atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

Jonius 24.12.12
Daugavā šodien pa tukšo, daža raudiņas un daži asarīši......biju augstāk pie baltkrievijas robežas.
hetch 24.12.12
labdien, mnu atsakas no copes par labu jaunajam gadam, ir aktuals jautajums- kur normali var atpusties kadaa akvaparkaa lietuvaa, latvija nav aktuaala.... ir kaads tuvumaa netaalu no robezas ??? interesee klaipeeeda un palanga
rolix1970 24.12.12
Es salavecim iečukstēju austiņā,ko man lai atnes ziemassvētkos priekš copes,naktī laikam būs jāceļas skatīt.Visim Latgolas copeitojim,PRĪCEIGUS ZĪMASSVĀTKUS,daudz visa ko nūvālu!!!Ņi osokas!!!
jazra 24.12.12
tēvs vakar bija makšķerēt, līdz vieniem nekā nebija, tad uzrāvās uz 2 asariem. 1.-1 kg tieši, otrs 850g, biju šokā)
Copmann 23.12.12
edukam

jaa, mans taa uz Dvinas pirmo ledu vienmeer atklaaja-kruumi, baljki....;)))

Sevishki jauki bija, kad simtlatnieki gar Dpilii esosho dambi pie Dvinas iztiiriija, ta bija kak raz;)
eduks 23.12.12
Tontons7
Jaa, no ledus kaapjot teju zaabaki jau smeelaas - riit ja brauks, buus laikam zari jaamet virsuu :)))...
eduks 23.12.12
Shiis dienas pa Berezauku nemos - naacaas paarsleegties negaidiiti agri no raustiishanas uz tirinaashanu. Njem pannas asareeni un laba rauda. Darbojos uz mormeni, ne sliktaak kaa balvanu un chortiku kratiitaaji :). Voblu buushu labi ilgam laikam sagaadaajis :)))...
tontons7 23.12.12
Bļin, takš aizmirsu iesist, biju Bērzupē, nekā laba, sīki asarīši, kādam pa raudai, arī normālai. Ūdens no malām spiežas uz ledus ne pa stundām, a minūtēm, tautas ap 20 mašīnām.
Copmann 23.12.12
ashuks pajems vagu un klusees liidz povosoram...:)
ilmarsvs 23.12.12
copee biju, auxti..., bet nenosalu. Liidax 1 meerinjsh ar shkjeerseni un chupa ar pasiikaam raudinjaam arii pa kaadam ashukainim:)
martins_ 23.12.12
Jams laikam pēc nākamās sezonas ledus ilgojas :))))
andzus69 23.12.12
Ashukaini, uz Peipi gan pagaidām vari netaisīties, tur kļova naff :)) Es ņeponal kā lomkas pēc ledus var tā izstiept kā gumiju? :)
pudele 23.12.12
asuk nu ka celku parlauza beidz lauzties tinies tak uz ledus
tnig 23.12.12
ashukainis.Izskatās ka tu tikai netā copē,šogad jau nekā,varbūt uz pēdējo ko?
martins_ 23.12.12
Peipja karotāja TrīsBļitku ordeni viņam :))))
tontons7 23.12.12
Zivotaajs
Es tik ļauni pārnestā nozīmē negribēju izteikties, vienkārši pusmastā, ne ta svētki, ne ta piemiņas diena :) sorr
Copmann 23.12.12
sarkanaa diena kalendaaraa un medalja par varoniibu no Prezidenta k-ga, tas ir to veerts;)))
zivotaajs 23.12.12
Eu Tonton pusmastaa karogs tas nav uz labu!!! taa vis nevaig!!!!
rolix1970 23.12.12
Spiningistam,nu kaut ko jau nokēru,bet lielīties jau nav ar ko,vienīgi ašuks trāpījās uz aci 600gr,kāda tur cope,kad ar manu gaiļa svaru sāka čura drebēt no tā ledus biezuma.
tontons7 23.12.12
Uz Ašukaiņa sezonas atklāšanu jau kāds salūts ar netraucētu, varbūt vēl ar sarkano kalendārā un pusmastā uzstiepts karogs... Nu taisās kā jauna meita uz "pīpīpī"...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs