.nu un pirmaja brivdiena devas jaunos cemmerus testet. pie upites puiku parsteidza tas,ka nav neviena interesenta. a ka tevam pateikt.tikko cemmerus iemerca udeni,no krumiem izskreja bars ar inspektoriemun miliciem.cemmeri konfisceti,protokoli sastaditi. uzlikts sods 25 rubli(tiem laikiem barga nauda). aizsutita vestule uz rupnicu,gada premija nost. bilde sienas avize un pilsetas avize.inspektoriem premijas,miliciem paaugstinajumi dienesta pakape. ka teiktu klasikis J.Jaunsudrabins - nekur neiet ta ka pie udeniem.
VilnisL [04.12.19]: Kāds tiešām ir redzējis, ka velk aiz vēdera, vai tas ir tāds pieņēmums? Neaktīvas līdakas guļ pie zemes un ar vobleri viņas noķert nevar. Ja novelk pa grunti blakus velnu-es sāku ticēt, ka tā var arī legāli noķert.
Aizbraucis tagad un apskaties. Vai tad naktī līdakas masveidā barojās? Neesmu dzirdējis, ja kāds gudrāks varētu paskaidrot. Neviens atklāti nerausta, bet visas lielās virs 10kg bija aiz miesas.
Kāds tiešām ir redzējis, ka velk aiz vēdera, vai tas ir tāds pieņēmums? Neaktīvas līdakas guļ pie zemes un ar vobleri viņas noķert nevar. Ja novelk pa grunti blakus velnu-es sāku ticēt, ka tā var arī legāli noķert.
VilnisL, 4.decembris 2019, 17:18
Tad ko tikai copē nevar? Man šovasar pat nācās redzēt kā normāli spiningojot tika līnis, aiz astes, izvilkts.
Kāds tiešām ir redzējis, ka velk aiz vēdera, vai tas ir tāds pieņēmums? Neaktīvas līdakas guļ pie zemes un ar vobleri viņas noķert nevar. Ja novelk pa grunti blakus velnu-es sāku ticēt, ka tā var arī legāli noķert.
Muudzis [04.12.19]: Piektā ekspedīcijas diena pēc kārtas, vienā no Babītes ezera savienojumiem — atkal Varkaļu kanālā. Tie, kas ķer uz mākslīgām, pie zivs tiek tikai veiksmīgais. Vai nu aktīvā jau ir nosmelta, vai arī līdaka jau ir atskatījusies uz tiem mānekļiem. Tie kas izmanto velnu, var saskaldīt daudz. Vizuāli neviens it kā necemmerē, saka jau ka neko nepārkāpj izvelk normu, ja ir vairāk tad 5 iedod čomam, kurš ir tukšā, un zivs "ņemot mutē", kaut arī es šaubos. Viens krieviņš centās ieskaidrot, ka velniņš — svina bumbulis taisa mutuli un plēsoņa skrien viņam pakaļ. Interesanti, ka "spiningotāji" ķer arī pa tumsu. Ja kāds šodien brauc garām, var piebraukt apskatīties. Teātris turpinās.
A viņi tur tikai līdakas skalda vai arī k-ko citu?
Piektā ekspedīcijas diena pēc kārtas, vienā no Babītes ezera savienojumiem — atkal Varkaļu kanālā. Tie, kas ķer uz mākslīgām, pie zivs tiek tikai veiksmīgais. Vai nu aktīvā jau ir nosmelta, vai arī līdaka jau ir atskatījusies uz tiem mānekļiem. Tie kas izmanto velnu, var saskaldīt daudz. Vizuāli neviens it kā necemmerē, saka jau ka neko nepārkāpj izvelk normu, ja ir vairāk tad 5 iedod čomam, kurš ir tukšā, un zivs "ņemot mutē", kaut arī es šaubos. Viens krieviņš centās ieskaidrot, ka velniņš — svina bumbulis taisa mutuli un plēsoņa skrien viņam pakaļ. Interesanti, ka "spiningotāji" ķer arī pa tumsu. Ja kāds šodien brauc garām, var piebraukt apskatīties. Teātris turpinās.
Abavnieks [04.12.19]: Bjorgvins [10:33]: nav tik vienkarsi.si problema nav svaiga,bet veca ka pati dzīve.gadus 10 atpakal bija TV copes raidijums. Olte ar inspektoru S.Araju sedeja krumos un filmeja sos cemmeresanas svetkus. a rezultats nekads.Arajs stastija - ja noker svina kluci ielodetu aki,tad ir sods.ja ua aka ir uztits vilnas diegs vai gumijas gabals - ta ir maksliga esma.un jebkurs advokats inspektora darbu nonivile līdz 0. laikam jau noteikumos kaut ka konkretak jaformule termins cemmeris.jaa,te daži piemin kustigos un nekustigos akus.neies cauri.tad jau dziggalva ari var tilkt pieskaitita cemmerim.nav tik vienkarsi.tada smaga tema.Tad bļitkas arī ir cemmeri :D
O, jā! Vēl dažus gadus atpakaļ arī balansierim viens āķis bija jākniebj nost. :)))))
Bjorgvins [04.12.19]: nav tik vienkarsi.si problema nav svaiga,bet veca ka pati dzīve.gadus 10 atpakal bija TV copes raidijums. Olte ar inspektoru S.Araju sedeja krumos un filmeja sos cemmeresanas svetkus. a rezultats nekads.Arajs stastija - ja noker svina kluci ielodetu aki,tad ir sods.ja ua aka ir uztits vilnas diegs vai gumijas gabals - ta ir maksliga esma.un jebkurs advokats inspektora darbu nonivile līdz 0. laikam jau noteikumos kaut ka konkretak jaformule termins cemmeris.jaa,te daži piemin kustigos un nekustigos akus.neies cauri.tad jau dziggalva ari var tilkt pieskaitita cemmerim.nav tik vienkarsi.tada smaga tema.
nav tik vienkarsi.si problema nav svaiga,bet veca ka pati dzīve.gadus 10 atpakal bija TV copes raidijums. Olte ar inspektoru S.Araju sedeja krumos un filmeja sos cemmeresanas svetkus. a rezultats nekads.Arajs stastija - ja noker svina kluci ielodetu aki,tad ir sods.ja ua aka ir uztits vilnas diegs vai gumijas gabals - ta ir maksliga esma.un jebkurs advokats inspektora darbu nonivile līdz 0. laikam jau noteikumos kaut ka konkretak jaformule termins cemmeris.jaa,te daži piemin kustigos un nekustigos akus.neies cauri.tad jau dziggalva ari var tilkt pieskaitita cemmerim.nav tik vienkarsi.tada smaga tema.
Vispār jau ar tiem cemmeristiem varētu tikt galā ātri, tikai neviens negrib ar to smērēties, visiem pofig. Inspektori tak labi zina kur tas notiek un kas ir vainīgi, bet ir jābrauc, pirms tam jāsavāc vairāku iestāžu darbinieki, jāsakārto papīri par filmēšanu, tad pamatīgs darbs tā visa formēšanai, rīku atņemšana, lomu reģistrācija, tad tieslietas utt. Tāpēc daudz vieglāk ir to vienu nedēļu gadā skatīties citā virzienā, tad vēl tak jāsargā svētais lasis.
Liepājā reņģes cemmerēja - agrāk tikai tā viņas no Z-mola visi ķēra - rindā stāvēja simtiem veču un blieza - auklas galā svins, uz auklas spīdīgas folijas gabaliņi - un spilgtas pērlītes, pliki āķi rindā - nu kādi 5-10 un rausta. Baigais azarts, es ar bērnībā piedalījos :)
VilnisL, 4.decembris 2019, 08:24
Tas, ka reņģei nevajag ēsmu, nenozīmē, ka tā ir cemmerēšana. Reņģe apzināti ņem āķi. Tas arī ir vienīgais reņģu ķeršanas veids. Salmo var gatavas sistēmas nopirkt.