sen neesu izliidis uz copi- naf laika :( kāds var iemest infu kas darās ar ledu uz Rušona, kautkā negribas aizlaist gaisa gabalu un netikt uz ledus
Darba dzelās braucu garām. Tipa nesolidna uz HESiņa copēt :)))
Cegls, ko Tu pa manu rajonu šodien esi darījis, ka zini cik copmaņu :DDD ???
A zini kā ir ar to copi -jo tālāka ir copes peļķe, jo liekās, ka tur zivju vairāk un lielākas :DDDD
uz pavasara pusi līdacēnus paskalda krosta mudaki Bocmaņa vvārdiem sakot :)) - Tur parasti sēž tie, kuriem nav sava transporta vai arī kopeikas ko piemest degvielai tiem, kuriem ir savs transports, vai arī kapeiksipēji, kuri i santimu neizteres copei :DDD Copmanis naturalis tur reti, kad iet copēt, ja nu vienīgi izdomā kaut ko nosvinet- ta lai var pielikt mūli aiziet tepat patirināt, lai nav CP štrāpe jāmaksā un kumeļš jāzaudē :DDDD
Ashukaini, šodien Viļānu HESa uzpludinājumā saskaitīju ažņa 6 copmaņus. Droši vien, ka zivis arī ir, i braukt ne kur nevajag. Neesi mēginājis?
Trollis, kas tad veel:DDDD
Ašuk,Valnaana bildi apskaties.
Rolix, kur Tu tādu izrāvi?
Ei veči,kas tas par Valdas,šodien reģistrējies,a jau tāds asprātīgs?
Paaraak dzilji roc :) un kaapeec, kad ieminos par - krosta mudakiem, tu uzreiz to tik personiski uztver ?
Kaspariņ. Vēl prežus 'ņem līdzi un negriez muguru saviem "ne krosta mudakiem".
Jonj...es pie Korsaka neguleeju...man tavus komentaarus nesaprast :)
Shkjeeres noderees....
BŪcmani. Tie krosta mudaki vismaz speķi ēd un nesēž cepurēs pie galda, brauc copēt kad un kur grib. Vajadzēs tev asas šķēres uzdāvināt.
Nu beidzot normaali sezonu atklaaju...paliels ezers...dziljums 10m...un ledus 7-15cm...vareeja iet kur acis raada...rezultaats nepaaraak...10 asari 100-150g...bet vismaz nebij jaaseezh 10 kvadraatmetru lielaa plekjii ar veel 5 taadiem pashiem krosta mudakiem...:)
Bet tad... tad.. kādā ziemā, kad atkal netiki uz Peipi, izķēri nafig visas zivtiņas no akvārija.. vismaz uz zoobodi nav jābrauc vairs :DDD
Copmann, blakus dzeravņā- Rēzeknē ir zooveikals, kad bija akvārijs ar zivtiņām mājās, tad tur bieži iegriezos :DDD
Ashuk, ja Tavaa djerevnjaa zooveikals ir-tur akvaarijzivteleem motili vareetu cauru gadu tirgot- Dpili man dazhas taadas "tochkas" zinaamas.;)))