atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

ashukainis 24.10.12
Rolix, kas par marku? ne jau audi A6 ar 2.0 tdi -tādu nezinu.....
rolix1970 24.10.12
Jāā,palasīju atskaites par copi.variku nav.Nopirku kumeliņu 2,o tdi,laivu un brūti ņemu uzreiz,Valnaanam vietas arī būs/viņam ar saviem ehalotiem,navigatoriem,un.ttk/,tā ka cope būs.Vēl tik vajag Zivotāju un Lacky un pārējos slimos!!!
tontons7 24.10.12
Līdz ziemai vēl tālu, tāpēc mutes dzesēt naf ieteicams :))))
Šodien pabijām gan Luknā, gan Višķos. Ašuks ir, bet ēst negrib neparko, knapi, knapi var pierunāt uz mutes atvēršanu. Šnapiji mazgadīgie gan apgūst pieredzi, uz 2 atlaidām gab. 5-6, 2 knapmērus atčotam, 1 paccc lielākais nokoda manu džigu. Uz 2 salasījām 17 ašukus, bet ne manā labā, kaut kā tā 1. vietas iegūšana manu meistarību pazeminājuse, nu sūdīgi, lai neteiktu daudz skarbākiem vārdiem. Vsjo, gona šitos strīpainos dzenāt, jāpārslēdzas uz RUDENS LĪDAKĀM! Ne asakas pārējiem! Šovakar garais vokors jāsataisa :))
Hotentots 24.10.12
Gribēšana vēl nav varēšana. Pagājušajā gadā arī tauta katru nedēļu sprieda, ka nu šī tiešām pēdējā siltā un nākošnedēļ būs ledus ar 100% garantiju. Un tā katru nedēļu līdz janvārim :)
Copmann 24.10.12
es visu saprotu, bet man gribaas pashlaik uz Marsu, paleekaat pa kraateriem ar atvieglotaa svara masu, 1 leciens-5 kilometri;DDD
andzus69 24.10.12
Gribās gribās jau to ļadu :)) Slapjš lietains un drūms rudens galīgi neiet pie sirds :)
Uz nedēļas beigām jau mazos lumpjus sāks "raut ciet" :D
Copmann 24.10.12
modrais pilniigi manas domas, gan par spiningoshanu, gan par to laiku pagaajushogad;)

andzus69 ar aizsapnjojies "puleetaajs":DDD
andzus69 24.10.12
Eduk, gan jau pienāks īsto vīru laiks, kad aiz loga lausks spers :))
modrais13 24.10.12
Eduk:
Mēs tikai spiningojam un tos velcētājus jeb rūpnieciskos zvejniekus īpaši neieredzam.
Bet kas ir par ziemas copi, tad tā ari nav nemaz sveša un tīri labi iet pie sirds, bet spinings pirmajā vietā.
eduks 24.10.12
valnaans
Es domāju, ja apkopotu cik cilvēkiem vairāk patīk vasaras cope un kuriem ziemas, tad to, kuri ir "citiem par apgrūtinājumu" Tev šķistu pārsteidzoši daudz :DDDD...
valnaans 24.10.12
Eduk. Šogad ziemas nebūs. Būs 31. novemris, kuram sekos 1. maijs. Attiecīgi, spiningōšanas sezona noritēs bez pārtraukumiem un pauzēm non-stop režīmā. Globālā sasilšana un tādas lietas , Tu zini. Ja kāds ir dzimis kraukļu vairošanās oeriodā, tad citiem tam nav jābūt par apgrūtinājumu. Attiecīgs projekts ar ES finansējumu tiks iesniegts pa taisno Saeimā vai SPORTLOTO.
eduks 24.10.12
modrais13
Hrenuški jumsim vēl visu novembri un decembri spiningot! :D
Jūs dārgie draugi - troļļi, džigiti, tvičisti, vobļaristi un citi nenosauktie, varat sākt lēnītēm ieziemot štrumus, jo drīz nāks īsto vīru (to, kuri grauž ledu!!!:D) laiks!!! ;))
modrais13 24.10.12
Copman:
Mēs ar Tontonu būtu priecīgāki par vēlāku ledus parādīšanos, jo baigi labi palicis atmiņā pagājšgada novembris un decembris uz spininga, it īpaši man:))
eduks 24.10.12
martins_
Vot ne pirmo gadu takš Tu bļatko, bet poetapnostj nevari īsto izstāstīt ;DDD
Pirms visām pulēšanām un drāšanām, pirmkārt, ir jābūt nepārvaramai vēlmei raustīt - nah ta ņemties beztolkā, ja pēc tam neraustīt :D...
martins_ 24.10.12
Hotentot, pareizā secība - jāiet pie Eduka mācīties drāzt bļitkas un tik pēc tam pie Ašuka uz pulēšanas kursiem ))))
eduks 24.10.12
Hotentots
Tāpat mūs makšķerniekus reti kurš saprot un normāli uztver - zaudēt Tev vairs īpaši nav ko ;)))
Viss ir sīkumi, ka tik ašuki pēcāk jem!... :DDD
Vismaz būs ko pa vakariem darīt, kad uz atklātiem ūdeņiem vairs netikt vai negribēsies tikt :)...
Hotentots 24.10.12
Baidos, manējie mani nesapratīs. Jau tā smīkņā par pavadu siešanu, vizuļu krājumiem un citādām makšķerēšanas padarīšanām, bet kas notiks, ja pievērsīšos pulēšanai...
eduks 24.10.12
Hotentots
Nu domājams, ka mūsu sadaļas "pulēšanas guru" sniegs Tev visas nepieciešamās konsultācijas, instrukcijas, pamācības un pulēsi tā, ka dzirkstis pa gaisu ;))))))))
Hotentots 24.10.12
Es laikam riskēšu kļūt nepopulārs, ja apgalvošu, ka priecāšos par katru dienu bez ledus. Nevarētu apgalvot, ka man ziemas cope riebj, bet nu sevišķu prieku no tā negūstu - tas laikam no tā, ka neesmu apguvis bļitku vai kumeliņa pulēšanu. Mūžu dzīvo, mūžu mācies...
Copmann 24.10.12
valnaan, kas buutu, tas buutu;)))

Praavietojums:

Mans Higsa bozons, atsitoties pret Visuma neiespeejamiibas un aplamiibas robezhu, sasniedza savu augstaako trajektorijas punktu un no taa, es secinu-zhors veel priekshaa, ziemas avangarda gaajiens buus noverteets, bet atkauts un peec paaris nedeeljaam saaksies zhors de facto visiem tiem, kas to buus gaidiijushi....;D

Ashuka maanjticiiba veel nestaasies speekaa, eduks veel necieraas pa pirmo ledu, martins_ veel neskaldiis seerkocinjgaruma ashukus uz 7 numura salmo megabljatkas, tontons ar modro veel nelaupiis kilo asarus Lietuvaa, bet valnaans ar roliku neskries sacensties ar maliki par vietu reezeknes upes augshtecee, lai nokjertu pirmo ledus plici:DDD

visus nosaucu? ja nee, ierakstat luudzu, ko Juus nedarisiet copee, neiestaajoties ziemai:DDDDDDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs