atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

jeeska 17.09.12
Tas ir normāli...palasiet bioloģiju:-)
martins_ 17.09.12
Copmann, k-kas ir biki kreizī.. tādi ikri septembrī nav gluži normāli... kaut kas dabā briest.. mož ašie ilgstošai anabiozei gatavojas.. HZ..
ashukainis 17.09.12
Copmann, ak šitā.... es jau domāju moš sadomājuši 2reiz nārstot :D
Copmann 17.09.12
Normaali Ashuk, ikri briest,viss notiek.Vai Tev likaas, ka vinji vienaa dienaa, HOP!!! un ir?!:DDD
ashukainis 17.09.12
Rolix, velc droši uz zoba :)) Dzīve būs krāsaināka, skaistāka uzreiz ! :))
ashukainis 17.09.12
Heh, a kāds prieks manī mīt šobrīd, kolēģis aizbraucaa uz manu vietu šopēcpusdien, i skuju, no cepamajiem ašukiem ne vēsts, vieni sīkie.... laikaim lielie būs mailītes jau pieēdušies un laiciņu vairāk neņems....
Jautājums gudrākiem copmaņiem, a tas ir normāli, ka ašuki pilni ikru, vakar ķertie???
Copmann 17.09.12
rolik-mans pie pasha nostiivinaataas zivs filejas tiks tad, kad Jumsim uz blitkaam asari paarstaas kerties;DDD

proti, ziemas viduu:D
rolix1970 17.09.12
Copman,kad pēdējo reizi šmorētu zuvi ēdi?
Martins pamodās,a teica,ka uz Latgali vairs nebrauks,AŠUKAINI es ar Tevi arī gribu draudzēties/pavilkt uz zoba///
Copmann 17.09.12
eduk, ja paspej ienirst ir zinaams risinaajums-na zhivca!;DDD
eduks 17.09.12
Copmann
martins_
Jā, pāris nedēļas atpakaļ, sēņojot, pamanīju, ka šie sučaras tur apmetušies - kaut kā citus gadus nemanīju. Nu moš izēdīs mazliet tās pārlieku savairojušās raudiņas un nākamgad aizmirsīs ceļu uz šo ezeru ;)))... Vispār jūras kraukļi tas ir kārtīgs gemorojs, tā kā labāku zivju benžu putnu pasaulē praktiski nav :(... Un vēl tie pat pamanās ienirt, pirms skrotis sasniedz šo pakaļu :DD...
Copmann 17.09.12
Uzhe dobralisj?

Shitos tonnaam zivju izniicinoshos toch jaapshauj, tolka nekaada no vinjiem, bet zivis apeed un pietirsh ar savu ultraskaabo fermentu(lasi suuts:)) visu apkaartni un koki, uz kuriem tiek, paarveershas par sausinjiem.Eduk, uznjemsies;DDD?
martins_ 17.09.12
Eduk, sīkukuļus kečenrelīzoju :DDDD
P.S.
Aizsūtiet turp kādu mednieku, lai atšauj to četrus baklānus, kas ezeru apsēduši... :D
Malikis2011 17.09.12
LiidakuKris- uz ko taisies ķert Lejas ezerā? Līdakām vēl par ātru, uz ziemas makšķeres vari pameiģināt. Rīt ezerā būs vairāk tīklu( zinātnieki ņemsies ).
Copmann 17.09.12
I nebrauc ar;D
eduks 17.09.12
martins_
Cik saprotu, tad varu Tev nerakstīt aptuveni šādas rindas: "Par kečendrelīzošanu īpašs Respect no MANIS" ;DDDDDD
martins_ 17.09.12
Eduk, man Slepenajā laikam limits - astoņi ņemami ašuki vienā reizē :))) Viss, šogad vairs tur nebraukšu :)))
martins_ 17.09.12
Tieši tā, labāk mēs klausamies, cik ļoti tev gribas uz copi, nevis - zivis duras, cope huiņa, dodiet ziemu :DDDDDD
eduks 17.09.12
Ashukainis
Nekas, tā varbūt pat labāk - pie pastāvīga kļova labāk nepierast - grūti pēc tam atradināties... ;DDDD
ashukainis 17.09.12
pļac, ko lai dara, ja zinu, ka asari prātā sajukuši, ķerās kā traki, bet man darbā jāsēž???? :DDD
i bitīt matos.....
Copmann 17.09.12
Hahahaha:DDD

Labi, labi, atcereeshos sho sarunu, ipio...;D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs