Zivotājam. Aivar nomaini bildi uz vasaras copi ziema jau beidzās.
šodien dīķēnā 23 karūsas uz slieku
živca izmērā
lielākas nevienas
parbaudiiju vienu dikjveidiigu uudenskratuvi ardomu a janu kads karuusis izrada interesi par slieku, rezultaataa pa 3 stundam kadas 8 copes un 5 rotaniishi.. laikam veel acis berzee pec ziemas miega un slieku neredz DD
Saules pusee redzas ka jaupa uudens virsu pa kadam karuusim nogriezhas.... tatad ilgi vairs nebuus jaagaida
to jankaribak
Plauži jau pumpaini...... Domāju brīvdienās jau nārstos.....
domāju ka toč varēs i tur, i tur, ja vien nebūs lietusgāzes nedēļas garumā!
Galvenais lai var uz 1. normali pacopēt Rēzeknītē vai Aiviekstē;)
mani ar interesē aiviekste, bet aizdomas, ka vēl netikt pie Aiviekstes ...... vēl lietus :((
vasali! kā ar ūdens līmeni aiviekstē pie lubānas, ap so laiku vajadzētu brekšiem iet
man shkjiet ledus sezona veel nav sleegta, iespeejams dazhi kadri buus uz Zolvas 7dien..
Kamēr kāds nenoslīkst, tikmēr sezona nebeidzas - sen zināms izteiciens. Skarbi, bet cilvēki pārgalvīgi bezgala un laikam jau neapzinās risku.
Nezinu, es neko nav dzirdējis. Nu, bet ja kaunatieši saka, tad... tomēr jācer ka nē.
Veči varbūt kas ir dzirdējis,man darbā Kaunatieši stāsta,ir pirmie slīkonīši Rāznā?
Nezinu, nekas nav dzirdēts, čoms bij nedēļu atpakaļ uz raudām, zero, 3 knapas copītes. Skatos uz leišmali, no 21.04. aidā.
Biedr Tonton :)
Nez Bērzupē vēl kāds okunens nav sācis kustēt? Līdz maijam vēl ilgi.... :)
Čau, Latgales copmaņi!Kas pačukstēs, kur baltās lielās zuves modušās?Kurās vietās var sagaidīt pirmo pavasara copi uz pludiņmakšķeres, fīdrea?Kur manītas lielās baltās karūsas?
es tieši sestdien un svētdien biju devies na daļņij kordon, jo kolhozā man copēt nepatīk! :((
Pagājušo sestdien un svētdien Nagļos un Žogotos jau bija diezgan daudz onku,pēc mašīnām spriežot.Tātad kaut kas jau ņem.
Aldēn, pēc 4 copes reizēm, kurās neredzēju pat copi Nagļos, Žogtos -mans pacietības mērs bija pilns un devos na daļņij kordon uz vidzemi :))
Nu raudiņas pavalkāt,iespējams,var arī Nagļos vai Rēzeknītē.Nekur īpaši tālu nav jābrauc.