Labrīt..Mēs ar Agnesīti izbraucam LUBĀNAS līdakas gaida.Lai visiem veicas.
Nu..., tad ne asakas, biedri!Sargiet sevi!
sveiki ladgales pusei. man jautajums par ezeru dagdas novada ar nosaukumu ,,GARAIS EZERS ,, Vai kadam nav kada informacija par sso ezeru .
Vakar vakaraa vienaa nelielaa ezerelii izmaaniju 2 karuusus - aizbraucu shodien ar domu - Nu tik buus!!! Skuju Anninj!!! NEVIENA!!!! Un ne tikai man nevienam kas bija
O, jopcik, ja tik lieli, tad jau braucu!!!! :D
Posts speciāli Copmann
Ķeras, ķeras nenormāli.... Katrā metienā, soļa attālumā no tavas mājas! Pats nebiju, bet zifis redzēju!!! RUDUĻI! Visi kā viens, no 10-30g, dafai živok brauc da sātai........
sencītim viena neliela karūsa, bet tā tikai pliči un raudiņas..... Sūknene - gandrīz..... metri 200 uz Garanču pusi
Diemžēl pagaidām pavisam nav ko piebilst......
Vakar pēcpusdienā pameditēju Rāznā uz plakano. Cieta tikai tārpi.
ta jau vēl ap to rajončiku viņas tusē.....
Jā sukņu stacija.
6 labas karūsas un pārītis pusbrekšu!
Jankaribak, kāds rezultāts? -ap sūkņu staciju biji ?
Šodien rezeknes upe
Kamēr nebij saules OK
Neķeras nekādā dziļumā ne uz maizes, ne uz tārpa.
Tā ir ar tām karūsām pavasarī - pa virsu staigā bari. Smukas zivis, met kauč deguna priekšā mazā dziļumā - nekā. Kaut izstiepies, nekā.
Nākošajā dienā toties process aizgāja. Tad nu rīkojos vienkārši - uzlīdu uz dambja (augstākais punkts) un skatījos, kur tad bars iet. Iemetu tam ēsmu priekšā ar minimālu dziļumu un bija diezgan droši, ka paņems.
Protams, tas tikai mierīgā laikā un ar polārajām acenēm, citādi ne vienmēr tās zivis varēja saredzēt.
uzliec dziļumu uz 20-15 cm...
pagājušogad man tas strādāja
Dīķī tūkstošiem zivju staigā, uz āķa nelien. Iemesto maizi ēd.
kust, tik jāatrod īstais upes posms, kur viņas dotajā brīdī atrodās....
Sveicinati! Kā ar rezeknes upes karūsām,kust vēl?
Staigājams ir, bet drīzāk liels, ne kā vidējs.Pa brīvdienām pabūts Ičas ietekas reģionā, līmenis liels ,daudz kur netiek klāt.Kas ķērās?Ne ko citu neredzēju, mazi ašuki un pliķēni:)