atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

aldeens 22.04.12
Onku bija daudz,bet vietas pietika visiem.Rezultātu noteica iebarojamais un ēsma.
Hotentots 22.04.12
Braucu gar Tartakas upīti, kas ietek Cirītī - nu neviena veča, lai gan parasti tur šo netrūkst. Pie paša ezera ar neko diži savādāk.
Vai tad tiešām vēl par agru? Vai tad zive vēl neatjēgusies no ziemas?
ashukainis 22.04.12
a kolhozs labs bija Aldēn? :DDD -es kolhoza dēļ labāk aizbraucu uz mazāku kolhozu gabaliņu nostāk no Nagļiem :))
aldeens 22.04.12
Sievasmāte atņēma kaķiem.
aldeens 22.04.12
Biju kādus 300m uz leju no slūžām.Es eju gar krastu kājām.Žēl lauzt mašīnu pa tiem dubļiem.Bija jau koriši,kas vietām šķūrēja dubļus ar mašīnas apakšu.Karasis 200gr.
rolix1970 22.04.12
Aldeenam,bet no sievasmātes atpirkies?
aric56 22.04.12
Apskaužu.Un tomēr nākošās brīvdienas manējās.
ashukainis 22.04.12
vakar arī esot bijuši inspektori Nagļu kanālā, tas priecē! :))
karūsis liels? -slūžu rajonā biji vai arī pa taisno uz kādu līkumu brauci, Aldēn?
ilmarsvs 22.04.12
spanjs ar zivim, vairokums asari un iznorstovushi... takaa kaa, kur iznaarstojis un kur ne
aldeens 22.04.12
Šodien biju aizbraucis ekskursijā līdz Rēzeknītei.Straume liela,nu nemāku es makšķerēt tādā straumē.Bet onkas sēž.Tikai mainās.Vieni aizbrauc,nākošie ieņem tās pašas vietas.Braucu tālāk uz Nagļiem.Tur onku nu ļoti daudz.Tie,kas baro velk raudiņas,kas nebaro-staigā no vietas uz vietu.Priecē tas,ka bija onka no VVD un pārbaudīja makšķerēšanas kartes.Pašam karūsis,pāris raudiņas,pāris asarīši un ķīsīši,nu no sievasmātes kaķiem izdevās atpirkties.
ashukainis 22.04.12
Aric, piekrītu, tā viņš ir, vismaz reizi nedēļā neaizbraukt uz copi- tā jau ir nolaidība augstākajā pakāpē! :DDD

A ja par tēmu, tas pats kanāls virs Kalnagala slūžām, process notiek visu laiku bez pārtraukumiem, tikai izmērs varēja par kādu kalibru būt lielāks..... bet atpūta pa smuko, lai gan nespēj mest un vilkt fīderi.... kāda nu tur atpūta- smags darbs! :)) a ptički pojūt, ļeguški kvakajūt, ehhh.....
rolix1970 22.04.12
Noķēras ašukainis,uz acss gr 200,ikru cik pats sver,vaja dzēja taču jau sen iznārstot,ir pazīstams ihtialogs,viņi paši nesaprot kas notiek ar zivju faunu
aric56 22.04.12
Ashukainim.Paldies par atsaucību,bet kādas tās atsauksmes nebūtu un attālums,tomēr tās vietas vilina katru reizi,kad uznāk velme pasēdēt ar makšķeri.
ashukainis 22.04.12
aizkalni, itkā komandu sacensības dambretē šodien, bet es tomēs braukšu copē, laikam, jo šīs brīvdienas tādas izjātas galīgi -no trīs dienām tik šodien uz copi tieku :(( mana zive lai izguļās, lai liekais lietus beidzās, aizbraukkšu uz copi un viss notiksies, ja būs lemts! :))
aizkalnis 22.04.12
asukaini brauc copēt nesēdi pie kastes prabivaj vietas uz tevi pus rajona skatās.vakar biju karūsu līdaku dīkī privātaja pa virsu staigā karūsi,asars, līdaks dzenā bet neko nedaūju pat neponel kāpēc.
ashukainis 22.04.12
Aric, laikam jau par vēlu Tavu ziņu izlasīju ( tikko), bet nu varu pateikt ka visur KAUT KAS pa druskai notiek, viss atkarīgs no dienas, laikapstākļiem, zivju vēlmes uzķerties utt.... ir dzirdēts i par raudām, i par karūsām Tevis nosauktajās vietās.....
monstrs 21.04.12
Saprat ;)
Paldies.
ilmarsvs 21.04.12
Zolveenieshi apluuzushi, ti, saslimushi, bet laikam nekas nebuutu sanaacis, aatri nolaida
aric56 21.04.12
Sveiki copmaņi.Interesē Nagļu kanāls,mož kas,ko ir dzirdējis.Doma aizlaist lielajās brīvdienās vai nu uz Nagliem,vai uz Rēzeknīti(viņa vilina vairāk).
monstrs 21.04.12
Nu kas uz Zolavas bija šodien ???
Interesanti baigi, vasarāuz turieni braukāju)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs