atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

Copmann 16.05.12
Jauzraksta ar kaut ko....;)))

Sodien 5 izbraucaam no Dpils un panjeemaam kursu uz vietu x Daugavaa.Izbraucaam liiklochus apkaart un esam uz vietas, kur IR zivis:)))

Sataisiijaamies ar copes koleegji un noejam no nelielas kraujinjas zemaak, redzam, ka kruumi ir uudenii, bet iespeejas iemest un izvadiit maanekljus ir diezgan eertas, taapat arii paarvietoshanaas iespeejas ir! Pie krasta ieraugam un izdzirdam plunkshkji un uzliekam maanekljus:)

Izdaru pirmo metienu, kas ne sevishki izdevaas ar relax gummi burkaankraasaa un hop!!!pirmajaa metienaa smuka liidacinja 60 cm tiek panjemta.pasmejamies, izdaram paaris metienu, atkal hop!!!knapmeers sabuchots! veel reiziiti un peec piecirtiena peec sajuutaam riktiigs zemmeers sabuchots:)jautraa noskanjojumaa dodamies pieveikt garu distanci, pavelku zemmeerus, izbaudu copes. koljeega ar censhaas un vienubriid shim uz akmenjaina upes parieziena cops!stabiils meers 58 cm panjemts.Sasniedzam upiites ieteku, izdaru metienu pie kruumiem, ir!51 cm panjemts. jauki.turpinam gaajienu, koleegim cops un 53 cm somaa.veel pameetaaju to vietu hiitu dubultshuupinju, kursh ljoti garshoja zemmeeriishiem un kaadai iespeejamai meeriniecei.peec tam bija super cope ar spoles dziesmu, kad knapmeers izdomaaja uzbrukt shuupinjam ar muguru un uzkjerties:DDDpastaigaajaam, paskatiijamies vietas, kas bija ljoti dazhaadas, arii mezhenes mums par prieku paplosiijaas, bet likaam taam mieru, linjaaja lietutinjsh, paaris reizes ilgi granda peerkons taalumaa...atpakaljceljsh bija copeem ne tik bagaats, tomeer 51 cm uz manns 3 predator izdevaas sakacinaat no treshaas reizes:)pateicaamies upei un labaa noskanjojumaa devaamies maajinjaas:)rezumee-daudzumdaudz copju, no 15 vilktajaam spriganajaam 9 aaraa, 3 patureetas, koleegjim-no 7 vilktajaam 4 aaraa, divas patureetas.copju kvantums bija liidz 10 riitaa, peec taam retaak.

lai veicas
Hotentots 16.05.12
Ašukaini, takš paņem izcili smalkos rīkus un arī publiskajās ūdenstilpēs relatīvi nelielas zivis varēsi vilkt atspēries. Negribēsi tak teikt, ka viss ir tik ļoti izķerts.
ashukainis 16.05.12
Eduk un Martin!

Manā krajā ir gandrīz neiespējami publiski pieejamos ūdeņos noķert tādas zivis, kas patīkami pretotos un sniegtu riktīgu devu adrenalīna pēc copes! tāpēc nekas cits neatliek, kā braukt uz maksas dīķi, kur zivis nav ne daudz, ne maz..... kuram katram viņas tur neķerās, ir jāmāk viņas apsipt, i to ne vienmēr izdodās..... un kad izdodās ir neaprakstāmas emocijas un prieks, kā jau pieminēja MArtins -karpa arī āfrikā ir karpa, parasti uz maksas dīķi braucam, kad gribās uzēst karpiņu un kad ir beigušās saldētavā rezerves, tad aizbraucam, atpūšamies, pacopējam, ja izdodas- noķeram karpiņas, samaksājam par viņām naudiņas un vedam mājās, kur arī viņas tiek pagatavotas un apēstas :)))

Es personīgi uz maksas dīķiem dodos ar pēc iespējas smalkākiem rīkiem, lai karpai un līņiem būtu vairāk iespēju mani apsipt..... un lai varētu izjust katru zivs pretestību un gājienu....... kr4, tā lai pēc copes esi i atpūties no ikdienas, i pacopējis, i zivi noķēris un arī patīkami noguris.... Manuprāt ar liela diametra striķi noķert un izvilkt karpu vai līni nav tas..... man personīgi ir pofig, izvilkšu vai neizvilkšu to zivi, jo zivis salīdzinot ar citiem lietoju maz uzturā.... tāpēc arī mana pieeja copei ir daudziem nesaprotama un dažreiz pat tiek apsmieta no kolēģu puses, kuri pat nevar iedomāties to kaifu ķerot uz smalkākiem rīkiem, tas nekas, ka biežāk kaut kas notrūkst utt....
tontons7 16.05.12
Jā, man tādi ir un par šo cenu super, nekāda vaina, bet es pirku pa dārgo, 5 LS.
ilmarsvs 16.05.12
cena laikam par abiem trim, ja netaisi biznesu?:)
martins_ 16.05.12
Tā, ir trīs lieki elektroniskie svariņi līdz 40 kg.

baterijas komplektā ķīnieši nedod :)
Atrodamies Dpilī, centrā jautājuma cena Ls 4.50
Pašam, un cik zinu Tontonam un droši vien vēl daudziem tādi kapo jau kādus 3 gadus
Ja kādam vajag, rakstiet.
martins_ 16.05.12
Bet kaifa tak nu nikāda, kad zini, kas tevi gaida, kur, ko un kā darīsi... Tas TIKAI gadījumam, ja mājās galdam vajag karpu... jo tās, kas peld veikalos, neizskatās ēdamas :D
eduks 16.05.12
Ašukainis, izskatās, ir atklājis priekš sevis maksas dīķus ;)! Šad tad jau var aizbraukt, sajusties par čempionu, bet nu pavasarī zivtiņa tīri normāli kožas arī dabiskajos ūdeņos.
ashukainis 16.05.12
Citramon, es ar šodien aizlaistu, ja pēc mašīnas nebūtu jābrauc un divi darbi jāpadara vēl šodien.... gan jau līdz piektdienai manas zivis vēl lielākas un stiprākas paliks (karpas un līņi ) :))
citramons 16.05.12
ka Tu tai sok,to braucu shodien spiningot :) Ir djelas Reezeknee,nu i liikums jaaizmet. Mazliet veejsh biedee,debeshi druumaaki. Jaashturmee!
ashukainis 16.05.12
Skatoties pa logu ārā, izskatās, ka šodien varētu būt zivīga diena :))

gan jau būs kā parasti -kā brīvdienas -tā laiks švaks priekš copes, bet tas mani neatturēs aizbraukt pacīnīties līņukiem un karpiņām :))
silpeiv 15.05.12
Mani neaiztiec :D
ashukainis 15.05.12
Silpeiv, paga, a Tev nav virsstundas gadijumā (ja vien nekas nav mainijies uz labo pusi no tā brīža, kad aprakstīji savu darba grafiku :D)?????
man darba diena sanāk 8-12 tad pīppauze 12-13.00 un darbs 13- 16, tagad līdz 17 sanāk pateicoties otram darbam :)) tā ka parasti 7, tagad 8h dienā :))
silpeiv 15.05.12
Te jau pēc Vid ož,stundu pārstrāde :D
ashukainis 15.05.12
Silpeiv, nepaliku stresains, vienkārši šonedēļ jāveic gan savs, gan kolēģes darbs, jo viņai bēbis saslimis!!! -tas Tev nav aiziet uz darbu un nonīkt 12h un doties mājās neko nepadarījušam :DDD
ashukainis 15.05.12
Es jau nemaz neuzvilkos.... vienkārši ieņirdzu par kolēģiem, tāpat kā viņi par mani :DDD

Neapvainojieties tikai, tas tā humoriņam, lai nedomājat, ka tirsīsiet tikai man virsū un es klusēšu ! :))
Tak beidziet sāksiet par copi tirst! :))
aldeens 15.05.12
Pie tam vēl mani apvaino,ka es pīpojot.
martins_ 15.05.12
Jēēēē, mans ir likumpaklausīgais pilsonis :D:D:D Eduk, bet, ja Ašuks tā neuzvilktos, vai tad viņš mums tā patiktu? :D
eduks 15.05.12
Ašukaini, atslābinies, takš vnk uz zoba velk a tu cepies. No Tava pēdējā komenta gan norēcos ne pa jokam. Zini, es ar nesanāku pēc tevis minētajiem punktiem līdz galam likumpaklausīgs ;))).
silpeiv 15.05.12
ashukaini dūmi nav bez uguns,ka tik stresains paliki :D:D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs