atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

valnaans 13.12.12
Veči gaidiet BŪcmaņa atskaiti par šodienas copi! Es pakomentēšu vēlāk. Intrigai!!!
artig 13.12.12
bacis.Kurmis ir riktigs pi...,to mergli vajadzetu cietuma ielikt,ja Tu zinatu,cik vins ir Birzu karjeru izkasis,tonnam zivju,ja ta idiota nebutu,zivju butu 10 reizes vairak!tie parejie it sikums,protams,ari tadi pasi mergli,Birzu iedzivotaji,alkani,bet Kurmis tas ir pi...,ari Viesiti vins ir pakasis,kadreiz pusezera ar matirkam salika,tagad vins pa Birzu karjeru lielakoties!tiesam ja nebutu ta duraka,zivju butu daudz daudz vairak!es taisos it ka uz nedelas nogali uz copi,tikai nezinu kur,vai uz Birzu vai kadu no mazajiem ezeriniem Kalna pagasta!kadreiz patika Klaucana,tadas skaistas lidakas bija,bet pec slapsanas neesmu bijis gadus 3,teica,ka riktigi izslapis,nu ta pa kartigo,lidaka,breksis!tur dikis mazs,bet zivis tur bija!
bums 13.12.12
Un vēl bļaun-kreize kreize Bezrzbotica !!!!! :DDD
bums 13.12.12
Te jau čiuļi kaviāru ar tīģergarnelēm uz ākiem bāž /viens pat ar austerēm bija atbraucis/:DD Zakuska 4x dārgāka par to buti -ja naudā rēķina ,bet ko tam priekam neziedo ? :DD
snipiens 13.12.12
Ja Latgaliešiem būtu jūrja,tad uz sistēmām ,,svarovskijus"karinātu!!!:)))
bums 13.12.12
Čangaļu puikas laiž ne pa jokam Zelta platīna murmuļi ,ko tad mēs te pa Kurzemi knapi sudrabiņam sagrabinam :DD
Copmann 13.12.12
neko taadas Jums mormishkinjas, rediskas:DDD
bacis 13.12.12
atig.iespejams ka kadu aizskarsu,bet Birzos laikam ir daudz brakaru.uz Viesiti ka uz darbu brauc.nav vairs Kurmis manits,tam tai lietai bij rupnieciska pieeja.
tontons7 12.12.12
Nu izblamējies, Modrais
Gribēju tevi paslavēt, ka esi vīrs uz goda, copē tikai ar zelta un platīna mormenēm, a ko tagad 7klasnieki par tevi domās? Exxxxx......
modrais13 12.12.12
Nu nomet Tonton drusku to cenu mormišku:), un par aliem varēji paklusēt , jo laikam būsi piemirsis pēdējo spiningošanas copi kur ja nemaldos kādus 4alus paliki paradā:)
Nu man kādi 1,5kg asarīšu salasījās un cik man šovakar vēlviens rediska pastāstīja tad uz augšu no tilta ari viens bambāns zvanus samērcējis bij:)
tontons7 12.12.12
Copmann
Tu jau iedomājies, kāds izskatās slepenais karodziņš bez masta :) Ar gumejys trubceņy. Ā, gandrīz piemirsu. Vēl šitais "ploxoj čelovek" man 2 aliņus parādā, jo negribēja atdod gandrīz pusi no sava loma, t.i. 2 lielākos ašukus par mana atsitēja izmantošanu un 2 mormeņu atgūšanu 5-6 Ls vērtībā.
Copmann 12.12.12
eduk, tonton apsveiciens ar izdevushos copi;)

P.S. Modraa slepenais ierocis liidaakaam-slepenais karodzinjsh....
ashukainis 12.12.12
Mjā, kā lai rīt darbā nosēžu ipio, pēc Zivotāja un Eduka atskaitēm..... Vēl tik Lackijs klusi stūrītī līdaku filē un neatskaitās!!! :DDD
Eduk, Jūs, Rēzeknieši jau mani neaicinat apciemot savus ūdeņus! :((
Sestdien būs kaut kur jāmēģina patirināt.... Pat smagi izstāstīt, kādas lomkas pēc ziemas copes mani pārņēmušas..... (Es domāju narkošas salīdzinājumā ar mani otdihajut ar savām lomkām :DDDD )
eduks 12.12.12
Aivars visu precīzi atreferēja :). Gaiss paelpots, ašuki biku pavilkti, līdacēni paķečendrelīzoti - man vien 8 gab bija, no kurām tik viens mēriņš :). Asaris vēl joprojām pakūtrs un bļitku ņem visai kautrīgi, uzplūdiem, bet nu salasījās cepamā daļa. Nu beidzot sezonis pilnvērtīgi atklāts. Tiko notīrīju, iesālīju, rīt kraukšķinās - sen zivtiņš nava ēsts pašķerts :)...
Paldies par kompāniju Zivotājam un Lackijam!
Cope tiešām ir forša!
Ašukaini, a ko Tu gaidi!? ;DDDD
A nuka uz lada! :))
tontons7 12.12.12
Aizvedu šodien Modro13 un vēl 2 korišus uz Bērzupi. Nu ledus jau drošāks, tomēr viens krieviņš umudrilsa iemaukties, un abi ar čomu uzreiz notinās. Tajā vietā ledus tāds aizdomīgs bij, ap 4cm, bet sniega vairāk kā ledus. Ašuku lielu nebij, man 1 lielākais 160g, man kopā 2kg ar mazu astīti, cerams Modrajam mazāk, korišiem līdzīgi, vismaz vienam, otram pabēdīgāk. Priecē fakts, ka redjiskam karodziņš nenostrādāja, pat vairāk, iemanījās to noslīcināt. Tā ir, ka liek slepeno, bez masts. Toties laiks bij kā pēc pasūtījuma. Visiem priekā!
zivotaajs 12.12.12
Nu taa ... Company (4 trakie) DDD, es vistrakaakais jo visvariigaakais DDD bijam copeet no ljadus ... ja rakstu tatad laimiigi ir tikts krastaa, rezultaati prieksh pirmaas reizes es pat teiktu tiiri ciešami.Uz 4 - atdota viena mormene lidakai,amnestets bars lidacenu, Edukam uz bljitku viens meerinjsh, biki pavilkts asariishu, neka liela un ieveriibas cieniiga, bet dazhi ap grami 200 ir!! un vakara jau praktiski taisoties majup citam koljegam bonusaa uz karodzinja liidaks ( uz aci nu ap 3kg). ledsu kaa kur .. vietam saci 10 cm un ir biki japakalj, vietas kur uudens uz ledus tur ar vienuy tesienu verga iet cauri ( jabuut uzmanigiem) , ja Ashuks bija apuksha copes uzreizes. max no cauruma 4 pec kaartas, taa pa vienam -diviem. pasha vakarpuse Edukam uz bljitku atsuacas biki rupjaki ap grami 200, bet azarts nosists, gaiss paelpots un emocijas uzkratas. man majas nu pannas 3 ar asarishiem droshi!!!
artig 12.12.12
inspektoru kadu laiku brauca,bija policija,bet tikai divus gadus,bet viss jau notiek naktis,velu ieliek,agri iznem un jagas no inspektoriem maz,jasez javakte un tad jazvana!tiklus pa kilometru liek,dazi idioti no Birzu ciema,un to dara gadiem,tad ziema saka,oi,te nav zivju,protams,kur tad bus,pasi izkas!tur to diki paglabj lielie dzilumi,visadi krumi,zales,nelidzenais reljefs,bet minuss ir narsta vietas,kuras nosprosto,tur iet praktiski visas zivis!
artig 12.12.12
ja.par Birziem ir taisniba,kas un kas,visas zivis,liek tilus uz nebedu,a inspektoru nav,vel jau zivite ir,bet paliek arvien mazak,plauzus izvelk narsta,lidakas ker visados veidos,ar spiningu salasa visas,ziema matirkas un vel narsts,karusu vairs nav,asaru maz,nu vel ir rauda,rudulis,bet si zive ir tada prieka pec pavilkt,jegas no tas maz,vel jau lidaka dazreiz trapas,pavasari,maija,lini ir,bet ar makskeri vins negrib nemt,pa kadam!vispar tur miermiligo zivju kersana ir interesanta,savadaka,ka parasta ezera!kadreiz bija skaisti asari,a tagad retums,sogad pa kadam bija labam,bet maz!lidakas nema,loti daudz siko,bet nokertas bija tadas videji no 1,5-2,5!
tnig 12.12.12
Jā artig tev taisnība par Biržu karjeru,cik reizes redzēju kā badakāši salasa tos zīmuļus,nu kur tad tās līdakas tur radīsies,inspektorus tur gan nēesmu nekad manījis.
bacis 12.12.12
salarka tur ieteceja 80 to vidu.it ka masveida zivju spragsanas nebij,tik taja galanokertas zivs smirdeja un vezi pazuda.nezinu vai tapec ,bet ta gals aizauga un dunu vairak palika.tagadjau ir pilniba atkopies.parSauku japiekrit.sogad kadas cetras reizes biju,vienreiz tik divus zandartus dabuju,parejas pa nullem.tur ir jega tik junija braukt.a maija visi ker un baz zanderus soma,ar atrunuka visi ta darot.a es parak pareiz ,man tas nepatik.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs