Šodien izrāvos uz Sīveru uz vakara copi. Kā iepriekš, arī diezgan veiksmīgi. Copēju no 17 līdz 20. Rezultātā 26asarus paņēmu, kopsvars 4.05kg. Lielākais 730 grami. Bilžuks albūmā.
WILKS [22.07.23]: gincchs [Vakar]: Pēc lauku darbiem laika trūkuma dēļ uz dažām stundām vakarā aizbraucu uz mikriņu ašukus pameklēt tepat uz Stropiem. Bērnudārzu pa sēkļiem paskoloju, katrā metienā copaks, bet lielāku par 50g nebija. Vienā sēklīti uz curly grabu loha krāsā uzķērās 1.200 plaudēns, nu būs mammai vismaz ko cepenē ar majonēzīti uzcept. Ja laiks atļaus(pagaidām pēc prognozēm kārtīgs fingerīc), plānos abas dienas uz Sīveru pēc ašukiem...Vakar Sīvera krastā apmēram 17:00 satiku copmani. Teica pa visu dienu 3 asari (viens smuks) un līdacēns bijis zemmērs. Es uz plakanajiem braucu, līdz 8:00 šī rīta pārs kg zivju (2 finierīši pa 400 gr un sīkā draza), pat smuku raudu nebija. Par Sīveru šogad pa visām zivīm neko labu tauta nerunā!Tad laikam es laimīgais. Šodien Sīvers mikriņš + atvada no 5 līdz 12. Asaru svars 4.7kg, lielākais 520g. Ļeidaikss 52cm. Bilžuks albūmā.
gincchs [21.07.23]: Pēc lauku darbiem laika trūkuma dēļ uz dažām stundām vakarā aizbraucu uz mikriņu ašukus pameklēt tepat uz Stropiem. Bērnudārzu pa sēkļiem paskoloju, katrā metienā copaks, bet lielāku par 50g nebija. Vienā sēklīti uz curly grabu loha krāsā uzķērās 1.200 plaudēns, nu būs mammai vismaz ko cepenē ar majonēzīti uzcept. Ja laiks atļaus(pagaidām pēc prognozēm kārtīgs fingerīc), plānos abas dienas uz Sīveru pēc ašukiem...Vakar Sīvera krastā apmēram 17:00 satiku copmani. Teica pa visu dienu 3 asari (viens smuks) un līdacēns bijis zemmērs. Es uz plakanajiem braucu, līdz 8:00 šī rīta pārs kg zivju (2 finierīši pa 400 gr un sīkā draza), pat smuku raudu nebija. Par Sīveru šogad pa visām zivīm neko labu tauta nerunā!
gincchs [21.07.23]: Pēc lauku darbiem laika trūkuma dēļ uz dažām stundām vakarā aizbraucu uz mikriņu ašukus pameklēt tepat uz Stropiem. Bērnudārzu pa sēkļiem paskoloju, katrā metienā copaks, bet lielāku par 50g nebija. Vienā sēklīti uz curly grabu loha krāsā uzķērās 1.200 plaudēns, nu būs mammai vismaz ko cepenē ar majonēzīti uzcept. Ja laiks atļaus(pagaidām pēc prognozēm kārtīgs fingerīc), plānos abas dienas uz Sīveru pēc ašukiem...Vakar Sīvera krastā apmēram 17:00 satiku copmani. Teica pa visu dienu 3 asari (viens smuks) un līdacēns bijis zemmērs. Es uz plakanajiem braucu, līdz 8:00 šī rīta pārs kg zivju (2 finierīši pa 400 gr un sīkā draza), pat smuku raudu nebija. Par Sīveru šogad pa visām zivīm neko labu tauta nerunā!
copmans84 [01.07.23]: Alex [8.jūn]: 37 cm. Un pāris nelielas zivis par visu dienu.Zivis tajā ezerā ir jāķer tur kur viņas ir nevis tur kur tu gribi viņas ķert!!! Tad arī būs labi lomi!!! Man aizbraucot uz to ezeru uz 24h copi minimums 3-5 brekšuki no 600g lidz 1,5kg pēdejos gados arī pa kādam labam līnim!!! Raudas ari labas ( 300+)tur dzīvojas !!!P.S. taj krastā ari no kura nāk tavs video tuvāk par 40m (lēzens kāpums) nav ko mest un barot tad arī ir pāris mazas zivis un kāds ieklīdis brekšuks!!!
Alex [08.06.23]: 37 cm. Un pāris nelielas zivis par visu dienu.Zivis tajā ezerā ir jāķer tur kur viņas ir nevis tur kur tu gribi viņas ķert!!! Tad arī būs labi lomi!!! Man aizbraucot uz to ezeru uz 24h copi minimums 3-5 brekšuki no 600g lidz 1,5kg pēdejos gados arī pa kādam labam līnim!!! Raudas ari labas ( 300+)tur dzīvojas !!!