BEIDZOT! Beidzot tas ir noticissss! Ilgi jau nebij jāgaida, tikai kopš pagājšrudens :( Bijām ar Modro13 Jazinkā. Neķērās, dikti neķērās, tomēr izdevās man piemānīt 14 ņemamos ašukus kopsvarā 2,5kg, lielākais 410g pret Možas nieka 10 gab. :)))) Nu viņam kopsvarā gāja ar enkuru izvilktā ziemas makšķerīte ar apmēram 10m 0,12mm auklu, bet bez mormiškas, uz ko Možais dikti cerāja, bet labi, ka makšķernieks galā nebija ) un teļuks ( ni samsungs, ni sony, vienkāršais latgaļu : apakšā dzelzs drāts ar tīklenieku, augšā koka skals ) zacepā, kurš atdzīvojās pēc ilgas raustīšanas, jau cerēju, ka noraus, bet skuju, izcēla :(((( Man gan tik 1 misēklis gadījās, par kuru gan tas redjiska nenoklusēs :)))) Šodien baigi priekā!
Šodien Daugava, mahs, divi sapali 1kg un 1,1kg, breksis 2,2kg, raudas.
Ashuk, dambreti speeleeji?!:DDD
Bijām izvēdināt galvu, ne tikai vējā izvēdinājām galvu arī smadzenes lietus izskaloja :DDD
smagos laikapstākļos vinnēju kā ežus savus konkurentus brāli un senci :DDD
jaa, "sveetie", kas staigaa pa uudens virsmu;D
martins_ ne ASAKAS!;)
Pie kam ļoti uzmanīgi :))))
laaab, pietiek te *irst :) nedēļa norukāta, jālaiž uz laukiem :)
visiem ne asakas!
Ašuk, kumeliņu pulē ar prātu, drīz sola saulīti, pārlieks spīdums var apžilbināt :)
Copman
Nepareizi
Pirmie uzkāpj Latvieši, pēc tam kaijas nosēžās:-)
Tieši tā, kam jāsadeg, tas nenoslīks :D varbūt... :D
Igaunji Peipsii saka visur nodraazto fraazi-"Pervimi na ljod sadjatsa ptici i latishi":DDD
Neviens nav atcerējies nodrāzto teicienu, ka pirmais ledus uzsalst uzreiz pēc tam, kad uz ezera ir manīts pirmais zemledus makšķernieks. "Tas nenoslīks, kas jānošauj!". "Двум смертям не бывать - а одной - не миновать!". Un vispār - agri vēl "sušiķ vjosla ".
Ilmār, es neir tik stulbs, lai līstu uz pirmā ledus :DDD
nepatika man tā slapjā sajūta un kad viss žļurkst, pēc tam saslimsti utt..... labāk nedēļu nogaidu, vai uzprasos gidam līdzi, kā tas bija pagājušo ziemu - kolēģis no CL parādija, kur jau ir puslīdz drošs ledus un pateica, kur man nav ieteicams iet pa ledu......
Nu vīri, ticiet man, ja ledus nostātu oktobra beigās-novembra sākumā, tad man to jūsu Peipsi Jārvi i par velti nevajadzētu :DDD - asarim pats žora laiks! Bet par to var tik sapņot slapjos sapnīšus un.. pulējot mānekļus...
Vai vēl trakāk, tas nostāsies tikai RU pusē? :)))
Klausaas-tak nepadomaajaam-a ja ledus nebuus Peipsii shogad?!?!?!ko tad, Ashuk?!;DDD
nedzeniet puisi pashnaaviibaa, par spiiti Jums veel aizskries pa pirmo ledutinju, i tpu tpu tpu, veel ko shvaku ar sevi sadariis, maanekljus puleejot:)
Ašuk, ja oktoberī nostās ledus, tad rausim agro ašuku, arī līdaka būs ēdelīga :))) ķersim zivis un lasīsim kā tu uz peipi posies... nākamsezon :D:D:D:D
Jaa, tad jau laikaam taa ir, ka lielaako iespeejams izvilkt vistuvaak juurai...
Daudz faktori ietekmē. tempers, barība, labs nārsts...u.c.
Jauna veedzeles pasuga-Latvijas pundurveedzele (Lota minilota Latvicus):DDD
Nesaprotu ar, ar ko tas saistiits, bet nu izmeers tieshaam klibo un nevar to novelt uz bariibas baazes truukumu...mon dieu, cik tajaas vienmeer bija daudz naktsslieku, veeziishu, varduleenu, asariishu, mailiishu, viikkju, raudinju un kjiishu....uudens temperatuura?