atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

ilmarsvs 17.03.12
nu? ko taads klusums? Latgalee nekas nenotiek? luudzu, kas kur kreeraas, kur riitaa man doties? vai visi Peipusaa? ka taac klusums...
silaruncis 16.03.12
Šodien uz Lielā Ludzas ezera pusplauži ņēmās kā negudri. Kopā vidēji ap 15 kg būs. Visiem standarta voblas izmērs.
rolix1970 16.03.12
Ceglam,atvaino,nesanāca,daudz citu problēmu bija.Rīt maukšu uz Cirmu,ienāca info,ka labi plauži ņem,varbūt ka citam koļegam ir ko teikt,paldies jau iepriekš.
martins_ 16.03.12
ilmarsvs, toties 6dien uz Virognas sūkāja visi :)
uz bleķa pāris ēdamu ašuku un smuka rauda zālēs uzsēdās :) pat sīkie knābāja tiaki bleķi ar ķēdīti.
Šo 7dien Daugava dzimtajos krajos, kas ož arī pēc sezonas noslēguma..
ilmarsvs 16.03.12
pagaajusho 7dien Viirognaa labi ashukus sakjeeru ar koljegu, vakar bija vinjsh atkal aizskreejis uz Viirognu, vispaar kautkaada bezcope bij: dazhi siiki ashuki, dazhas raudinjas un 1ns plitax...
dona 7dien aizskriet paskatiities, kas notiek Rushonaa
tontons7 16.03.12
Brīvdienas nāk virsū ar joni ( nav domāts latgaļu Joņs), davai rakstiet - kas, kur, uz ko un par cik? Svētdien jāmēģina normāli ašuki pacopēt.
ilmarsvs 16.03.12
es arii ar ljaunu nedomaaju, sorry, ja kaads apvainojaas..
bacis 16.03.12
nebij domats ka uzbrauciens,vairak ta ka ar humoru.
Vabolite 15.03.12
Viņš tagad veseļojas lai brauktu uz peipusu.Un neviens nebrauc savējiem virsū.:)
sidla5 15.03.12
Jā,te patiešām skumji nav.Nu jau paši savējiem sāk virsū braukt.Bet ,ja kas,vajadzīgi ir visi,gan tie ,kas urbj,ļadu,gan tie ,kas skrecelē šeitan!
Vabolite 15.03.12
ashukainis ir vairāk zivju izvilcis nekā muldat.
ilmarsvs 15.03.12
ashukainis par agri pasuutiija-sanjeema Buma labumus, tagad saprata - jaunaakie labaaki killeri i nebrauc uz Peipsijaarvi, gaida naakosho sezonu, bet tad diemzheel veel tas pats atkaartosies...
Cegls 15.03.12
rolix1970
Sanāca pieteikties?
ashukainis 15.03.12
bacis, esmu bijis vairāk par tevi copē uz ledus bijis, neuztraucies galvenais!
Ivars1703 15.03.12
Baci trāpīts desmitniekā. Zjb lasīt mīskstčauļu raudāšanu. Tontons tas ban ir Cylvāks, visur paspēj, gan darbā gan copē, gan puiku pareizās sliedēs ievirzīt, gan pie bobām nenolažoties.
bacis 15.03.12
visu rudeni ciksteja-kad bus ladus... a kad ledus ir tad tik vienas atmazkas dzird.to masina neiet,to sniega par daudz,to klepus.cik tad reizes biji uz ledus?
Copmann 15.03.12
Jaa,pievienojos martins_,malacis Tonton!vismaz vienreiz shoziem taa pa iistam pavilki!:D

Ashukaini,neliksim Tev mieru tikmeer,kameer uz peipi neaizbrauksi,pofig vasaraa vai ziemaa:DD njem piemeeru no Tontona un paraadi,ka Tev ir balls of steel:DDD
martins_ 15.03.12
Tonton, malacis, ko lai saka! :)

Ašuk, nu tad sāc ar šodienu - vakarā 2-3km skriešus marš! :)
tontons7 15.03.12
Nu mans ir atgriezies no brīnumezera, palasījos komentiņus, i par copi, i sadzīvi esat saklabinājuši :) Cope Peipī ir forša, iepriekšējā reizē uz turieni ar aizbraucu ar sāpošu kaklu, bet atgriezos pilnīgi vesels, varbūt tur tai pēccopes vakara pasēdēšanai ir baigs spēks, nezinu, bet fakts, ka plkst 21 jau esu gultā un miegs ir fantastisks, un 5 jau ceļos bez budjiļņika apliecina to, ka kaut kāda aura ap to ezeru tomēr pastāv. Kopā ar sīko pa 2 dienām ierāvām 45kg, voblu jāpietiek līdz Jāņiem noteikti. Nu tāda maza atkāpīte sanāca no tēmas, bet cerams latgales puikas savas zivis saķers arī dzimtenē :) Priekā un ne asakas!
ashukainis 15.03.12
Martin, grķītim i nedomāju pievērsties :DDD
sportam, labprāt! :))
moš man i gripa bija vieglā formā, kvz...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs