es jau tikai 7 klsaē eju! kas tur liels ka es 50kg sveru!
Ta vieta kur vareja sedet ir bejozavkas pietekas vecupes... keras smuki asari un rauga parsvara. rauda kadi grami 250 varetu but gadas ari lielaka. Uz bribienam domajams ka bus vairak tautas. tad jau redzes pirmo lusti vareja nodzit roku iemeginat.
Man ar kaut kā neticās, ka Bērzupe jau būtu staigājama. Arī līmens Daugavā šurpu turpu nedod normāli sasalt, es moš nākamnedēļ ap 2-3dienu aizbraukšu razvedkā.
Copmann
Vai tev tie 85kg kopā ar pilnu kasti asaru? Možais netic, ka arī uzģērbtās drēbes tik daudz tev dotu, jo tad tu tās nevarētu panest :))))
eeddiijjss, noteikti ar slēpēm. Gadījumā ja iežausies, ārā netikšana garantēta :)
eeddiiijj, a tu kad pēdējo reizi ēdis esi, ja 50 kg tik sver? :))))
Vispaar jau kaa prakse raada, ka ljoti reti uz pasha pasha pirmaa ledus ir copes Eldorado-driizaak taas pirmaas izjuutas un savaadaaks process-tas dod ziemas copei to odzinju-zivis aklimitizeejas tam citam staavoklim 3,4 un pat vairaak dienas, liidz saak njemt aktiivaak...gadaas iznjeemumiu-kaa jau copee...
Ir doma man uzkāpt man uz ledus sesdien pamēģināt ašukus pakaitināt! manus 50kg karjeras ledus domāju ka izturēs! bet ja piemēram uzvelk slēpes tad jau var drosāk iet lielāks atbalsta laukums! :D
martins_
mjaa, atceros, kaa liidu uz caurspiidiigaa ap 4-5 cm tagad, ne nee, mans labaak uz 7-8 cm minimums lien, bet viss atkarariigs arii no svara-mani 85 nav 60 bet nav arii 100...;)))
dviete, ja Tev salmu vietaa biete, ja shodien pieregistreejies, baigi aizdomiigi skan tava fraaze-izliec foto, apraksti copi-pieraadi savu vaardu patiesumu....
Guņča, tā jau ir... kā krievu teicienā - každij po svojemu s uma shoģit :)))
Bet mans pagaidīs vēl nākamo vīkendu.. vēl neesmu paveicis visu, ko šinī dzīvītē esmu ieplānojis ... tfu, tfu, tfu.. :DDD
Martins tas nav bads bet slimība un neārstejama!
Sorry, nekā personīga, bet kādā badā ir jābūt, lai līstu uz 3 cm ledus dēļ dažiem ašukiem ?
Man jau šķiet, ka Bērzupē ledus nevar būt, jo lielākie mīnusi bija 2-dien vakarā -8, pa nedēļu vairāk kā -4 nav bijis. Dvietietis irš...:)
Vakar sezona atklāta Obeļovas ezerā 4 okuņi uz bļitku,ledus no 3-5 cm
Nu muuspuse izskatas ka tei kas pavieglakie ( svaraa) mow ka i svetdien megjinaas, tie kas iistaa latgaliesha svaraa ( virs 110 es arii taja skaitaa) nu varbuut ka tikai treshdien, jo - 8 sola
vakar jau sedejam uz ledus cope normala
sala nav .. bet baltais mesls DDD saak krist ... salidzinajuma ar vakar vakara merijumiem sniega par kadi cm 3-4 vairak ledus biezaks nebuut nav palicis .Sniega svars ir mazliet uz ledus izspiedis udeni, tatad nebus caurspizdigs kad sasals .. bet kad!!!!
Megaraudas un citi ūpes ūdenslopi esot vairumā Rītupē pie Kārsavas kaut kādā uzpludinājumā(bedrē) pie dzelzsceļa tilta. Ledus tur gan pašreiz laikam nav. Varbūt kāds zin, jo, ja runa iet par Bērzupi, tad varbūt arī tālāk uz austrumiem - Rītupē drīz varēs ķert. Es gan laikam aizbraukšu uz kādu ūdestilpni bez straumes.