lidziigs Spr... vai nee ? peec leciiguma? vai tamliidziigs radiijums
sidla.. bļē pazvani kuram gribi inspektoram un pajautā par aivieksti.. viņi neko nevar izdarīt.. tas nav viņu kompetencē .. Compann..es nelielos. es vnk pasaku, ka nekādi aizliegumi neeksistē.. un Lubančikā jau pec mēneša viss tiks nogremdēts. vairs tāds aizliegums nepastāvēs..
Galvenais Papala jaunā voblera testa secinājums. Katrs piektais makšķernieks Latvijā ir sieviete! Viela pārdomām tirgotājiem.
Latgalietim
Leciigums nav ípashiiba ar ko lepoties. Ja inspektori teica kluseet, ta ko klaaree pa visu CL?
Latgalieti,var jau būt,ka visus pasaules inspektorus esi uzpircis,bet vari jau pats tā domāt?Netaisos te konkrētus pantus meklēt,bet uz doto brīdi Lubānas ezerā(izņemot atsevišķas vietas un kanālus) ar laivām ,ar vai bez motoriem pārvietoties aizliegts.JA ,KAS ŠIS LIEGUMS IR SPĒKĀ LĪDZ 21.JŪNIJAM.Kas attiecas uz Aivieksti,tad 'mitrāja teritorijā motorlaivām ar benzīnmotoriem vispār pārvietošanās aizliegta Visu gadu,tā lūk!
tagad par copi, vakar no 6 rītā līdz 9 rītā 5 līdakas no 1.5 - 2.5 .. Lubānas ezers :) un no 17.00 - 20.00 Iča.. viens mērs :)
tāpat runājot par aivieksti,iču utt.. kur visi nīdēja, ka ar motoriem nevar braukt?? izlasīji datora lapiņu un sabijies?? var braukt cik gribi :) un pagajušo gad neviens inspektors neko neteica :)
Gan rēzeknes, Balvu,Madonas inspektori tur atļauj copēt. un no kaijām 50 metrus kā arī no gulbjiem 100 metrus es varu pabraukt garām :) vēl kas ??
Malikis, tad kad es sazinājos ar madonas inspektoriem viņi mums atbildēja, ka lai turam mutes ciet, un copējam.. tik lai nesakam citiem.. lai nesarodās tauta :) :D tākā vari tupēt tālāk savās mājās un kuli kasīt.. un sazinoties ar juristiem, tad viss ir nokārtots :) es esmu makšķernieks. ne man tajā zaļajā teritorijā govis ir , nedz kas man tur ir.. esmu tikai makšķernieks.. :) tākā .. saproti, kā vēlies :)
valnaanam
Manam da copei veel jaauzgaida paaris nedeeljas;)
Copmann. Necepies! Rīt copē jācopē...
Bronza, pasta balodis aizceljoja
Tad kad to gribeetos, cenzuura parasti kaveejas...:)
Copmann, 24.maijs 2013, 21:26
:)))))))
Tad kad to gribeetos, cenzuura parasti kaveejas...:)
Bronzai-sleepta reklaama, neesi banneri ielicis;)
Copmann, 24.maijs 2013, 21:12
Līdz banerim tā patālu..., vai tik pēc jūsu komentiem dzēsējam nebūs tikumības lēkme piemetusies? :)))
Bronzai-sleepta reklaama, neesi banneri ielicis;)
Bronza, nav ar ko pakost vakaros, jeb ceri, ka jaunais kaimiņš arī smuku kaiminieni atvedīs? :))))
martins_, 23.maijs 2013, 22:11
:)))
Copmann, 24.maijs 2013, 09:15
Gan, gan :))))
Ja nopietni, tad gribējās kaimiņos dabūt kādu līdzīgi domājošu no copmaņu sugas. .......nez kur mans ierakstiņš pazaudējies??????
Maliķi. Nelien svešā teritorijā!