atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

Imant_s 07.08.12
uhh, nomierināji- tad vēl lai pāris nedēļas copējas, ikgada samu (iz)gājiens tuvojas :) es jau ar nepacietību gaidu :)
Copmann 07.08.12
visur kjeraas, arii Liiksnaa;)))
Imant_s 07.08.12
Vai sami Līksnas apriņķī ķerās šobrīd?
ashukainis 07.08.12
Arī fakts, ceļi DE un LV mazliet atšķirās.... un kur nu vēl ražotājs paredzēs tik garu mūžu savam ražojumam......
aldeens 07.08.12
Nu ražotājs droši vien pat ļaunākajos sapņos nav iedomājies,ka viņa lolojumu ekspluatēs pa NEceļu Varakļāni-Nagļi-Gaigalava,piemēram.Tur jau arī tās visas problēmas rodas.
ashukainis 07.08.12
Aldēn, pareizs funktieris Tev ir par to sadārdzināšanos.... melnā Lastička bija vienkārša par vienkāršu, ne kas lūza neko, dažus gadus jaunāku sirmo kumeliņu nopirku, ta tas nojūk, ta tas nojūk, visādu datčiku piebāzts visos caurumos, ka prieks.... bail iedomāties kā ir ar pavisam jaunām mašīnām, tām laikam, ja sāk jūgties elektronika nost, ta ir āmen baznīcā.....
aldeens 07.08.12
Oi,nevajadzētu iet TA vēl varētu braukt un braukt.Nevajag man elektrisko logu,apsildāmo sēdekļu,ABS,klimata kontroles.Tas tikai visu sadārdzina.
silpeiv 07.08.12
aldeens 22 gadi ????

Kā tu viņu saturi kopā ?:D
aldeens 07.08.12
Man arī ir doma,ka uz pavasari vajadzētu ko jaunāku.Tas 22 gadus vecais 2rais golfs sāk sagādāt pārāk daudz galvassāpju.Sevišķi pirms TA.Kaut gan uzturēšanas ziņā lētākais auto.
urmaas 07.08.12
Ašuk,jēga pucēt.Tāpat pēc pāris mēnešiem pirksi jaunu.

Kā,vaitad kumeļu var nomainīt/ļoti izbrīnīts/?:DDDDDDD
martins_ 07.08.12
ta jau trešais jājem? šito mož muterītei notirgo? :))))
ashukainis 07.08.12
Aldēn, nav jau tik traki.... ar iepriekšējo kumeļu ar paskrienu ik pa brīdim... sencītim nopārdevu.... a jaunu paņēmu, par cik sagribējās mašīnu ar lielāku bagažnieku, motoru ar vairāk kumeliņiem un draugs dodotiees uz ārzemēm par draudzīgu cenu noandelēja man :))
aldeens 07.08.12
Ašuk,jēga pucēt.Tāpat pēc pāris mēnešiem pirksi jaunu.
martins_ 07.08.12
Mēs jau par copi, tu te kumeļu pucē :)))))
ashukainis 07.08.12
Par copi sākam runāt, beidzot! :DDD
martins_ 07.08.12
Pļac.. šito eholotu tēmā vajadzēja.. aizņirdzos :)
martins_ 07.08.12
Un kurš tas maisters būtu? pie kā griezties?
martins_ 07.08.12
....Ja tu viņu nepulēsi,
uz pussešiem apgulsies...
ashukainis 07.08.12
Es vēl joprojām nevaru aizmirst vakardienas pludmales voļuka omentētāja teicienu -noņemties :DDD
tulcitis 07.08.12
...notrulēsies

:D:D:D:D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs