atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

tontons7 25.07.12
Šodien biju iepeldējis Daugavas plašajos ūdiņooos uz ašukiem. Zivis šur tur dauzījās, šādas tādas arī uzķērās, bet ņemams bij tik 1 ašuks - 380g. Zem Sventes tilta tautas padaudz un zivu pamaz, ņe to čto pļudmalē :)
Par Rāznas ezeru varat nejautāt, vājš es esmu, vai nu vējš, vai viļņi, vai sports, vai bezspēks vai tas zaļais nelietisss.....
Copmann 25.07.12
:DDD
martins_ 25.07.12
Ašuk, a tu domā, ka tagad jau mani uzmeklēt būs dikti viegli? :))))))))))))))
Copmann 25.07.12
Ašuk, degu jau nepacietībā;)))

Padod ziņu, kad būsi gatavs...:D
amucis 25.07.12
Gadus divus atpakaļ maisījos pa Jāšezeru, Bicānu, Kategrades. Pa mazu grāvīti ar laivu var izbraukāt visus trīs. Līdakas tur neņem ne pa ko. Gumijas gan tur ir lērums. Tātad baltā zive ir, un smuka. Ja trāpi pareizā vietā un laikā, tad asari tur ir sākot no 350 gr. uz augšu.
ashukainis 25.07.12
Copmann, neceri, ka es ieradīšos un došos copēt, noenkurošos D-pilī, tad caur Martinu uzmeklēšu Tevi, tad iestāšos Tavā Profesionālo makšķernieku skolā " nost ar iesācējiem" , apgūšu teorētiskās zināšanas par D-pils peļķi, uz kuru varot katru dienu doties uz 1-1.5h pastaigāties un nomētāties līks un saņemt devu pozitīvu emociju, tad praktiskās nodarbības ar Tavu inventāru ( Jo savējo jau negribās lauzt :DDD dzirdēju, ka Tev nesen izdevies salauzt bomi :)) Un tikai tad es došos uz copi Depilī :DDDD
ilmarsvs 25.07.12
3x shogad biju, copeetaajus neesu redzeejis, iznjemot D-pils gumijniekus seezham uz taas pussalas. bet iespaids radies, ka visaa ezeraa 1naads dziljums
Copmann 25.07.12
Droši Ašuk, ar interesi vērošu Tavus panākumus:D
ashukainis 25.07.12
Copmann un pārējie D-pils copmaņi, laikam būs man ar uz to D-pili jāpārvācās, ka jau peļķe blakām mājām un tādas zives copē un spirinās :DDDDD
ashukainis 25.07.12
Ilmār, pirms gadiem 3 tur bijām aizlaiduši uz divdiennieku, nu ne jau copēt, bet " atpūsties" tā teikt.... pie reizes paķērām pīckas..... sīko zivju pilns.... bijām uz tādas kā saliņas, tur i peldvieta bija utt..... citi sēdēja no viesu nama krastā-laipas...... citi ar laivām bij.... bet cope toreiz nebij prioritāte....
Copmann 25.07.12
Ashuk:DDDD
ilmarsvs 25.07.12
kursh ir dauziijies pa Kategrades ezeru? tas ezers apmeeram kaa liidzens pods ar tiem 2,5-3 (3,5) m?
ashukainis 25.07.12
uj, sasipos rakstīšanā, bij domāts mājas no apcopējamās peļķes.....
ashukainis 25.07.12
nu jā, reti kuram copmanim sanāk tā, ka ūdeņi ir pāris soļu attālumā no apcopējamās peļķes, strauta utt :DDDD
Asaris19 25.07.12
Man līdz Daugavai 10-15 minūtes :D
Copmann 25.07.12
ilmarsvs

A bet kuram tagad viegli?!:DDD
ilmarsvs 25.07.12
labi jums izklausaas - aizgaaju pie Daugavas copeet... man tuvaakie ezeri kur copeeju ap 20 km, Daugava 40 km
Asaris19 25.07.12
Šorīt Daugavā pāris stundiņas pasēdēju uz pludu un gruntenīti.. Domāju - ūdens bik nosēdies, jāizmēra dziļums - nolaidu sviniņu līdz āķim un metu iekšā - pludiņš guļ, tātad seklāks, velku ārā un kaut kas reāli uzbliež pa kātiņu, izvelku - asaris ap 250 gram, galvenais paņēma uz tukša āķa - laikam svina bumbuļi iepatikās :) Pirmajā stundā sabaroju kārtīgi un pāris pusbreksīšus ap 500 gramiem dabūju - ap 6-šiem copes palika retākas, ap 7-ņiem sāka uzmākties mailes un breksis bija prom.. Viss pārsvarā uz pludu kādus 15 m no krasta - uz gruntenīti tikai viens plakanais ap 300 gramiem.. :) Tāda forša copīte šodien sanāca.. Rīt ir doma aiziet vēlreiz - tagad jau apmēram zināma situācija..
Copmann 24.07.12
Jā, 1-1.5 st izskrien i sīvo navajaga:DDD
modrais13 24.07.12
Copman, tad tu uz to pludmali staigā biežāk kā es uz klondaiku:))
Izrādās ari degungalā var noķert labas zives, nevis kā mēs ar Tontonu klīstam pa tālākām pasaules malām.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs