Sveiki visiem! Varbūt kāds ir bijis Lubānā? Kā ar ledu un iešanu?
Nu skaidrs tad jau;)))
Rīt na daļņij kordon?;)
Tautas daudz nebij, uz Višķiem daudz vairāk, blandījās visi pa sēkļiem tur, bet tie paši zirgazobi vien bij...
Nu gūt Tonton!1:1, kā pieņemts uzskatīt:)))
Kā ar tautu vai vairumā vai mazākumā uz ezera?
Šodien akal sanāca Luknā paganīties, pārējie uz Višķiem padevās. Principā nekā īpaša, tie paši zirgazobi, vienīgi pa bļitku šie aktīvāk kā vakar bombardēja, uz mājām 4 gab. atbrauca 50-80g un 1 līdaksam atriebos, bišk zem kg. Cope ar bij 1. kā pareizi būs? 1:0 vai 1:1 manā labā. Čomam Višķos ar nekas īpašs, 1 smuks bik zem 300, 1 ap 200 un pārējie 4 ap 50-80g, ā vēl 1 rauda :)
ja ticēt prognozēm, pēc 100 gadiem Latvija būs bagatākā valsts pasaulē;)))
Vēl jāuzgaida,bet tas ir reāli...;)))
ja ticēt prognozēm, tad rīt un parīt varēsi ar "baudu" nodoties spiningošanas priekiem :))))))))
Labdien!
Kā ķērās sodien?;D
Braucu pa dambīti šodien no Mežciema Dpilī un vēroju,kā skalojas ūdens Daugavas labajā krastā...vēl nedaudz un atkusnī došos pamētāt spini, ja varēs pa krastu staigāt;)))
O! ja provēsiet leišus, pastāstīsi kas un kā ar ledu.. gribas jau uz turieni, bet očkuju bikīt :)
Nu mums jau komanda zborā, laikam mēģināsim Lietuvas razļivus, vai uz Rāznu, uz Luknu domāju nebrauksim.
no probļemo,tik precizē;DDD
nu varam masveida naļotu Luknai uztaisīt. :) tik es jau teicu, man tā izbraukšana biki pavēlāka sanāks :(
ok, skaidrs Aivar, laikam vajag mainīt Tev darba vietu, ja jau 2. ziemu pēc kārtas īsti neatliek laika aizbraukt zivīs......:(((
Zivotaaj tas kautkur forvaļkovā strodos vakar ap 2kg dažas pavisam skaistas pliču pāritis un viens pīrsings.
Ashukaini nekur nav pazudushi ciitiigi stradaa abi DDD un par copi pat inav laika padoamat . shodien braucu no saviem vecishiem un braucot garam Raaznai panjemu pavest vienu coppmani ar domu ievakt iznfu kas un kaa - pec vinja vardiem jau sakustejusies Raaznas labaa rauda - vakat kadi 6 lg savilcis shodien mazaak... a kad pats tikshu - nezinu pagaidaam jastraadaa
Nu rītā man atbildīgo pasākumu diena,atskaitot darba lietas, būs arī priņesi-podai.;)))
sestdien jau tēma var attīstīt, izskatās, ja sanāks, tad laikam uz Luknu ar martins_...
ko teiksi?:D
Copmann
Naf probļema, tik kur? tev moš ir kāda doma par rītdienu? 6dien štukojam kur tālāk, rīt tepatās varētu kaut kur.
Tonton ta tiksimies vēl;D
Eduks ar Zivotaaju, abi kaut kur pazudši...... gan jau abi paņēmuši atvaļinājumu un šobrīd kaut kur zivis velk kā traki! :)))
Es rīt taisos un sestdien ar. Kas zin kur Eduks noziedējis, gribējās par Bērzupi kaut ko uzzināt. Kaut kas te nesen bij iemetis info, ka raudas tomēr kust, a es šodien no pagraba izvilku voblas, kuras izkāru kādas 3 ned. apakaļ no Berjozovkas, zuperrr! Vēl neatteiktos, jo izmērs ar bij smuks, līdz 200g.