Šodien Depils tirgū bij akujetiteļni smuki brekši 2-5kg no Rāznas, pēc čomā stāstītā, rīt palūrēšu pats. Un vai tas ir normāli, likt tīklus un pārdot zivis pirms nārsta???? Bezpridlels Latvijas valstī......
Tur kur es copiereju salidzinajumā ar to kas bija 2 ndeljas atpaklaj - copju ir palicis daudz vairāk bet zivju izmers kapitaali saruuk ((( paraadaas sīkas raudinjas, plicēni , vīķītes mazi plaudēni -
eni agrak copeja retaak bet visas pannaa liekamas
zivotaajs, 8.aprīlis 2016, 10:05
vai galvenais pannu piepildīt?! pavasarī process,atpūta!
Tur kur es copiereju salidzinajumā ar to kas bija 2 ndeljas atpaklaj - copju ir palicis daudz vairāk bet zivju izmers kapitaali saruuk ((( paraadaas sīkas raudinjas, plicēni , vīķītes mazi plaudēni -
eni agrak copeja retaak bet visas pannaa liekamas
Alex gribēji parādīt ka bebru dambis ir! No sākuma lai mednieki izretina bebrukus savādāk no tā jaukšanas nebūs lielas jēgas, pēc diennakts redzēsi būs tāds pats vai pat vēl lielāks. Pats zinu no pieredzes. Tā kā meklē mednieku kolektīvu kas tur medās, un lai tik rauj, jo bebri ir medījami tikai līdz 15 aprīlim. Laika palika maz!
Veči, visu cieņu. Aiviekstē sevišķi nemakšķerēju, bet daži desmiti reižu ir būts (no slūžām pie Lubāna līdz bedrēm). Nevienu sapalu nekad, ne savā lomā, ne citiem neesmu redzējis. Ālantus gan. Varbūt tās bija tomēr šķaunacītes (ālantiņi), vai arī Aiviekste ir mainījusies? Neskauž nemaz, bet, ķerot asarus es nerakstu, ka ķeru zandartus un otrādi. Derētu kāda bildīte.
Vakar, Aiviekstē, raudas ņēma ļoti labi, vajadzēja tik bišku pameklēt....
Ķērās arī pa kādam resnam pliķim, pa kādam sapalam.
Uz mājām paņēmu 2kg, tikai raudas, lielāka 260gr.
Mazās raudiņas, pliķi un sapali peld tālāk...