kas notiks ja es izurbšu āliņģi slidotavā?nu dajoce!
apmauks garo kreklu !
Ašuks
Kad sagribēsies gaļu, sākšu meklēt nodarbošanos, pašlaik pārtieku no zivīm :))))
Rāzna, 1 pakļevka-1 zivs. 5kg līdaka. 12-13m
Ziemas nava, gribat ledu - marš uz slidotavu :)
Biedr Tonton, ņekarkatj bilo komanda! Dzīsi prom ziemu ar ledu. Mēs Tevi iekārtosim darbaaa, kaut par sētnieku, lai Tu tik bieži metiktu uz copii :-D :-D :-D
To Copmann
Kā šogad ar izmēru vēdzelēm - dominē cīsiņi?
spiningists, 24.novembris 2015, 09:40
tontons kļūdījās, 2 reizes būts, pirmoreiz bolts, otrreiz gara medniekdesiņa :)
tonton, būs ledus, būs :DDD
Nu ko? Visi gaida ledu? Ņebūs, ņebūs.... :)))
Spiningists
Viņš tik 1x bija, dominēja 0,7L izmērs :)))
To Copmann
Kā šogad ar izmēru vēdzelēm - dominē cīsiņi?
Svētdien uz Dagdas ezera pašam viena kriminalka,kolēģim viena cope-viens asaris 1.07 kg.
Valnāns
Vot man dažreiz galva sāp, a es domāju pohmeļs, a izrādās smadzenes uzbriest un spiež :)))))
Martins
Nu nevaru es takš 4x braukt nedēļā :) Da vot izglītojos, labi, ja 1x šonedēļ sanāks, tapēc tos salus vēl negribu. Nu no rīta sniedziņš jau smukssss......
tontons7, 24.novembris 2015, 08:50
Zināšanas mazina smadzeņu kapacitāti:D
Martins
Nu nevaru es takš 4x braukt nedēļā :) Da vot izglītojos, labi, ja 1x šonedēļ sanāks, tapēc tos salus vēl negribu. Nu no rīta sniedziņš jau smukssss......
Lai paaug līdz nedēļas nogalei.
tontons7, 23.novembris 2015, 22:39
Oho, kaut kas mainījies copes režīmā? :)
martins_, 24.novembris 2015, 08:35
Mūsu spečuks tagad zivi pajem uz nogaidīšanu-nogaida un hop-mērs rokā, pirms nedēļas vēl to mēru būtu jāstiepj pie centimetra:D
Lai paaug līdz nedēļas nogalei.
tontons7, 23.novembris 2015, 22:39
Oho, kaut kas mainījies copes režīmā? :)
Agri, agri vēl uzsalt! :))) Kādu zanderu gribās noķert, vēl dropshotu neesmu viņiem rādījis. Lai paaug līdz nedēļas nogalei.
Nja,laika zinam ar ticet nevar vislaik mainas,pa dienu tik -1;0vareja jau uzsalt kartigak:(
Itkā jau biki salst, bet ar shitadiem saliem nekaa nebuus. Vajag lai buutu nu vismaz -4-5. un paaris sutkas lai taa tur.
Pludinj, neesmu gaišreģis, nezinu cik grādu mīnusā būs.....