atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

Kengurs24 03.11.19
Es jau ceru, ka tā zivs pa nedēļu nāks pie prāta!:DDD
MT9 03.11.19
Bāzē teica ka mums esot ļoti labi gājis,jo tik divas laivas bij' tikušas pie kādas zivs pirms mums.bedigi.

nipijs38, 3.novembris 2019, 17:32

Tas ir brīvdienu lāsts. Es gadiem ķēru praktiski tikai brīvdienās, par metru pat nesapņoju, tiklīdz pārgāju uz maiņu darbu un sāku braukt darba dienās, metrs rokās un vēl krietns daudzums ar smukām zaļsvārcēm :P :D Laikam līdakas ir piešāvušās, ka tieši brīvdienās baroties ir riskanti - katra otrā zivs ir aprīkota ar āķiem :))
nipijs38 03.11.19
Šodien.
Kā jau ierasts.auto nav kur nolikt.

No rīta man mēra zivs.atri tieku vaļā lai kertu nākamo,to arī tā nesagaidiju līdz pat 16tiem.

Kolēģim gāja labāk.pec nez cik stundām kkas velk babybasteru uz sāniem,blin tur līnis uz 1,5kg.aizkerts aiz spuras bet nu loms super.
Vēl pēc brīža zemmers,kkad vēlāk lidacina uz 1,5 un vēl kādi zemmeri un no kuriem divi varēja būt mērā.vis uz vienu vienīgu baby baster un tikai ar vienu krāsu,citus ignorēja pilnībā.

Bāzē teica ka mums esot ļoti labi gājis,jo tik divas laivas bij' tikušas pie kādas zivs pirms mums.bedigi.
Visu manu lielo arsenālu pat nenāca apostit.pie laipas satikam vēl pāris puišus kas ar lielajiem mauc,līdzīgi kā man pat copi neredzējuši.
Trollings labs sanāk,bet tuvāk labajam krastam...
Jozis2 03.11.19
Puiķi ,varu jums pačukstēt kur zives makten labi ķeras,tik biļete uz prāmja jāpaņem...)

Malgomajfisk, 3.novembris 2019, 15:52

Vai tad tagad jau no prāmja spiningo un velcē? Nebiju gan dzirdējis ka tā var...
Bet kas gan nenotiek pasaulē.
Puiķi ,varu jums pačukstēt kur zives makten labi ķeras,tik biļete uz prāmja jāpaņem...)
jenots13 03.11.19
Ne par tēmu, bet Burtniekā, ar šodien pirmo reizi pa ilgu laiku tukšais. Viena cope.Laikam jau visur neķeras, vai spiediena svarstības nebūs pie vainas. Brauksim nākam ned. atkal.
skutans 03.11.19
skutans [7m]: Dikti negribējās uz Babi, bet kolēģis pielauza. Tā nu vakar vēl pa tumsu ielaidāmies no Dālderiem. Ap 5 vakarā beidzām. Tikām kaut kur līdz jumtiem, laiks pareizais, pret vēju gāja airi plus motors.
Divi aķi tukši.

Uzausa gaisma un skatam pavērās ļoti dzidrs ūdens un redzes lokā 26 laivas, tas šķita "patīkami".

Rezumē, visu dienu aktīvi mētājot, uz diviem ne copes. Pat ne 50 uz 50 copes :D

Kolēģis ķēra sākot ar rotiņu, beidzot ar 130g gumijām.
Es ar visa izmēra un veidā džerkiem, un gumijām līdz 150g.

Visumā pozitīvi :D

Abavnieks, 3.novembris 2019, 14:12

Mums ar kolēģi gāja drusku labāk vakar, man 0 piesitienu, kolēģim - viena" nākusi līdzi". Laiciņš arī patīkams, kopumā pozitīvi:). Bijām uz dažām h no Vecupniekiem iebraukuši...tad jau Jums pa lepno!;-D

Kengurs24, 3.novembris 2019, 14:39

Jā, mums labi, pārējie vienkārši nejēdz copēt, ja pa 0, mums uz diviem viena tomēr "nācalīdzi":) Pilnīgi vietā teiciens par "baletdejotāju". :)
Kengurs24 03.11.19
skutans [03.11.19]: Dikti negribējās uz Babi, bet kolēģis pielauza. Tā nu vakar vēl pa tumsu ielaidāmies no Dālderiem. Ap 5 vakarā beidzām. Tikām kaut kur līdz jumtiem, laiks pareizais, pret vēju gāja airi plus motors.
Divi aķi tukši.

Uzausa gaisma un skatam pavērās ļoti dzidrs ūdens un redzes lokā 26 laivas, tas šķita "patīkami".

Mums ar kolēģi gāja drusku labāk vakar, man 0 piesitienu, kolēģim - viena" nākusi līdzi". Laiciņš arī patīkams, kopumā pozitīvi:). Bijām uz dažām h no Vecupniekiem iebraukuši.
..tad jau Jums pa lepno!;-D
skutans 03.11.19
Dikti negribējās uz Babi, bet kolēģis pielauza. Tā nu vakar vēl pa tumsu ielaidāmies no Dālderiem. Ap 5 vakarā beidzām. Tikām kaut kur līdz jumtiem, laiks pareizais, pret vēju gāja airi plus motors.
Divi aķi tukši.

Mums ar kolēģi gāja drusku labāk vakar, man 0 piesitienu, kolēģim - viena" nākusi līdzi". Laiciņš arī patīkams, kopumā pozitīvi:). Bijām uz dažām h no Vecupniekiem iebraukuši.
Abavnieks 03.11.19
Kengurs24 [03.11.19]: Kādas domas?kas par vainu? Šodien izskatās līdzīgi!
zivij arī trešā prognoze!?:D
Man atstāja iespaidu, ka ūdens padzidrs, un nu tas perebors. Tik daudz laivu.
Darba dienā varētu būt mierīgāk.
Gan jau kādai varēja veiksmīgi trāpīt virsū :D

Bet nu tas tā, sliktam baletdejotājam zvani arī traucē :D
Kengurs24 03.11.19
Kādas domas?kas par vainu? Šodien izskatās līdzīgi!
zivij arī trešā prognoze!?:D
Abavnieks 03.11.19
Dikti negribējās uz Babi, bet kolēģis pielauza. Tā nu vakar vēl pa tumsu ielaidāmies no Dālderiem. Ap 5 vakarā beidzām. Tikām kaut kur līdz jumtiem, laiks pareizais, pret vēju gāja airi plus motors.
Divi aķi tukši.

Jozis2 03.11.19
Man jau likās, ka šorīt zivij bij` jābūt aktīvai, bet zivīm, laikam, citas domas :)

MT9, 3.novembris 2019, 13:05

Diemžē,l arī man nācās pārliecināties, ka zivīm jau pirmajā novembrī bija citādākas domas nekā man.
Lai gan diena uz ezera bija skaista, un laiks arī it kā pareizais, taču tās tur nezkāpēc domāja savādāk.
Neko darīt! Rudens ir klāt, tagad vienīgi ar makšķeri uz raudām, tad raudu uz kādas ūdas, bet tas jau ir garlaicīgi, tātad drīzāk ir pareizāk gatavoties zemledus copei.
Kengurs24 03.11.19
MT9 [03.11.19]: Man jau likās, ka šorīt zivij bij` jābūt aktīvai, bet zivīm, laikam, citas domas :)
Ezers pilns ar līdzīgi domājošiem!gan jau kāds kautko izmānīs ))
MT9 03.11.19
Man jau likās, ka šorīt zivij bij` jābūt aktīvai, bet zivīm, laikam, citas domas :)
Kengurs24 03.11.19

Šod.9.00 ziņoja no Babes,ka neesot ne piesitiena...hz kas tai zivij nepatika šodien!!!
Pats biju Gātē no 7-11 Klusums,vienu mazo ap 9.30 dabuju un viss...citiem ar nekā,uz dzīvo pat neņēma...laiks it kā labs,lai nebiedētu zivi biju ar el.motoru,bet tas nelīdzēja.
Četrās stundās mans mazais draugs Varta 90ah nenosēdās pat par vienu lampiņu!
p.s.zivi noķēru tuvāk ezeram nekā Lielupei :-)))
nemērīju un nesvēru lai nenosprāgst!:D
Brencis21 01.11.19

Babītes rīmām garšo šādi. :)
Eliass 01.11.19
Joprojām nedrīkst aizmirst mudzi-it īpaši ja tas ir burkankrasas.
Man gan tāds nav.

nipijs38, 1.novembris 2019, 20:23

man ir kautkas līdzīgs mūdzim , bet ne burkānkrāsas :(
Eliass 01.11.19
Buster jerk
Pig shad
relax
Viss ar iegrimi līdz metram.dzilakas vietas itkā ir pāris līdz 2m.bet pārsvarā jau pusmetrs ir dziļš.

nipijs38, 1.novembris 2019, 20:22

Liels paldies par info.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs