atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

Cegls 18.12.12
Najeb...lis Bartaševiča slavinātie jaunie apkures katli...
B0cmanis 18.12.12
Valnaan naac dirst ciemos...
Cegls 18.12.12
Valnaan, kurā rajonā? Vipingā viss čikiniekā, rokas pie radiatoriem nevar noturēt.:)
valnaans 18.12.12
Jā! Nav visā centrā. Ziemeļu raj. ir - tur cita katlumāja.
ashukainis 18.12.12
Valnān, Tu to nopietni par ūdeni, siltumu??? :((((
valnaans 18.12.12
Pilsētā avārija, apkures nav, siltā ūdens nav. Rīt no rīta ar vergu būs jāiet uz tualeti, nevis ezeru un, pēc tam, uz atbildīgajām iestādēm:)))
ashukainis 18.12.12
Copman, labāk līdz vasarai....
Copmann 18.12.12
pareizi ashuk, pagaidi liidz pavasarim;))))))
ashukainis 18.12.12
Kur nu man......
eduks 18.12.12
Ašukaini brauc asaros! Viņi jau Tevi gaida un pat sūta sveicienus :D
Cegls 18.12.12
Šodien, braucot uz Lendžu pusi, manīju uz Adamovas ezera divus maķšerniekus. Sēdēja apmēram ezera vidū, bet ezera galā , kur parasti daudz sēž, nebija neviena.
sidla5 16.12.12
Edij,nav sliktu laika apstākļu,Ir tikai nepiemērots konkrētam laiciņam apģērbs.Bet Tev jau vēl asins baigi jauna un karsta,tā kā ne asakas!!!
eeddiijjss 16.12.12
apgerbs bija labs tikai laiks nebija labs :D
Copmann 16.12.12
vajag piemeerotu apgeerbu....;)))
eeddiijjss 16.12.12
biju piemajas karjerā raudas smuki neema pirkstus vairs nejuutu iesnas arii nocopēju! :D
Copmann 16.12.12
nja, kaa vienmeer jautriiiba sit augstu vilni:)))
tontons7 15.12.12
Šodien akal pabijām Bērzupē. Visa cope, pareizāk knapcope notikās līdz 12, pēc tam pavisam čābīgi. Man ar junioru kopā 20 ašuku, kopā 1,05kg, vēl daži ķīši bij un pavisam špicbuki. Vienam korišam labāk, otram var teikt, nekā. Arī citi neko īpašu nevilka, vienīgi 3 slāvīši uz "pastavuškām" smukas raudas dažas noķēra un ašukus ar, uz slieku, pus upi bij noklājuši. Rīt tomēr atteiksimies no domas atriebties, lai paaug. Ledus, kur ir, jau daudz maz ciešams...
bacis 15.12.12
del ta veja man naparniks rit atteicas braukt.a vienam uz pirma ledus kaut ka strjomna.pagassvetdien tur ledus bij 4-5 cm,kas noticis pa sonedelu nav ne jausmas.it ka sniega mana kraja tik daudznav ,cm 20 apm.diki ledus ir labs ,bet ezera?
eeddiijjss 15.12.12
šodien bija doma braukt uz piemajas karjeru
ašukos bet izgaju ārā aizgājku aiz mājas stūra un atmetu ar roku! vējš baigais ceļš aizputināts izbraukt nekur nevar :( rītdien man vienalga kads vejš vairs nevar nociesties braukšu!
valnaans 15.12.12
Eduk! Cepuri nost!( domāts - nenopūta?). Tādos laikā apstākļos ir jāliek karodziņš ar vysskaistokū raudeņu, jālien maisā un jācer uz veiksmi.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs