atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Babītes ezers

Tā arī man likās, ka pārāk agri aizbraucu, vai nu jaaun kājas un jābrauc atpakaļ. :D
Apsveicu jūs ar Dairi! Vismaz parādījāt, ka zivis ir.

Krodzinieks, 5.oktobris 2025, 17:51

Iznāciens mums bija 11-13.
Mēs āra braucam 15:30 - tad gan likās, ka varētu, kas iekustēties, jo pat saulīte izlīda, bet tas lietus bija nogurdinājis jau.
Davis-Di [5.okt]: Ūdens līmenis patiešām zems ezerā, bet kaut kas jau grabina.
Man 99 lielākā un pāriniekam 101.
Uz ko: protams bigbait.
Tā arī man likās, ka pārāk agri aizbraucu, vai nu jaaun kājas un jābrauc atpakaļ. :D
Apsveicu jūs ar Dairi! Vismaz parādījāt, ka zivis ir.
Ūdens līmenis patiešām zems ezerā, bet kaut kas jau grabina.
Man 99 lielākā un pāriniekam 101.
Uz ko: protams bigbait.

Stāvot uz laipas bāzē, jau domāju vai man to tomēr vajag. Iebraucu ezerā ~7:30-15:00. Zivis visu udeni izdzēruši, pilniem vēderiem negribēja draudzēties. Ar visu to, ka vietās, kur itkā ūdenim bija jābūt, tur viņa vairs nav, kustību atradu, mazu gan, cerēju uz ko labāku. BB nestrādāja pilnībā, vidēji lieli mānekļi, tipa baby buster 2 un monsterwake, vienīga piekrišana bija uz 75nieku crosswake. To iekāroja 43cm bērns, ko sajaucu ar zāli sākumā :D, tāpat interesants likās vēl 4 zivīm, viena no tām aizleca garām un sevi atrādīja, pārliecinoša 80niece bija.
Zāļu laukos gribēdams vairs nevarēju iebraukt, kur iepriekšējās reizēs redzēta kustība. Nekas, līdz trešdienai izskatas ļīmenis kāps un normalizēsies, mēģināšu vēl.
Šodien nav ne tikai zivis, bet arī ūdens. Ezerā dziļums 20-40 cm. 7 līdz 10.30 nevienas copes. Ar parašutu nav iespējams, metāla enkurs, 10 metieni visapkārt, enkurs augšā- un tas pats. Bet vispār tas nav ūdens, bet gan dubļu kokteilis. Kārtējo reizi aplauziens.
MT9 [4.okt]: Dūšeļi ciet -21cm

Davis-Di, 4.oktobris 2025, 21:46
Nu jau -26. Ar tādiem tempiem drīz ne tikai Dūšeļi būs jāver ciet :)
Ja ne zivis, vismaz dzērvenes jāsalasa šodien. :D nedaudz vismaz pakāpās atpakaļ, būs interesanti.
MT9 5.okt

MT9, 4.oktobris 2025, 23:23
-32... Šādus ciparus natminos iepriekš :)
MT9 4.okt
Dūšeļi ciet -21cm

Davis-Di, 4.oktobris 2025, 21:46

MT9 [15:58]: Tas nozīmē, ka viss ir slikti :)Ir ķerts pie -20, kā to tad sauc? :)

Davis-Di, 1.oktobris 2025, 18:05
Tas ir ļoti slikti, jo no D puses netiek iekšā ;)

MT9, 1.oktobris 2025, 18:35

Dūšeļi ciet -21cm
Davis-Di [Vakar]: 7dien braukšu pamēģināt, jeb aplauzties :D
pēc nedēļas izskatās sāk iepūst rudens ZR vēji.Tad nebrīnies, ja kāds košu krāsu personāžs māj Tev ar roku ezera vidū :D arī plāns ir sākt no 7:00 līdz saulrietam.

Krodzinieks, 3.oktobris 2025, 20:51

Ja redzēšu piebraukšu, bet rudeņos slēpjos un mainu jakas un šodien iztērēju dāvankarti un dabūju vēl vienu jaunu jaku! :D , kā dēļ saplūdīšu ar daudziem :D
Davis-Di [3.okt]: 7dien braukšu pamēģināt, jeb aplauzties :D
pēc nedēļas izskatās sāk iepūst rudens ZR vēji.
Tad nebrīnies, ja kāds košu krāsu personāžs māj Tev ar roku ezera vidū :D arī plāns ir sākt no 7:00 līdz saulrietam.
H20 3.okt
Janispazw [3.okt]: Šodien noriskēju un aizdevos uz Babīti. Kopā bijām 3 čaļi laivā. No Dālderiem jau pirms 7laivā un līdz 14tiem diezgan aktīvi darbojāmies. Pa visu dienu 2 copes. Ap 8 rītā asaris man uz rotiņa un ap 11- viens mērs bračkam uz džiga. Citādi- ezers liekas izmiris. Nekādu kustību, izgājienu, palēcienu, nemaz nerunājot par uzbrukumiem. Bāzē minēja, ka cita laiva arī ar 3 optimistiem uz klāja šodien identiski sausā- tikai par 2 copēm mazāk kā mums. Bet laiks un atmosfēra 10/10.
Malacis. Vismaz caur tirgu nebij jābrauc. Savādāk tavas dāmītes tevi bez sāls noēstu ;) ;)
7dien braukšu pamēģināt, jeb aplauzties :D
pēc nedēļas izskatās sāk iepūst rudens ZR vēji.

Šodien noriskēju un aizdevos uz Babīti. Kopā bijām 3 čaļi laivā. No Dālderiem jau pirms 7laivā un līdz 14tiem diezgan aktīvi darbojāmies. Pa visu dienu 2 copes. Ap 8 rītā asaris man uz rotiņa un ap 11- viens mērs bračkam uz džiga. Citādi- ezers liekas izmiris. Nekādu kustību, izgājienu, palēcienu, nemaz nerunājot par uzbrukumiem. Bāzē minēja, ka cita laiva arī ar 3 optimistiem uz klāja šodien identiski sausā- tikai par 2 copēm mazāk kā mums. Bet laiks un atmosfēra 10/10.
Šodien no Dūšeļu bāzes laidāmies iekšā.. Iebraukšana nesagādāja baigās problēmas ,aizslīdējām pa vējam gandrīz pat līdz Vecupeniekiem,bet pat nekāda piesitiena un dzīvības pazīmes nebija ,viss tika izstastēts no Big Bait tēmas , līmenis redzami bija nokrities .
Ko Jūs tur sipās :).Uztaisa meniķi zem Varkali un viss Lielupes ūdens būs Babē.Metri paši leks laivā :) un iebraukt varēs no kuras debesu puses gribēs...visi laimīgi !:)
MT9 1.okt
MT9 [15:58]: Tas nozīmē, ka viss ir slikti :)Ir ķerts pie -20, kā to tad sauc? :)

Davis-Di, 1.oktobris 2025, 18:05

Tas ir ļoti slikti, jo no D puses netiek iekšā ;)
MT9 [1.okt]: Tas nozīmē, ka viss ir slikti :)
Ir ķerts pie -20, kā to tad sauc? :)
mirtins 1.okt
No nākamās nedēļas vajadzētu būt ka celsies līmenis. Prognozes rāda, ka iegriezīsies DR/R vējš. Tas gan neko labu copei Lielupē nedos, jo straume apstāsies :DD Bet līmenim vajadzētu pakāpties.
https://www.zmni.lv/station/babites-ezers-dambji/ Es skatos šeit, pie 0.15-0.2 nenoliedzami kļūsti ierobežots atsevišķos posmos, īpaši dienvidos jau paliek čābīgi un gar krasta zonām jau grūti arī ziemeļos. Citi skatā Gātes rādījumus, tie ir savādāki. Pēc Varkaļu dambja, tagad ir normāls vasaras līmenis, kas līdz šim nav bijis.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs