Urmaas , man jau atliek tikai lotas copēt , desas parasti bez manis norij . DDD
Lietus būs, tā sola vismaz:-). Ziemu...būs būs nebūs nebūs. Baigi viņu negaidu:-)
jeeska nu vabūt kāds cits labs loms gaidot ļurbiņu piesakās :))))) da i lietu ar ilgi nebūs un ziemas ar :D
Ta nebūs šitajās brīvdienās vēl vēdzeles. Lai lieti nogāž, vēji sapūš un tad nākamajās brīvdienās.:-)
Tāks rit piekdiena jāsāk štukot kuda padatsa kamu atdatsa :DDDD
Bralitis ta rītvakar bīdam kaut ko ?
Gint
Uz kurieni Tu brauc,desas rīt vai lotas copēt?
:DDD
suni nolikt desu sargāt :D
Urmaas , Tu ko!!!!!!!!!!!!! , Larosu par sargu ????????????? Viņš taču visas desas norīs , veikalā tik daudz desu nemēdz būt . lai Larosam pietiktu un vēl pašiem pāri paliktu .
šoperim parasti vis smagāk it sevišķi ja cepumu tā pavairāk paņēmies līdzi :DDD
Jesska , lai viņi priecājās ka es visu vāvuļotāju bandu pa mājām izvadāju .
Es jau zinu , eto mi prohodili , viņi dzers , desas ceps , bet man būs zivis jāķer .
gintsgg
Tad jau Tev vēl paldies jāsaka ka neatstāja upmalā,ja jau tikai Tu noķēri:-)
Gint,tāpēc jau tevi aicina,lai būtu kas tās pilnās tarbas aizved mājās;)))))
Tā.Ugunskuru Bračiņa pagalmā varētu iekurt.Larosu par sargu,lai svešie nevazājās.Ja kāds gribēs kādu lotiņu noķert,tad varēs laimi meklēt turpat gravā!
:DDD
Ja aizvedīšu uz tādu vietu -pa kuru laiku tad ugunskurs un viss pārējais ?? Tad visi sāk vilkt un pazūd kolektīvā pasākuma jēga :)))
Balalaska
Tevis pieminētajā vietā,un netikai,uz pirmā ļadus cmuki asari kožās.
:))
p.s. ar pieciniecēm ! DDD
Jā , noķēru , bet tikai vienu , un pārējie vispār neko , vajag vest uz tādām vietām , lai katrām būtu pilna tarba . DDD
p.s. . mums toreiz nebij laika :)))
Kādām tukšām vietām ????? Kad bijām ,,vai tad tu nebiji tas kas noķēra vēdzeli ???? :)))))