Daugavpils Rugeļu karjers smuki nosalis, bik sniega, bet nevienas pēdas nemanīju. Laikam strjoms.
Izaradas vecais labais noteikums nostraadaaj .. ja labi veicas sakuma - tad velaak nekaa laba .. pa kadam dabuuja bet nekaa spiidosha (((
Dzheki jau shodien zvaniija, tup uz ljadus un jau pirmos shiigada asariishus velk uz bljitku!!
Kuš, kuš, gaidamm ledu, brīvdienās jau jābūt.
Pa nakti ledus biezums pilsetas ezerinja pieaudzis apm par 1-1.5 cm ( zinamu iemes;lu delj atsevišķu cilveku grupai tas ir tads mazinjsh raadiitaajs salidzinajumam ar citaam vietaam)
Da, briest jautrs pasāciens kādreiz :DDDD
Komrād, u Tu-brūnzaļu? :DDD
Koļļega, sen dzeltenu sniegu neesi provējis? :))))
martins_
cienījams cilvēks?Tev uz mutes rakstīts, kas Tu par cilvēku :DDDD
Bet jā, ļads aug
Un vispār, es ar savu bez kārtīgām pusdienām centneri vismaz izskatos cienījams cilvēks, nevis kā šis te lecīgais 80kg ģindenis, kurš laivā vienmēr pie pamatīgāka pūtiena meklē, kur bortā ieķerties, lai vējš ārā neizrauj :)))))))
Bet rādās, ka uz nedēļas nogali jau i verga i bors jāņem līdzi.. verga uziešanai, bors caurumiem :)
Uhm, daļēji tas, bet viņš tāds piedzima un uzauga :)))
Rīga sabojāja :)))))))))))
tontonam
:DDDD
biju nostājies citā leņķī, bet martins_ vispārībā ir resns un riebīgs :DDD
O, pēc 5 sek izlabojās...
O, jopppp. Tad jau sanāk, ka pēdējo reizi kad redzējāmies, Martins bij saģērbies biezāk vai diētu neievēro :))))))))) Nu jā, tas jau bij sen un ņeprafda :)) Nu i hoķis, brrrrrrrrrr........
tontonam
Manam svars ir 80 kg :)
Spiningists
Es jau neklaigāšu pa visu Latviju, bet ja Copmann noģērbs vatņiku, neuzvilks šaravarus, noaus vāļenkus un ausaini atstās krastā, tad droši varēs vālēt pa 3cm ledu ar akmeņiem treniņbiksēs kabatās :))))))))))) Man gan tāda laime nespīd, pliksvarā 89kg uzauguši, ar visu "obmundirovaņiju"centners būs, takšto Copmannss skaldīs, a mēs krastā lūrēsim :))))) Za ripalku! Ždjomss hokeju un lēnām sūcam aliņu.........
Vieniigais kas varetu buut, ka buus taa, kaa musu pedeja izbraukumaa... bljitku praktiksi vispar ignoreeja - a murmuli knabaja tiiri aktiivi... var gadities ka japariet no tirinashanas uz kratishanu DDDD
zivotaajs, 15.janvāris 2014, 17:44
Nu es vismaz šīs brīvdienas paredzu, ka ļoti iespējams/visātrākais, ka no manas rokas neviens tārps necietīs :))) - janvāris tomēr vēl ir tas laiks, kad bļitku ašuks (īpaši ja vēl +- cienījama izmēra) vēl ik pa laikam uzēd ļoti labprāt. :) Pietam zinot to krātuvi - bļitka tur līdz galam neiziet no modes nekad, ir vienkārši dienas ar dažādu asara aktivitāti + tas maita vēl ir jāatrod :))))...
Vieniigais kas varetu buut, ka buus taa, kaa musu pedeja izbraukumaa... bljitku praktiksi vispar ignoreeja - a murmuli knabaja tiiri aktiivi... var gadities ka japariet no tirinashanas uz kratishanu DDDD
Tas ka ashuks buus pa shito laiku paedis un pavaljojies -- tas nu fakts . un kada dalja rii buus no turienes aiztinusies dziljakos uudenjos ( respektiivi zemak) .- man domaat ka Eduks istinu glagolit - kadu nedelju vel varetu kautko megjinaat a tad jaadodas dziljakos ( lielakos uudenjos)