atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

hetch 29.09.13
pusdienlaikā ap 12 izlīdu uz ezera, mērķis - lidaks, sākotnēji klusums, cope sākās ap 3 dienā līdz ar lietutiņu, 4 lidakus paņēmu, 2 nost pie pašas laivas, 1 cope nerealizēta 16:30 metu mieru bleķis klusē, ņēma uz gumiju, pa zālēm, ūdens skaidrojas, laikam sākas sezona pēc salnām.....
zivotaajs 29.09.13
Nea nav Eldorado tikai Raazna DDD, starp citu shodien zvanija pazinja ..tieshgi taja vieta kur vakar 3 stundas citigi gaidiiju un ni copes.... vinjah 20 minushu laika 3 gabalus izvilcis. Secinajums ... kas kam tuvaak .. vai nu samest un gaidiit veiksmi .. vai kaatus rokas un meklet pa krasta joslu. Gadaas i taa .. i taa vienvaardsakot ka teica Rudulju Juris - nelur ta neiet ka pie uudenjiem un katram veiksme sava!
bacis 29.09.13
ELDORADO.......
valnaans 29.09.13
Vakar viens bija, šķiet, no Rīgas. Mocījās ar fīderi un baltajiem. Paklausīja padomu, noņēma barotavu, lai var iemest, uzsprauda vairākus cien. tārpus un uzreiz izvilka divnieku (aptuveni). Acis mirdzēja un rokas drebēja. Vēlāk šim viens notrūka, jo pasteidzās ar piecirt., kumoss ta liels. Čoms apmierināts, es tā domāju. Es sāku 7 no rīta. Uzreiz izvilku. Tad pagāja 5 minūtes - nekā, pagāja vēl 7 stundas - arī nekā. Tā gadās. Netrāpīju uz sirojuma maršruta.
bacis 29.09.13
incigas atskaites no tevis zivotaj...liekas ka jus uz turieni ka uz tirgu braucat pec portfeliem.tupa atbrauc iemet 5-6 no kg uz augsu izvelk i miers.a ja ar laivu,iebarotu vietu,kur tu no krasta damest nevari,ar smalkakiem rikiem,tad jau vispar vajadzetu but super copei....ne nu brauksu ,ne ka ,bet siekala gara notek jus lasot..........
Copmann 28.09.13
Kur tie laiki, kad šamais bij par cilvāku uzskatāms... :DDDD

martins_, 27.septembris 2013, 19:33

No taada dzirdu! :)))
zivotaajs 28.09.13
Laikam mani Raznas plauzhi izdomaja augt lielaki ... a ne copes!!! jeb arii nimaku kjert jo parejiem vismaz pa vienam bija ...vienai dailjavai pat 3!!!
martins_ 27.09.13
Kur tie laiki, kad šamais bij par cilvāku uzskatāms... :DDDD
spiningists 27.09.13
Nu cilvāks var būt i Copmann, ja zin ko es prasu :)
Copmann 27.09.13
spiningistam

Tas atkariigs no taa, ko sauc par cilvaakiem;))))
spiningists 27.09.13
Nu cilvāki, sakiet...vai un kā var piebraukt civilizēti Plisūnam Istras pagastā??? Vai nav jēga i domāt? Paldies.
martins_ 27.09.13
A ja par tēmu, tad pag 6dien, kaut kur ne pārāk tālu no vietām, kur Tontons jēmās ( vismaz pēc kilometrāžas tā liekas) viens mēra līdaks laivā, vienam noglāstīju žaunas (sačoku to nelietoju :) ) un pāris shodi, kopā astoņas copes bija, pēc visa spriežot jēma ar pašiem lūpu galiem tanī dienā, vienalga vai tā maza sjedobka vai liels tvisteris...
tontons7 27.09.13
Mans tomēr domāt "zemāk", t.i. tuvāk ietekai jūrā. Bet jums labi sanāk, vienīgi tēmu druski pie..šat :)))))))))))))))))
Copmann 27.09.13
Un vispaar, martins_, kad ta man buus iespeeja Tevi izmest no laivas vai ieseedinaat Daugavas attekas dubljos?!:D
Copmann 27.09.13
tonton, ja Tavs 120 km zemaak, tad jau pa Belorussia? :)))

Copmann, 27.septembris 2013, 09:35
Par straumes virzienu esi dzirdējis, ampli? :)))

P.S.
Labrīt! Sen neesam laipnībām apmainījušies...

nostaļģija. :)

martins_, 27.septembris 2013, 09:41

Mans vienmeer domaat pret straumi, dunduk!!!:D
martins_ 27.09.13

Copmann, 27.septembris 2013, 09:35

Par straumes virzienu esi dzirdējis, ampli? :)))

P.S.
Labrīt! Sen neesam laipnībām apmainījušies... nostaļģija. :)
Copmann 27.09.13
tontons7 27.09.13
Vakar pabijām māmuļas azotē 120km zemāk nekā parasti. Uz 2 paņemti 3 līdaksi 1,2-2kg, 4 atlaisti, 1 zanders 1,5kg un 2 atlaisti un vēl pārs copes. No rīta baigā migla un ap pusdienām vējiņš bišk iepūta, reizes 3 pa abām pusēm riktīgi lietus mākoņi garām nogāja, tik 1x maza krusiņa apsvētīja mūs. Apmēram šitā.
Copmann 26.09.13
Malikji2011, a iedomaajies, kaads ir izbiilis, kad lielaa, ap 7 kg UZ ACI izskrien pakalj kaastmasteram pie pashas laivas?;)

Paldjis, zinaashu, uz ko likt akcentu, kad atbraukshu
Lacky 25.09.13
Šodien biju Rāznā 14;30 sāku makšķerēt vējš tāds kā jūrā bet nu ja jau atbraucu tad jau jāmēģina vēl divi paziņas bija šiem uz diviem viens plakanais pāri kilo sametu savas gruntenes un tad mākonis apvilka Rāznu un lietus un krusa +vējš viļņi ap metru duļķu pilns krasts pēc mākoņa pāriešanas tomēr savus divus plakanos dabūju 1 ap 1kg otrs ap 1,5kg un uz beigām vēl raudu ap 200g dabūju

neliels ieskats par Rāznas apsaimniekotaju darbību kuri tik grib kāst zivis un neko pretīm nedarīt video arī ir tikai reklāmu no sākuma jānoskatās

http://www.lrtv.lv/zinas/rezeknes-novada-pasvaldiba-velas-pirms-termina-izbeigt-ligumu-ar-raznas-ezera-nomnieku-294

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs