atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

valnaans 04.06.13
Roliksam taisnība. Zandarti ņēma no plkst. 03 līdz 05 no rīta. Es nogulēju un ierados uz peļkes ap 8, ilgi mocījos līdz izmocīju divus knapmērus (līdakas) uz sēkļa, kurš vēl nebija apzvejots. Par izmēriem Rolix gan pārspīlē - nebija ne viena pāri 10 kg.
rolix1970 03.06.13
Par oblomu uz zanderiem Valnaanam pilnīgi piekrītu,paldies viņam par buņdžiņu Cēsu,nu bet ko es redzēju,kā un ko citu laivu ekipāžas savilka,es OXUJEL,žēl vads no mobīlā kaut kur pazuda,saliktu bildes,kādi tie stikla acis izskatās,un cik daudz.
ilmarsvs 03.06.13
gh, labs koments:)
valnaans 03.06.13
Ilmāramv. Ko tur īpaši mainīt? Cope bija, vakars pavadīts, ko vēl? Runājot par to, vai izmēram ir nozīme - jāprasa sievietēm.
ilmarsvs 03.06.13
man kaut kas jāmaina, vakar vakarā atkal - 6 mazmēri un 1ns ashuks...
Arnix333 03.06.13
Valnaan.
Es Tev par Rāznu 100% piekrītu.Pēdējos 2 gadus vispār nesaprotams ezers palika.Pāris dienas atpakaļ dzenāju līdakas pa sēkļiem: nu redz kā viņas dzenā un barojas a uz spini pilnīgā nulle(
valnaans 03.06.13
Vasali. Rāzna ir nesaprotama, kā vienmēr. Izvelc no laipas divus brekšus, pēc tam iebrauc ar laivu, skaties uz šiem rupučiem, bet šie kašņājas zem laivas un izliekas tevi neredzam. Lai mainītu vietu un saudzētu nervus ir jāizvelk enkurs, ar airi jāpastumj lielākie brekši sāņus, tad jāpabrauc nostāk un jāslaktē ruduļi ar pličiem, raudām, asariem utt.
P.S. Pat viena nekaunīga zelta karūsa papeldēja zem laivas, uzspļāva tārpam un lika nodot sveicienus. Vot tā, īsumā. Par oblomu ar zanderiem bišku vēlāk.
Hotentots 02.06.13
Biju aizbraucis ciemos pie čoma uz Dignājas pusi un nevarēja neizmantot iespēju aizkātot līdz Daugavai. Biju pārsteigts par augsto līmeni. Ja nebūtu bijis līdzi garā brienamā tērpa, tad būtu bijis pavisam švaki.
Vietas nezinot kaut kur pavazājāmies, bet cope gan bija pavāja. Kā šķiet, zivju bija stipri daudz, jo lēkāja daudz (arī lielas), taču uz āķa nekā. Peldēja lērums maija bambuļu, ko sapali nesteidza rīt.

Kad nomainīju lērumu mānekļu un pārgāju uz maziņu rotiņu, tad 2 līdaciņas un asarus pavalkāju. Ņemot vērā nekrietni karsto laiku vismaz kas... tā kā čoms zivis tīrīt negribēja, zivis gaida nākošo ķerāju turpat peldinoties.
Salmons 02.06.13
tontonam

Es asarus tīru ar rīvi diezgan efektīgi salīdzinājuma ar nazi... tīru zivis un cepju kartupeļu pankūkas izmantojot rīvi :))
Copmann 01.06.13
tontonam

brauc ka Tu da samiem-shamie tagad eed, kaa redzeeju no pazinju foto;)no krasta uz gumijooo;)
tontons7 01.06.13
Šorīt pabiju to n-to zanderu gribētāju pulkā Rušonā, pēros līdz pēdējam un tas tur augšā to redzēja un pēcpusdienā piespēlēja man ašukus, daudz nē, bet 25 gab ievilku nāsīs :) Kas attiecas uz kaulu ģīmjiem, vienīgo 0,99kg izrāvu tieši 8:00, līdz tam 2 zaļsvārces atlaidu un žuves vairs nerdzēju līdz 15. Tad ļeidaks 1,4 kg un asaru kompanī no niedru malas sasēdās uz mans kukanssssss, beigās ar jēlu pakaļu no sēdēšanas un priecīgu feisu tīrīju guvumu.
P.s. Bij man tas gods ar Brālīša meistardarbu notīrīt 800g druski apkaltušu ašuku. Reklāmā tas tīrītājs izskatās druski jaudīgāks. Labāk jau ir kā ar skrāpi, bet domāju, ka būs krutāk, tikai manas domas, lūdzu neriet :))) Atvaļinājums turpinās, rīt akal kaujā, tik domas mācccc...
Copmann 01.06.13
martins_

Aha,dariit man vairs nav ko, kaa tik astraalim piesleegties vegetatoiidiem:DDD

P.S. mans sailgojaas peec muusu kopiig' copp;)

Peec Tava braukshanas stila ar kugji, peec copeem un galvu laushanas-na..j nejem?:D
martins_ 01.06.13
Copmann, Tevi lasot, ta vien liekas, ka Tu tanīs svešās zemēs tik meditē un pīpo kapronu, drīz jau būsi harmonijā ar visu :DDDD
Copmann 01.06.13
aha, a kad katra cope ir vizuaali baudaama un kad to ir paari 100?;).tad zivi i vairs nevajag, vnk laid un priecaajies;)

Par zemmeeriem-man bija bauda pie Jekabpils vienaa nelielas upes ietekas posmaa pa kaadu st 14 aaraa un veel cik nokratiijaas-stipras,skaistas upes liidakas, bez zheelastiibas laidu valjaa:D
2 patureetas tika, paareejaas, arii mezhene uz kilo-welcome back;).

Zivtinju dievinjsh noveertee, kad ar labaam domaam naac klaat uudenjiem. Citreiz ir dusmas vai veel kas, bet tas tiek vienmeer kompenseets-jo DABAA VISS IR LIIDZSVARAA:)
Salmons 01.06.13
Copmanim

Pilnīgi piekrītu, sākuma drusku škrobīte ir kad nepaveicās, taču tad apjaut ka ne jau pēdējo reizi copē! Galvā tik nodomā... gan jau nākošreiz. Tur jau ir tā fiška un azarts, ka katru reizi jau nebūs..
bet pievilkt līdz laivai vai pacīnīties arī ir forši :)
Copmann 01.06.13
salmonam

Galvenais ir nevis galja, bet emocijas ko guusti copee.

Cik ir bijis taa-vieniigaa cope pa dienu un ipio-monstrinjsh galaa.tam seko ciinja, adrenaliins un ar mieriigu praatu velkot ptinksh-ataakeejas un aiziet.Bet tas tachu ir forshi!vai mazizmeera duciitis vai 25 cm samaakinjsh-dusmiigi un skaisti, tos vien apraugot un atlaizhot jau ir prieks, kur nu veel par meeriem un virsmeeriem runaajot.cope ir bauda, baudiet to.galja nav galvenais, visu nosaka adrenaliins;)
Salmons 01.06.13
Lielais Solkas ezers. vakar un aizvakar 6 un 7 malomerkas... taču kaut kas aprava vienu vizuli, ne no vietas neizkustināju... + 2-2,5 kg viena līdaciņa pie laivas aizgāja... uz mājām tukšām rokām :((
spiningists 31.05.13
To PerchHunter
Ira tur viņi, bet maz. Tad jau labāk Rušons, Zolva, Feimanji (vēl mazi). Rīt vari būt ar Nr.101 Rušonā :). Gan jau ar aizlaidīšu, tik ne rīt.
PercHHunter 31.05.13
Varbūt kādam ir informacija par I. Geranimovas ezeru. Vai zandarti tur ir sastopami?
valnaans 31.05.13
Maliķi. Delo bylo ņe v bobiņe, p....s sidel v kabiņe.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs