atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

pudele 04.01.13
vecit kur tas udas izkekseji ja manas tad sargies
zeke 04.01.13
Uz Adamovas ledus drošs?
Ivars1703 04.01.13
Tonton, pinformē lūdzu no kuras puses bijāt un cik tālu, ja tas nav baiss kara noslēpums. Par rītdienu nekādi nevaru izdomāt uz kuru pusi no D-pils doties.
eeddiijjss 04.01.13
Edij, raudas iebaro vai pašas saskrien Tevi sagaidīt? :))

ashukainis, 4.janvāris 2013, 16:23

viss atkariigs no vietas kur tu copee ashuk bet kad iebaro tad jau protams labak copeejas!
tontons7 04.01.13
Rāznā ledus lappps.
bumerists 04.01.13
Kāds ledus ir patreiz? Nav galīgi stromnijs?
tontons7 04.01.13
Pabijām šodien Rāznā. Var teikt, ka paknapi, pavisam. Ašuki uz sēkļiem un pa malām sīki, 6-9m plaudēni neaktīvi, pa retam kādam trāpījās plaudis, arī mūsu 4 kompānijā nospīdēja man (1,25kg) un 77g. pensionāram, viņam smukāks, ap 1,5-1,8kg, toties Možais varēja lepoties ar 4 vai 5 trekniem plaudēniem līdz 350g, man vēl rauda ap 150g, plaudēns ap 300g un 4 ašuki sportisti. Laiciņš bij ideāls.
ashukainis 04.01.13
Edij, raudas iebaro vai pašas saskrien Tevi sagaidīt? :))
vecitis 04.01.13
biju sodien uz lubanas ezera raudas smukas 3kg dabuju un 4 lidakas un uzgaju uz 2 svesam udam nosleptas tur bija viena 3kg lidaka zel ka nav fotoaparata ieliktu ka trofeju ledus ar planaks palicis dazviet supojas
eeddiijjss 04.01.13
šodien biju ezerā no riita ja veerteetu 1-10 tad es teikstu ka 9 dabuju 2 smukas raudas paari 200 gramiem liidaku uz uudas un veel citas raudas loti daudz! ka citiem kas shodien tur bija copeeja? =)
Ainars1 04.01.13
Cik liels ledus tagad biezs pēs atkušņa?
Copmann 04.01.13
eduk!man prieks!!!;)
eduks 04.01.13
Ahoi visiem un ar pagājušajiem svētkiem! Esmu atpakaļ no atvaļinājuma un sāku lēnām noskaņot sevi uz darbu :). Pacopēts ir vdovoļ, voblām sievastēvam nokārta visa katlu māja :DD. Pēdējos gados Bērzupīte vairs nauzgriež man muguru un savu esmu panācis, atrodot iespējas copēt tur uz murmuli ar ēsmu, neiespringstot bezēsmenēs, bet ceļš bija garš un ērkšķains, kamēr atradu īstās receptes :)...
Sieks 04.01.13
Copmann ! Es joprojām skumstu par Ķūģu karjeriem ! Dziļumi, dzidri ūdeņi un cope vienmēr un visur ! Uz dzīvo, ar spini un plikām rokām ! Vienreiz saņemšos, paķeršu telti un uztaisīšu sev mežonīgo ataļinājumu !
Sieks 04.01.13
Sieks
Tas kaut kur pie Liepājas?

tontons7, 3.janvāris 2013, 23:14

Khm, khm ! Varētu tā teikt ! Tikai ar nelielu līkumiņu. Es dzīvoju 13 km. no AGLONAS. Tikai nevajag uzreiz stresu ķert- Liepāja ir tālāk no Rigas, nekā Aglona, ja kas !
Copmann 03.01.13
Tonton brauc da Pljavinjaam;). Lai jau citi Liepaajaa zivis kjer;)))
Lacky 03.01.13
es gan šodien atklāju šā gada vasaras sezonu no 17.00-22.00 pasēdēju ar grunteni uz ļurbām 5 vai 6 tika izvilktas bet nevienas ņemamas lielās laikam ikrus sargā labākā cope bija ap 21.00 ēsmai izmantoju reņģes gabaliņu
tontons7 03.01.13
Sieks
Tas kaut kur pie Liepājas?
Sieks 03.01.13
Tonton ! Nesēdi mājās- laid pie manis ar spini ! Mums visas upes vaļā, ūdens augsts !
Arnix333 03.01.13
Nu šodien bija doma braukt uz Rāznu,bet no rīta nobijos vēju( Sadomājām aizbraukt uz Micānu ez.,pie pussalas.Asarim žors ir labs,ņēma gan uz bļitku,gan uz motili,bet IZMĒRS((((((( kā sērkociņu kaste)) Zato līdakas uz karodziņa šodien ofigeli,pat no rokām rāva un nedeva ielaist. No divām lunkām 10 copes,7 realizētas,mājās aizbrauca 3gabaliņi.Nu vot tā!)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs