Tāpēc kad kapitālismā galvenais attīstības dzinējs ir konkurence :D
Nesaprotu, kādēļ pārtverts un nomainīts vecais Vēdzeļu forums, kurš stulbi tiek dublēts ar vēdzeļu meklējumiem Latgalē?
Vai moderatori šeit nestrādā?
Es esmu Lotufīls - tas likums uz mani neattiecas :)))
Tikko no vēdzelēm!Biju Daugavā,galīgais necops,vieni sīči!Laikam vēdzeles alās salīdušas,iesnas negrib noraut......
Vismaz atrakcijas redzēju,viens Audi bija grāvī iestūrējis!
Bračiņ,
līdz 'grupņikam' gan vēl būs bikIņ jāpaciešās....
-Izvirtulis tāds!:))
Tagad ārā ir ideāls vēdzeļu laiks .0 C sniedziņš,ūdens dziest mammi un papi tūlīt sāks peldēt uz grupņiku :))
Man savulaik, gadus trīs atpakaļ Ķegumā tāda trāpījās uz dzīvo, domāju, ka zandarts, bet izrādījās lota!
artursap
Laba veiksme! Cik sapratu, tur pat vien Lielupē!
Taisos aizlaist ļurbās līdz Daugavai,laiks kapitāls,slapdraņķis,upes vēl nav aizsalušas.....mmmm,zivis sagribējās :D:D:D:D:D
Pastāstat, kur Ventspilē var ļurbas apčakarēt
Nelietis:
Jādzīvo Rīgā, tad tālu nav jābrauc!!! Rīt beidzot kādu lādzīgu bildi pa ilgiem laikiem varēšu ielikt!
Kārtējais vakars pie upes, pirmais metien, neuzspēju salikt otru kātu un personiskais rekords!!! Vir 2 kg noteikti. Garīgais uz 100. Parastais tārps 3 izmērs, 4 gab.
artursap, 28.novembris 2012, 16:34
Nez kurā upē jūs tās mammas ķerat???Mūsu pusē jau gadus 15..nav trāpījusies 2kg
Kārtējais vakars pie upes, pirmais metien, neuzspēju salikt otru kātu un personiskais rekords!!! Vir 2 kg noteikti. Garīgais uz 100. Parastais tārps 3 izmērs, 4 gab.
No 18.00 līdz 21.30 Daugavā. Suņa laiks, bet 5 copes. 2nkurkuļi peld tālāk, 3 sagatavotas pannai - viena 45 cm, divas 40 cm
Man arī pagājušajā copes reizē viena 47cm. lota klusi paņēma divas nesapītas pavadas ar fileju vienlaicīgi, no sākuma domāju, ka sīcis!
Kad ņem, tad ņem!
Vakar. Likteņupe, vieta - "lats kilometrā" , kreisais krasts. Labajā krastā redzēju vēl pāris uguntiņas.
No 16:00 - 22:30 četras copes, trīs mēri. 31cm,40cm un 52cm. Ēsma slieku pušķis+naktenieks. Mazākā bij traki rījiga, ierāva 1.nr āķi tā ka knapi gals laukā, kaut arī puncis pilns. Resna jo resna kā balons :D
Lielākā ņēma lēni un nesteidzīgi. Tikmēr izdzeru vēl vienu kafijas krūzi, un tad tikai sāk normāli zvanīt. Izvelku un redzu ka abi āķi šai mutē. Ēdusi bez steigas :) Pavadu sienu, ko nošpikoju no Ginta (paldies!) vienā vecā MN raidījumā - ar cilpu pa vidu. Viens gals īsāks otrs garāks. Pirmo paņēmusi garāko un tāpēc brīvi pienāca pie otras.
Vakar no plkst.17-21 neviena piesitiena, ēsma nēģis, upe Bārta.
Vakar no plks.17-20 pārbaudīta un labā vedzeļu vietā viens piesitiens uz naktstārpa. Mans domāt ka mēness bik par lielu izaudzis. Stipri gaiši vakari.