atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

Copmann 01.09.15
Dubakā uz pluda bija līnis, kas atlaists, pusplaudēns un vēzis uz fīdera, viss uz maizes un ne man,bet labam kaimiņam ;)))

Par domu graudiem-viss vēl priekšā :DDD

Bet, kā parezi mest-nevajag vecam zvejniekam mācīt, ja??? :DDD

Un vispār, kur ta noziedēji, domāju ciemā iebrauksi, ašos Tev saķeršu, kamēr Tu džigus stādīsi :DDD

P.S. Un vispār, ja kas viņčika puspudele uz mājām appakaļ atbrauca ;)

Es zivis ķeru, nevis tikai metu, kā dažs labs te :D
tontons7 01.09.15
Rāznā pēc tava pirmā iemetiena Valnāns bij uz di---s, tur ūdins bij līdz ceļiem, bet pēc pāris iemetieniem no Dzintara pudeles, pavisam citādi sāki mest, arī Valnāns nomierinājās, un piekrita, ka citu spoli ar auklu tev iedot nevajag.......... Netici, uzjautā viņam, es knapi viņa izbrīnu, kā lai pareizāk pasaku, nomierināju, nē, noregulēju pareizā gultnē :)))))))))))0
tontons7 01.09.15
OOOOOO!!!! Ašuks atgriezies no nezkurienes?! 1,5 mēn. kaut kur blandījās un lielās vilka :)
Copmann
Kur dubaka atskaite? Padalies, a?......... Un vispār, varbūt tev sākt rakstīt dzeju? Ar saviem domu graudiem apbagatināsi Latgali........... :)))))))))))
martins_ 01.09.15
Galvenais - lai var mest! :D
Copmann 01.09.15
viena no krasta copes prioritātēm uz buti-lai var ērti sēdēt, staigāt un Mest;)
zivotaajs 01.09.15
Nu neee krasts kaa krasts ( tiesa gan taja krasta man kautka vislabaak patiik seedet ( bet ne vienmer var kaut ko izseedet), bet tas kaa jau katraa copee - kad parsvaraa!!! kjeras vakar un riit bet wodien preteejaa krastaa .. un notiek arii patikami iznjeemumi
ilmarsvs 01.09.15
čpokš, bet vakarā!
Copmann 01.09.15
Pievienojos, čpokš! :D
ilmarsvs 01.09.15
vasals, Ashukaiņ, paļdis!
ashukainis 01.09.15
Ilmār, daudz laimes, labu veselību un protams ne asakas arī turpmāk! :))
Copmann 01.09.15
Nedaudz padomāju par pagājušās nedēļas notikumiem un sapratu-tas smilšu krasts, kurā grunteņojām jāsauc par Zivotaaja krastu! ;)
Malikis2011 31.08.15
Mēnesi neiznāca papeldēt, šodien vakarā aizbraucu, izbrīnīja lielais asarēnu daudzums aiz zālēm, lieli nebija līdz 300gr, redzēju divus līnīšus 4m dziļumā tādi ap 0,5 kg, līdakas kādas 10 ap 1-1,5 kg gandrīz visas aiz zālēm, tā kā zuti un normāla izmēra līdaku neatradu izlīdu ārā tukšā, bet normāli atpūtos kādus 2km pārpeldēju.
spiningists 31.08.15
Svētdien vēl ar mēness spīdekli tikai esam uz Rušona ezera ūdens un laižam uz ezera vidusdaļas kantīm kādu zandartu izmānīt. Sākam ar lukturiem uz pierēm un pa kantīm - skuja. Stājamies dziļākās vietas kantī, kur jau vairākas laivas kā klijas grozās un met enkurus. Tur man vārga copīte bez turpinājuma, bēgam zāļaināku kanšu meklējumos un miglai uznākot rukājam tur cerībā uz zaļo. Skuja - pat ne piesitiena, toties migla ir tāda, ka visapkārt viss vienāds un galva slikti rubī virzienu mājupceļam, jo pa vidu bija sajūta uz vēja virziena maiņu. Plkst. jau uz 9, bet migla turas... Kaut kā atrodam orientierus un bombījam asaru vietas - šie vismaz izkacināmi uz mikro tvisterīšiem. Miglā izmērs daudz maz OK, tai izklīstot - zupņiki. Nu vismaz process, ko mainot vietas baudām līdz pusdienlaikam. Uz diviem savi 3 kg lietojama ašuka salasījām, bet lielīties nav ar ko.
Copmann 30.08.15
Nu kur ta bez manis! :))
Rolix
Litrāžs bij iznīcināts, sākām ar olu, pa vidu dzimtenīte, visu noslīpējām ar saldu mājas vīnu, no rīta kā gurķīši. Vot ko nozīmē Rāznas svaigais gaiss. :) Ežezerā izteikts līderis bij Copmanns, stādīja džigus pa labi un kreisi, kur var un kur nevar, visās malās :))))))
Šodien bijām Daugavā, no mājām 5, mājās 17:00. Švaki, pavisam knapi, kauns rakstīt, man 8 ašie līdz 150g un plaudītis 520g, čomam zandarts 1,050kg, ašuks 520g un 2 ap 100g, katrs pa 3 zaļajām atlaidām. Rīt i braukt negribās, atpūtīšos labāk laukos :)

tontons7, 30.augusts 2015, 21:20

U, johaidī, 0.75 zivs stundā, mjā mjā :DDD

Piezvani rīt, laidīsim da Dubokam, redzēju kā ašie mailes pie dambīša dzenāja ;)
tontons7 30.08.15
Nu kur ta bez manis! :))
Rolix
Litrāžs bij iznīcināts, sākām ar olu, pa vidu dzimtenīte, visu noslīpējām ar saldu mājas vīnu, no rīta kā gurķīši. Vot ko nozīmē Rāznas svaigais gaiss. :) Ežezerā izteikts līderis bij Copmanns, stādīja džigus pa labi un kreisi, kur var un kur nevar, visās malās :))))))
Šodien bijām Daugavā, no mājām 5, mājās 17:00. Švaki, pavisam knapi, kauns rakstīt, man 8 ašie līdz 150g un plaudītis 520g, čomam zandarts 1,050kg, ašuks 520g un 2 ap 100g, katrs pa 3 zaļajām atlaidām. Rīt i braukt negribās, atpūtīšos labāk laukos :)
ilmarsvs 30.08.15
kalendāris melo, nebij šodien bezcope, pat par vakardienas copi šon labāk gāja (šodien plakanais 1+ kg netrāpījās kā vakar, bet savi 7,5 kg salasīju, iesālju DD)
aldeens 30.08.15
Kaida tur cope.Jorūk tupeņis i jodzer ols..
Copmann 30.08.15
Čo ta tontons klusē, laikam nav ar ko lielīties ;)
jurka32 30.08.15
Smuka karpa Baļotes ezerā. Vai tā ir Latgale, protams, var strīdēties:
https://neasakas.wordpress.com/2015/08/27/vietalviesa-veiksme-balote/#more-1737
rolix1970 30.08.15
Nu takš cik litru?Pēc Copmaņa teiksmas,ka Valnaans vāca apkaimi ap jūru un ka Ziv. vairs nepiedalījās,rodas nojausma.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs