Rendzeris
08.02.19
Vakar no 7:00 līdz 15:00 cope laba ar uznācieniem kopā 1,900kg, varēja būt laiks labāks.
Rendzeris
08.02.19
Fishmens
07.02.19
Fishmens
07.02.19
Krishss [07.02.19]: Fishmens [4m]: Krishss [3m]: Tu saja saita biezi dirsies tev pat admins ir bridinajumu izteicisIemet savu telefonu man pm!es pedikiem nr nedodu mekle sev citu draudzeniSk. Kārtējais dīvānā pirdējs un mīkstais!
mengiic
07.02.19
Krishss
07.02.19
Fishmens [07.02.19]: Krishss [3m]: Tu saja saita biezi dirsies tev pat admins ir bridinajumu izteicisIemet savu telefonu man pm!es pedikiem nr nedodu mekle sev citu draudzeni
Fishmens
07.02.19
Krishss [07.02.19]: Es no sakuma normali pajautaju ko tu lecies teTu pafiltrē savu tekstu, puišel! Tu te katru dienu to vien dari kā prasi atskaites. A kur ir tavas? Brauc un ķer! Un palasi forumu, pirms irs!
Krishss
07.02.19
Fishmens [07.02.19]: Krishss [7m]: Fishmens [13m]: Krishss [20m]: Fishmens [26m]: Jā, aizpeldējušas. Jaua tu pedik,ss patik tev laikam di...sa nemties
nedēļu ne vienas copes. Ledus arī izgājis, veči ar laivām samus velcē!
Čaļii, jūs desmit cm zemāk mākat palasīt rakstīto?:))))pedejas normalas zinas saja saita kadu nedelu atpakal . A tu fishmen noperc beidzot normalas brilles un kadu peldrinki ka nenosligstiBeidz dzert un palasi desmit cm zemāk ziņas ko vakar par copi ierakstīja Jordan23!:))Tada sajuta ka vins viens bija . Parejie laikam miiza lunkas ka tuTiešām atradi rakstīto?! Dikti sarežģīti bija? Malacis!:)))
Tu pats puikiņ vari vienreiz pa visiem laikiem aizbraukt un pēc tam kādu atskaiti ielikt, nevis tikai vāvuļot te!
Krishiņ... Tu esi lohs!:))))
Krishss
07.02.19
Fishmens [07.02.19]: Krishss [20m]: Fishmens [26m]: Jā, aizpeldējušas. JauTada sajuta ka vins viens bija . Parejie laikam miiza lunkas ka tu
Čaļii, jūs desmit cm zemāk mākat palasīt rakstīto?:))))pedejas normalas zinas saja saita kadu nedelu atpakal . A tu fishmen noperc beidzot normalas brilles un kadu peldrinki ka nenosligstiBeidz dzert un palasi desmit cm zemāk ziņas ko vakar par copi ierakstīja Jordan23!:))
Fishmens
07.02.19
Krishss [07.02.19]: Fishmens [26m]: Jā, aizpeldējušas. JauBeidz dzert un palasi desmit cm zemāk ziņas ko vakar par copi ierakstīja Jordan23!:))
Čaļii, jūs desmit cm zemāk mākat palasīt rakstīto?:))))pedejas normalas zinas saja saita kadu nedelu atpakal . A tu fishmen noperc beidzot normalas brilles un kadu peldrinki ka nenosligsti
Krishss
07.02.19
Fishmens [07.02.19]: Jā, aizpeldējušas. Jaupedejas normalas zinas saja saita kadu nedelu atpakal . A tu fishmen noperc beidzot normalas brilles un kadu peldrinki ka nenosligsti
Čaļii, jūs desmit cm zemāk mākat palasīt rakstīto?:))))
Fishmens
07.02.19
mar4ello25
07.02.19