atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vēdzeles

Ruu 18.12.11
zaalees vinji ir,gar niedreem un sanesaam parasti
Bralitis 18.12.11
Ruu kur viņi mitinās ? Gar krastu? Parastie spāru kāpuri ir rombveidīgi ,bet šitie ja arī ir ,tad ar vajadzētu būt krasta duļķī. Kā domā ??
Ruu 18.12.11
tie ir spaaru kaapuri,vienkaarshi ir visaadas spaares un to kaapuri ar atshkjiras.Galvas shiem bija ar lielaam spiileem?
raihs 18.12.11
Fu-draņķība-izskatās kā nākuši no kaut kur Āzijā filmētiem Discovery raidījumiem,kur kaut ko tamlīdzīgu no miesas ar knaiblēm velk laukā
Karlis_K 17.12.11
aakkis> nu tiem brāļuka bildē redzamajiem nav gan nekāda sakara ar spāru kāpuriem, ķermeņa uzbūve pavisam cita tomēr.
aakkis 17.12.11
Es ziemā jau gadus atpakaļ tos liku pa retam.Bet tik gariem 5-7cm latviskais nets neatrod bildi.Brālītis būs pirmais !D
Karlis_K 17.12.11
Man tie bija ēsma n.1 Kaņierī kad vēl daudz pludiņoju. Vajadzēja tik tos atrast un tad lieli asari un ruduļi garantēti, nebij tādu dienu kad tos neņēma.
Karlis_K 17.12.11
aakkis> tie zaļie ir spāru kāpuri, tiešām superēsma, īpaši dienās kad standarta slieku, muškāpuru vai pat maksteni ignorē.
aakkis 17.12.11
Tiešām tā īsti nevar saprast,bet ja viņi ir zaļgani,tad uz tādiem Engurē baigi lielie asari un ruduļi krīt virsū.Tieši tādi paši,tikai~2-4cm gari.Es nezinu kā viņiem īstais vārds,bet mēs viņus pa tarakāniem saucam.Varētu būt lielo sparu kāpuri,bet tad jāmeklē.
Bralitis 17.12.11
Iespējams Sulla . Bet tik lielus ūdenstārpus(trubočkās vai bez tām) vēl neesmu redzējis . Otreiz vairs nevaru nofočēt -jau miskastē :)) Sieva ieraudzīja ka apbrīnoju tos monstrus ,ātri ieveda kārtību ,paspēju tik fiksi nokniksēt :)) Mani interesē tāpēc ka katrai vēdzelei viņi bij vēderā . Interesē - varbūt viņus var sarakt dūņās vai lapās ,vai pie akmeņiem kā ēsmu .
Karlis_K 17.12.11
Bralitis> būtu bildes kvalitāte labāka varētu ar saprast. Liekas ka varētu būt kādu ūdensvaboļu kāpuri, ja jau līdz 7cm. Vispār dažu sugu makstenes kāpuri nedzīvo paštaisītās trubočkās, bet turas zem akmeņiem tāpat ;)
epox59 17.12.11
Es arī Googlē izpētiju , nav viendienīšu kāpuri , tad jāgaida kāds gudrs entomologs... :DD !
Bralitis 17.12.11
Tiko pastudēju viendienīšu kāpuru info - jābūt garām astītēm - šitiem nebij,Vairāk līdzinājās ūdenstārpiem tikai palielinātā veidā.
Bralitis 17.12.11
Moderator - nav tev taisnība .Maksteņu kāpuri jeb ūdenstārpi man ļotilabi pazīstami. Šitie ir 5x lielāki. Līdzīgi gan bet milzīgi.
epox59 17.12.11
Versija , viendienītes kāpuri... ? !!
moderators 17.12.11
maksteņu kāpuri
moderators 17.12.11
nu, apsveicu, BRAVO!
vēl tik asumu pieregulē!
:)
Bralitis 17.12.11
Re ku ir tie mošķi .Garums bij apm 5-7cm.Diezgan gari. Kurš zin kas tie par zvēriem ?
Bralitis 17.12.11
Bralitis 17.12.11

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs