tonotn. Saproties kamēr būs tādi kam viss ir atļauts par attiecīgu samaksu attiecīgam onkulim, tikmēr būs tādi kas varēs ķert kad un kur vēlās neierobežotā laikā un svarā. Tāpēc mani izbrīna ka uz tirgus mierīgi var pārdot zemmēra līdakas un teikt ka tas ir no zivju dīķa, kaut reali tās tika noķertas tajā pašā Rāznā. Un galvenais neviens neko nedara un netiek sodīts. bet parastais mašķernieks nedot dievs paturēs zemmēra līdaciņu piem 49 cm viss tu esi pats lielākāis likuma pārkāpējs, sods par resursu iznīcināšanu. Kaut realitātē vairāk resursus iznīcina nevis parastais maškernieks bet tieši tādi vissatļaujošie tīklinieki.
Šodien Depils tirgū bij akujetiteļni smuki brekši 2-5kg no Rāznas, pēc čomā stāstītā, rīt palūrēšu pats. Un vai tas ir normāli, likt tīklus un pārdot zivis pirms nārsta???? Bezpridlels Latvijas valstī......
Tur kur es copiereju salidzinajumā ar to kas bija 2 ndeljas atpaklaj - copju ir palicis daudz vairāk bet zivju izmers kapitaali saruuk ((( paraadaas sīkas raudinjas, plicēni , vīķītes mazi plaudēni -
eni agrak copeja retaak bet visas pannaa liekamas
zivotaajs, 8.aprīlis 2016, 10:05
vai galvenais pannu piepildīt?! pavasarī process,atpūta!
Tur kur es copiereju salidzinajumā ar to kas bija 2 ndeljas atpaklaj - copju ir palicis daudz vairāk bet zivju izmers kapitaali saruuk ((( paraadaas sīkas raudinjas, plicēni , vīķītes mazi plaudēni -
eni agrak copeja retaak bet visas pannaa liekamas
Alex gribēji parādīt ka bebru dambis ir! No sākuma lai mednieki izretina bebrukus savādāk no tā jaukšanas nebūs lielas jēgas, pēc diennakts redzēsi būs tāds pats vai pat vēl lielāks. Pats zinu no pieredzes. Tā kā meklē mednieku kolektīvu kas tur medās, un lai tik rauj, jo bebri ir medījami tikai līdz 15 aprīlim. Laika palika maz!