atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

ashukainis 18.10.12
Kas labs Aiviekstē darās? (Uz Leju no Lubānas ezera slūžām) Ūdens līmenis paaugstinājies, krities vai arī tāds pats +- ? kā ar duļķainību? -Moš beidzot ūdens vairs nav tik duļķains ?
ashukainis 18.10.12
Kvok, braucot uzpildīties- brūte sēž mājās :)) un Viņa neko nezin par gāzes smaku, moš esmu vienkārši pieradis, bet es arī uzpildot nekādu gāzes smaku īsti nejūtu :)) It kā ņuhu neesmu pazaudējis vēl :DDDD
valnaans 18.10.12
Brīvdienās kaut kādi spin. mači Līvānos, cik sapratu - Daugavā.
kvoks 18.10.12
ashukainis,izlasi uzmanīgāk.
''pēc iepildīšanas''
a tu 2-trā paudze 2-trā paudze:)))
ilmarsvs 18.10.12
mja, par cops
es tik aatraakais 6dien varu pateikt - gatavojos uz copi 7dien...
ilmarsvs 18.10.12
benziina
ilmarsvs 18.10.12
labi Tev ashukaini, laikam gaazi naaxies man arii likt, es ar bochku pa pilsetu nevaru iekljauties 15l
kvoks 18.10.12
ilmarsvs,nu bet viņš taču arī bezi gandrīz tik pat rij,te nekāda sakara ar mūsdienu un vecām gāzes iekārtām.Un vispār jāpāriet uz citu tēmu.
ashukainis 18.10.12
Kvoks, šķiet, ka Tev ir bijusi braukt ar 2. paaudzes gāzes iekārtu :(( Vai arī nekvalitatīvi uzstādītu.... JO tas nav normāli, ka jūtama gāzes smaka....
Normālai 4. paaudzes gāzes iekārtai nav pilnīgi nekādas smakas braucot :))
( Tā saucamā inžektor -gāze) .
Vēsi - jebkurā diennakts laikā Tev to varētu pierādīt... :)) Tāpēc arī priecājos par gāzi... arī domāju, ka būs litri 15-18 patēriņš.... Man tīri pa pilsētu braucot - ļoti mierīgi braucot 13, ja paskraidi, iedod mizā kārtīgāk- ta 15 un uz augšu.... a pa šoseju līdz 110 km/h braucot maksimums 11 litri ir bijis :)) Galvenais ir gotiņu (A6 avants) iekustināt, a ja mauc vienmērīgi uz tiem 100 -110 km/h nekā traka.... Pats brīnos!
ilmarsvs 18.10.12
kvoks, arbuut kaadas vecaas paaudzes Tev iekaarta bij, viss attiistaas....,
rolix, njem njivu, kaareiz mashiina copei, i valnaanam nevajadzees iespringt
no audiem, tad labaak njemt c'shku, i hadovuha nav no aljuminija
kvoks 18.10.12
akmens,:DDD nebiju aizdomājhies tik tālu.
kvoks 18.10.12
rolix1970,tak neņiem tik tuvu pie sirds.Tak vellu dzenam:)))
akmens 18.10.12
Kvoks,man domāt tas ir plus.Kad nolaid gāzi,brūtei saki ,tas nav es,tā mašīna:)))
rolix1970 18.10.12
Nu bļin,bļa džeki,man vajag tikai auto,tas tiešām

vajdzīgs copei,Tontonam sorry,malacis,kas,mēgina.
Tioga govno,bremžu diski tādā pat cenā'bet kalpo ilgāk!
kvoks 18.10.12
Tur klāt,gāzei vēl viens būtisks mīnuss,pēc iepildīšanas brūte domā ka esi nobezdējies:DDD
kvoks 18.10.12
ashukainis,ir man arī gāze bijusi,tādēļ arī saku ko zinu,bet nestrīdēšos un neticēšu arī.:)Ar tādu motoru un tādu patēriņu var izbraukt tikai tādā gadījumā, no kalna un pa vējam:)
ashukainis 18.10.12
Kvoks, smejies vai nē - Maršruts Jēkabpils- Rīga, pa Rīgu labi daudz izbraukājos (skaiti bonusā visi luksafori= ieskriešanās, bremzēšanas) izbraukāju ar vidēji 10 litriem gāzes uz sotaka :)) Jēkabpilī ir uzpildes stacija, kurā gāze piķo 38.3 saņi :)) Arī ar Lukoila 43 saņiem nav ne vainas (ieskaitot skidku par apjomu- iepriekšējā mēnesī iegādāto degvielas daudzumu)
ashukainis 18.10.12
Tonton, cels jau visam cenas..... (Diemžēl). Ne cik sen klīda runas internet vidē, ka gan bendža, gan soļķis maksāšot 1.5Ls -tad gāze tāpat nemaksās tik daudz.... Jo ir dzirdēts variants, ka ES gāzes cena nedrīkst būt lielāka par pusi no degvielas cenas.... ( Bet kā jau mēs labi zinām LAtvija it kā ir ES, bet it kā nav -lēmumos, kas Lv ir izdevīgi.....)
kvoks 18.10.12
nu tad parēķini,šamais tev 15-18 l uz 100km,bet mans 5,7,tad cik reizes es peipi izbraukāšu un cik tu,nāksies tev divreiz nedēļā vismaz braukt uz rashen,ā,bet nevarēsi.:)
ashukainis 18.10.12
Man tūļīgais, neekonomiskais 2.6 benzīns-gāze

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs