Ašukaini, moš ka jau tagad lēnītēm sāc gatavoties ziemas braucienam uz Peipusu, tā lai toč šoreiz tas neaiziet garām ;)))))))
Ehhhh, atliek man kādu brīsniņu nepabūt Latgales forumā, tā sāk par mani uztraukties :DDD
Tepat vien esmu, kā sakās jāpastrādā pirms atvaļinājuma- cītīgāk, lai otpuska laikā varētu pacopēt biežāk.....
Pa karstumiem nekur copēt nebraucu, jo uzskatīju to par bezjēdzīgu laika izniekošanu....
tagad tāds svaidzīgāks :DDD gaiss ārā, varēs sākt domāt par copi ar nākamo nedēļu.....
Martin,tev ar humora izjūtu viss ok.Nez kā uz to reaģēs Ašuks.Liekas viņš ir specs pa Aiviekstes iztekas galu un kādi 3km uz leju,citās vietās diezi vai.
Vakar Aiviekstē netālu Abainītes 16-21 ar fīderi un makšķeri kukurūza baltie grūbas sliekas 3 ruduļi 300 g 1 breksēns 700 g kādi 20 pliķēni nevienas raudas jau 2 copē pilna upe ausleju
Aigars, tas bij domāts nevis, ka nepazlīdzēs, bet, ka visdrīzāk vairs nepaspēsi saķert uz nopratināt :)
Tikko no Aiviekstes (Lubāna), nekas vērā ņemams, 5 plicīši, viens 300g breksītis, visi protams švimmē tālāk. Tas no 18:00 līdz 22:30.
Ja izdotos sazināties domā nepalīdzētu?
ašuks Pēdējo reizi manīts:
Vakar, plkst. 19:06
bet tas tev tik un tā neko nedos.. diemžēl.. nu neko, dabūsi metodo tika turpinat provēt :) ņe asakas :)
Tas uzrāviens radās pirms kāda nepilna mēneša, kad biju tanī pusē un mēģinot makšķerēt ar grunteni dabūju līni (iztīrīts 980g), bet tak baudot procesu nosēdēju no 19:00 līdz 08:00, cik noprotu rezultāts nav tas labākais :)))) (neskaitot to vienu vērā ņemamo zivtiņu, tā teik iesāceja kļūda :))) , tāpēc ar profesionāļu padomu gribējās pasākumu atkārtot, šodien pat salmo iepirku kātu, spoli un visu pārejo, jo tas aprīkojums bija muzeja vērts.
Par to pirmo ašuku nojausma bija, bet par to otro, kuru man vajag info nav daudz, pēdejā aktivitāte šeit: 20.06.2012 23:17:53, pirms mēneša, bet man tā teikt degošs pasākums, jo braucu jau rīt.
Šinī forumā pirmo dienu, tāpēc papildus jautājums, kas ir Ašuks?
bet no viņa kā nedzērāja būs grūti info dabūt :)))) nāksies nagus vilkt :D:D
Aigar,par Aivieksti pie vietējā taku ziņa/Ašuka/bet labāk privāti,ne visiem viņš vietas atklāj!
Sveicināti, vai ir kāda aktuāla info par Aivieksti (Lubāna), Vai uz grunteni ir kāda cerība?
Paldies vīri. Es gan vairāk uz grunteni mēģināšu.
Gini5, es kā bijušais dunavas aborigēns varu teikt ka daugavā kā visur ir dažādas zives. Protams nav vairs tie laiki kad uz gruntenes varēja regulāri kādu zuti dabūt un pie zandarta ar diezvai vēl tiksi, jo cik dzirdēju tos tik šogad plāno tur ielaist. Bet ar spiningu asarus tagad var mēģināt piedauzīt un pie kādas līdakas ar var tikt.
Vēl vari mēģināt uz grunteni samākus paķerstīt, vismaz mazos kaimiņš vienā naktī bij kādus 20zemmērus izvilcis.
ginis, vietas tur lieliskas. ir viss no grunduļa līdz samam, jāizvēlas tik uz ko ķersi..
Laab, laab, pietiek spriedelēt kas pirms 30-40 gadiem bijis... pats gadus 20 atpakaļ Daugavā ar rokām 7kg karpu sagūstīju :) vot nebij robežu laimei :)))) Jā, tā laikam arī ir mana vienīgā karpa :D