Ašuka sišana pie lielā akmens... interesanti.. :)))))
jaa, par akmeni ir dzirdeets, shogad itkaa tur ashukus (cerams ashukainis atsauksmees nebij domaats) situshi - pie akmens, bet laikam tagad kaadu laiku tur nevareeshu tikt - buus rindaa jaastaav, peec tik plashas info:)
To Ilmarsvs
Tur arī vienā vietā baigais akmens nostāk stāv uz pauguriņa (~2m līdz akmenim), tas vairāk uz labo pusi no vidus, ja skatās no feimanju puses.
Aiz tā vismaz viena mērniece vienmēr tup.
ILMARS..Pamēģini kādreiz uz sēkļa apmēram pa vidu, tur jābūt lielajām. Dziļums no 4.5 strauji uz 1.5. Asari ir točna. Pats tur ķeru tikai ziemā, jo peļķe paliela, bet laiva pamaza.
neesu velceetaajs, patiik aktiivaak darboties, bijaam seklajaa pusee
Eduk. Šonakt grasos pavēžot un meklēju pagatav. receptes. Atradu tavas - cepuri nost. Laikam esi vēžu specs ne vakarējais.
Ilmārs. Ķēri seklajā galā vai velcēji?
Ashukaini, es tachu Tev teicu, braucam uz Feimani treshdien, a Tu?
Vakar vakaraa pabijaam ar shvaageri uz Feimanja. 6:5 - shoreiz manaa labaa. Katrs pa 1nai panjeemaam - shvaagers 52 cm, es 65 cm
vinjsh savu liidaku man labraatiigi atdeva, paarkaapaam beidzot noteikumus, nenogaleejaam vinju un atvedu uz diikji, lai mazos karashus paeed

Atkarībā no ūdens temp. un līmeņa, ja ir silts un jauks rudens, samāku var dabūt arī novemberī;)
uhh, nomierināji- tad vēl lai pāris nedēļas copējas, ikgada samu (iz)gājiens tuvojas :) es jau ar nepacietību gaidu :)
visur kjeraas, arii Liiksnaa;)))
Vai sami Līksnas apriņķī ķerās šobrīd?
Arī fakts, ceļi DE un LV mazliet atšķirās.... un kur nu vēl ražotājs paredzēs tik garu mūžu savam ražojumam......
Nu ražotājs droši vien pat ļaunākajos sapņos nav iedomājies,ka viņa lolojumu ekspluatēs pa NEceļu Varakļāni-Nagļi-Gaigalava,piemēram.Tur jau arī tās visas problēmas rodas.
Aldēn, pareizs funktieris Tev ir par to sadārdzināšanos.... melnā Lastička bija vienkārša par vienkāršu, ne kas lūza neko, dažus gadus jaunāku sirmo kumeliņu nopirku, ta tas nojūk, ta tas nojūk, visādu datčiku piebāzts visos caurumos, ka prieks.... bail iedomāties kā ir ar pavisam jaunām mašīnām, tām laikam, ja sāk jūgties elektronika nost, ta ir āmen baznīcā.....
Oi,nevajadzētu iet TA vēl varētu braukt un braukt.Nevajag man elektrisko logu,apsildāmo sēdekļu,ABS,klimata kontroles.Tas tikai visu sadārdzina.
aldeens 22 gadi ????
Kā tu viņu saturi kopā ?:D
Man arī ir doma,ka uz pavasari vajadzētu ko jaunāku.Tas 22 gadus vecais 2rais golfs sāk sagādāt pārāk daudz galvassāpju.Sevišķi pirms TA.Kaut gan uzturēšanas ziņā lētākais auto.