Zivis tagat slāpst gan dažos dīķos gan ezerā, jo mailes āliņģi bija sapelējušas vienreiz.
Vienubrīd iešāvās doma, ka moš zivis uz slāpšanu vai kas cits, ka negrib ņemt nekas lāgā, beigās aizbraucām uz dziļāku vietu, kur ir pārbaudīts, ka ķerās, tad kad citur slāpst- arī tur nekā.... norakstijām visu uz necopi un lielo kolhozu, tādā ziņā, ja sanāk izrauties darba dienā kādreiz- cita cope....
Vienīgi šodien copēja tropu malā tikai! tur bija ruduļi baigi daudz bet par izmēru nezinu!
Ps, visus ašukus un 3 sīkās raudiņas amnestēju, lai aug tālāk....
Es ar no Lubāna, cilvēku psec cik, it sevišķi pie Aiviekstes, sen tik nebija redzēts mašīnu pie ezera..... ōdien tika mēģināts divās vietās, nobrists kādi 3 km, saulīte paķerta mazliet, bet par cik negribējās kolhozā līst, kur ķeras tās pašas raudas un rudulēni, mēģinājām jaunā vietā, kur tikai sīkie asarīši un viss, beigās aizbraucām uz pirmo stojanku aiz bākas - a tur vispār var teikt nekā.... nospļāvāmies un devāmies mājās..... laiciņš it kā super, bet, ja ne\ķer pārbaudītā v ietā, tad baigi cābīgi....
es nemaniju ka kāds kaut ko baigi vilktu. Ik pa laikam visi mainija āliņģus, bet tās pat mazās raudas. Neredzēju arī ka kāds cits vilktu ko lielāku.
Es šodien arī biju lubānā pludmalēs! vechu daudz bet raudas tādas pamazas. Pie aiviekstes slūžām veču ap simtu uz ledus un visi vienā čupā sēž kur es biju un man vienmēr ķeras mazās raudas tur. ;)
Tikko no Lubāna. Sīko raudu vairāk ka saprašanas, kaķiem dzīres. Vismaz laiciņs šodien priecēja tiku pie pirmā iedeguma. Tas viss pie bākas. Pirms nedēļas gan tur savilku labas raudas. Garām braucot noskatijos ka pie rēzeknes ietekas veču ka biezs, nez kā tiem tur gāja, visi viena čupā saspioedušies.
Rolix. Vot tāpēc es nebraucu uz Peipusu, ka negribas pārēsties to copi, savukārt cepumu daudzuma uz izmēru ziņā mēs ieliekam visai Eiropai tepat uz vietas.
Vakar vakarā biju uz lubānas ezera! Raudas kā sērkociņi :D vienu tādu vilku ārā un pie āliņģa paķēra sīkais līdacēns un pārkoda raudu uz pusēm.
biju pie aiviekstes slūžām! ;)
Sorry,ka ne citā sadaļā,bet kā saka starp savējiem siltāk.
Biju copē,atzīstos,ka viena no retajām copēm kas izpalika bez piedzīvojumiem,izņemot ar Subarika bamperi taranētu ātrumā stirnu.
Peipuss..,aizbraucām,visādus cepumus izgaršojām,piekērām,atkal garšojām,atbraucām,atkal garšojām.
Rezumē ir tāds,ka pēc tā Peipja liekas,ka zivju Latgalē vispār nav,par raudu batonu izmēru vispār nerunājot.Protams,norautas mormenes,ļeskas pa galam,divus bonusikus ti pa metram pacēlu augšā.
Ja par Alūksni runājot,tad pie mums Latgalē var teikt,ka sniega vispār nav.Cepuri nost estiņu ceļu uzturētājiem
Vot tāda tā 'viendienas cope sanāca,bez svariem uz aci dafiga,vakarā sieva parādīja kādā debesspusē stāv saklāta gulta.vsjo...
Peec rp5 datiem ar nakamo treshdienas pecpusdienu itka sak bik sltaks palikt,gismeteo arii itka to pat sola.. bet ja sanaak ka sevishkja lietus nav,tad saulitei vienai shito sniega kaartu iiilgi grauzt.
taa vish I.. tad jau vajag 2-3 ekipaazhas, katra uz savu pusiiti un ievaac infu .. savadak sanak ka zive kjeras tkai riit un vakar , a shodien kam kaada haljavka, bet nu shitads brist .. uiiiiiiiiiiiiiii labs kamer aizbrien puskm tikmer jau karotites var mzgaat
Tur tā lieta, ka īpaši nepameklēsi, visa cope kā palēlinātā filmā - brien pa sniegu un ūdeni, tīri sniegu pirms urbšanas, urb metra ledu ar sniegu un ūdeni.
Pareizi Spiningists saka jushka kaa februara beigaas ... mow atkal jaiet tie lielie plakanie uz 10m dziljuma mekleet DDd
Baci, agrāk katru otro nedēļu bija turnīri, tagad vietējiem turnīriem pateicu nē, nafig man tas vajadzīgs, tagad tikai pa izbraukumiem, Madona un novads, Daugavpils un novads utt sacensības tagad tikai eksistē man, tas ir kādas 8 pa gadu.....
es ar iekodīšu, noskatīšos bingo un došos uz Lubančiku izvēdināt galvu pirms darba nedēļas....
vai tik kads neteica ka dambreti vairs nespeles?
Ashukaini apsveicieni! Hatja varbūt labāk būtu Rēzeknes pusmaratonā piedalījies, galva toč nesāpētu, bet kājas... :))) Es laikam rīt tomēr uz Lubančiku došos, kādi gadi divi ziemā tur neesmu bijis, a moš i vairāk.
Ashuk! Malacis, tā turēt. Ja galva sāp - ir kam sāpēt. Atpūties un aizbrauc izvēdini, būs labi.
a es šodien Mārcienas dambretes maratonaa piedalijos no 10.30 - 20.10 dambreti atspēlēju :DDDDDDD
Galva kūp un sāp, it kā būstu spainis šņabja izdzerts, divi pedāļi mājās pie sienas varēs kārtoties :DDD - arī atskaite, a ja par copi atskaiti, sencītis ar kaimiņu bija Lubānā pie Aiviekstes.... - pa diviem kasti kaķu zivju saķēra :D -kaimiņa kaķi varēs pļūtīt zaļi.... ledus vietām labi paskalots bijis esot un ar mašīnām gudrinieku braukt vairs neesot tik daudz :D tik pa kādai ņivai :DDDDDDDD