atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

televiks 30.04.15
Domāju tas ir no tēmas: viena tante teica.....
sidla5 30.04.15
sodien dzirdeju no veciem jau ar elektribu izbraukts viens posms aiviekstes mazas zivtinas pa krastiem parpludusajiem peld no krasta bus gruti paspilingot jo udens atkal celies ir pec sitiem lietiem jalaizas uz leju pa aivieksti varbut tur nems lielas lidakas veciem ridien ne asakas

bargais123, 30.aprīlis 2015, 14:02

bargais Tu esi Baigs zivists,ja nav noslēpums,pa kuru aiviekstes posmu tu šiverē,un kur tad izrietoš dauza tās zuves???
sidla5 30.04.15
Varbūt kāds zin, cik augsts ūdens līmenis ir Aiviekstē pie Lubānas ez. slūžām? Var pa krastu staigāt?
Pa krastu staigāt var,bet ne visās vietās,un ne jau ar īsiņiem zābakiem.Līdakām līmenis lobs,bet drīzāk laiviniekiem,ne kā kājniekiem.:)
bargais123 30.04.15
sodien dzirdeju no veciem jau ar elektribu izbraukts viens posms aiviekstes mazas zivtinas pa krastiem parpludusajiem peld no krasta bus gruti paspilingot jo udens atkal celies ir pec sitiem lietiem jalaizas uz leju pa aivieksti varbut tur nems lielas lidakas veciem ridien ne asakas
Oktobris 30.04.15
Njaa, izskatās, ka no krasta 1. maijā būs pašvaki špinot. Ar piekļūšanu būs kā būs.
Ruu 30.04.15
Cegls 4 dienas atpakalj veel viss bija nopluudis,skatoties uz lietiem,es paaraak optimistisks nebuutu
Cegls 30.04.15
Vasali!
Varbūt kāds zin, cik augsts ūdens līmenis ir Aiviekstē pie Lubānas ez. slūžām? Var pa krastu staigāt?
televiks 30.04.15
to bargais123: Tik neaizmirsti, posmā no Aiviekstes slūžām un gandrīz līdz Lubānai ar iekšdedzes dzinēju ni ni... Sods līdz 1000€
tontons7 29.04.15
Kamēr mēs te garlaikojamies un gaidam 1.05., citi zivis ved mājās ar piekabēm, iespējams pat ar divām :))))
Domaataajs 29.04.15
Ja nu kāds pazaudējis piekabes numuru S-7976 vai S-7679, tad tas ir atrasts, šodien viens copmanis atrada un ieveda servisā.

ashukainis, 29.aprīlis 2015, 20:28

tos jau laikam, ka CSDD ir vēlams atdot?
valnaans 29.04.15
Būtu labi, ja kāds 01.05.2015. Micānu ezera malomerku kāsējus pakratītu.

Edga, 29.aprīlis 2015, 20:55

Pie reizes arī Meirānu un Zeltiņu (Labvāržu) ez. "trofeju" medniekus.
Edga 29.04.15
Būtu labi, ja kāds 01.05.2015. Micānu ezera malomerku kāsējus pakratītu.
ashukainis 29.04.15
Ja nu kāds pazaudējis piekabes numuru S-7976 vai S-7679, tad tas ir atrasts, šodien viens copmanis atrada un ieveda servisā.
andris-gu 29.04.15
Mazās točna ir dikti niknas un metas da jeb uz ko...Bet liels jautājums ar tām pieredzējošām??? Tad jau piektdien redzēs...
bargais123 29.04.15
lidakas ir badainas un palikusas aktivas piegdien laidisu uz aivieksti laiva motors nopucets dzirdeju ka aiviekste sakusas nemt nevis zimulisi bet lielas tikai atkal bus limenis pacelies ka list bet nekas laiva ir tikai uz prieksu
Malikis2011 27.04.15
Sāk ezeros līdakas nākt uzmalu, agrāk tīklos neredzējās, tagad ir parādījušās(nerunāju par šprotēm)
tontons7 27.04.15
Vo vellos kur te karsti iet. Kamēr es div dienas pa galvaspilsētu, 2 lapas šite pilnas :))) Augstu vilni apspriešana sit, žēl tik, ka naf Rāznas vilnis.
Tad jau sanāk, ka es ar pirms nedēļas pusotras pagrēkoju, uz plosta privātajā niekojos ar zaļsvārcēm :( Vot i nezināšana..... Ždjomss 1. maiju, za poņimaņije! :))
sidla5 27.04.15
Vai šīs skaidrošanās nevajadzētu novirzīt uz-Makšķerēšanas noteikumi?Piekūstu arī jau šeit Jūsu kungi attieciibām sekot līdzi.Labāk jau par copi un pareiziem copmaņiem ,kuriem nekremt visvisādu likumu interpretēšana.Ne asakas un škic uz citu sadaļu.
andris-gu 27.04.15
Privātie ūdeni domāti plašā nozīmē - ne paskaidrojumu vai pasarg dievs liecības dodu...šutka, es ar jau rakstīju - ka katrs intrepretē kā vēlas, mani tas neskar, galvenais pašam apzināties un saprast ko dari, i šo bi nebilo abidno za prožitiji godi...
Malikis2011 27.04.15
andris-gu -Es jau Tev teicu domā pirms ko raksti, ja uzraksti privātos ūdeņos tad to arī saprot, kur jāievēro noteikumi ar izņēmumiem kad var neievērot(vēl pirms Tevis nevienu makšķernieku nebiju saticis kas dīķus sauktu par privātie ūdeņi), tā pat kad kāds saliek fotogrāfijas ar 10 un vairāk līdakām un pieraksta tas uz diviem vai trijiem, nu kurš normāls fotografēsies ar svešu lomu, vai neliekas dīvainas tad tādas fotogrāfijas ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs