Daugavā šodien pa tukšo, daža raudiņas un daži asarīši......biju augstāk pie baltkrievijas robežas.
labdien, mnu atsakas no copes par labu jaunajam gadam, ir aktuals jautajums- kur normali var atpusties kadaa akvaparkaa lietuvaa, latvija nav aktuaala.... ir kaads tuvumaa netaalu no robezas ??? interesee klaipeeeda un palanga
Es salavecim iečukstēju austiņā,ko man lai atnes ziemassvētkos priekš copes,naktī laikam būs jāceļas skatīt.Visim Latgolas copeitojim,PRĪCEIGUS ZĪMASSVĀTKUS,daudz visa ko nūvālu!!!Ņi osokas!!!
tēvs vakar bija makšķerēt, līdz vieniem nekā nebija, tad uzrāvās uz 2 asariem. 1.-1 kg tieši, otrs 850g, biju šokā)
edukam
jaa, mans taa uz Dvinas pirmo ledu vienmeer atklaaja-kruumi, baljki....;)))
Sevishki jauki bija, kad simtlatnieki gar Dpilii esosho dambi pie Dvinas iztiiriija, ta bija kak raz;)
Tontons7
Jaa, no ledus kaapjot teju zaabaki jau smeelaas - riit ja brauks, buus laikam zari jaamet virsuu :)))...
Shiis dienas pa Berezauku nemos - naacaas paarsleegties negaidiiti agri no raustiishanas uz tirinaashanu. Njem pannas asareeni un laba rauda. Darbojos uz mormeni, ne sliktaak kaa balvanu un chortiku kratiitaaji :). Voblu buushu labi ilgam laikam sagaadaajis :)))...
Bļin, takš aizmirsu iesist, biju Bērzupē, nekā laba, sīki asarīši, kādam pa raudai, arī normālai. Ūdens no malām spiežas uz ledus ne pa stundām, a minūtēm, tautas ap 20 mašīnām.
ashuks pajems vagu un klusees liidz povosoram...:)
copee biju, auxti..., bet nenosalu. Liidax 1 meerinjsh ar shkjeerseni un chupa ar pasiikaam raudinjaam arii pa kaadam ashukainim:)
Jams laikam pēc nākamās sezonas ledus ilgojas :))))
Ashukaini, uz Peipi gan pagaidām vari netaisīties, tur kļova naff :)) Es ņeponal kā lomkas pēc ledus var tā izstiept kā gumiju? :)
asuk nu ka celku parlauza beidz lauzties tinies tak uz ledus
ashukainis.Izskatās ka tu tikai netā copē,šogad jau nekā,varbūt uz pēdējo ko?
Peipja karotāja TrīsBļitku ordeni viņam :))))
Zivotaajs
Es tik ļauni pārnestā nozīmē negribēju izteikties, vienkārši pusmastā, ne ta svētki, ne ta piemiņas diena :) sorr
sarkanaa diena kalendaaraa un medalja par varoniibu no Prezidenta k-ga, tas ir to veerts;)))
Eu Tonton pusmastaa karogs tas nav uz labu!!! taa vis nevaig!!!!
Spiningistam,nu kaut ko jau nokēru,bet lielīties jau nav ar ko,vienīgi ašuks trāpījās uz aci 600gr,kāda tur cope,kad ar manu gaiļa svaru sāka čura drebēt no tā ledus biezuma.
Uz Ašukaiņa sezonas atklāšanu jau kāds salūts ar netraucētu, varbūt vēl ar sarkano kalendārā un pusmastā uzstiepts karogs... Nu taisās kā jauna meita uz "pīpīpī"...